![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Patarimai 6-max SNG zaidejams
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Patarimai 6-max SNG zaidejams
Beveik visa laika zaidziau SNG 9-max table, bet db perejau prie 6-max. Klausimas paprastas: kokia taktika naudoti? Daugiau spausti varzovus ir zaisti platesniu ranku diapazonu, ar visgi laukti kortos?
- pasiutes
- Naujokas

- Praneš.: 7
Re: Patarimai 6-max SNG zaidejams
Mano pasiulymas - zaisti su geresnemis kortomis, jei aisku zaidi ne turbo sng.
Kodel? Todel kad blindai kyla pakankamai letai, nera kur skubeti ir svarbiausia - turi laiko paanalizuoti priesininkus.
kalbant apie agresvymuma/pasyvuma aplamai, as esu isitikines, kad tai lemia ne logija, o zmogaus natura. Kitaip tariant, prigimtis prasimusa net ir zaidziant pokeri.
Kodel? Todel kad blindai kyla pakankamai letai, nera kur skubeti ir svarbiausia - turi laiko paanalizuoti priesininkus.
kalbant apie agresvymuma/pasyvuma aplamai, as esu isitikines, kad tai lemia ne logija, o zmogaus natura. Kitaip tariant, prigimtis prasimusa net ir zaidziant pokeri.
- CallOnMe
- Naujokas

- Praneš.: 45
Kol mazi blindai galima ir su daugiau kortu zaisti. taip netgi didesne tikimybe laimeti nei pralaimeti. paskui jau kai blindai kandziojasi tai reikia suletinti ir laukti geresnes kortos
- PROpoker
- Naujokas

- Praneš.: 26
pabandziau abi strategijas. Labiau pasiteisino propoker siulyta, gal del to kad zaidejai prie stalo nebuvo agresyvus tai neteko labai rizikuoti zaidziant daugiau ranku. Bet kol kas isvadu dar nedarau nes reik daugiau suzaisti
- pasiutes
- Naujokas

- Praneš.: 7
kokios čia dar logijos ir prigimtys? Žaidi tik pozicijoje ir įeini į potą tik su raise, nebent turi monstrą arba mažą (TT-22) porą. Su visokiais KJs ar Ax suited gali squeezint limperius in position, ale esmė yra per pirmus levelius neišmėtyt fiškių ir nesivelt į marginalus
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių