![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Patarimas dėl kazino ir lošimų automatų
Moderatorius: auskaras
19 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Patarimas dėl kazino ir lošimų automatų
Sveikučiai,
Aš čia visiškai žalia. Ir iš vis lošime nelabai dalyvauju. Bet labai reikia patarimo. Atvažiuoja draugė iš Amerikos (gyvena nedidukame miestelyje Arizonoje). Tai va, mergaitė turi laimingą ranką. Na, bent taip pasakoja. Labai mėgsta kazino, nors tiksliau - lošimo automatus. Savo miestelyje net garsėja kaip "laimingoji mergaitė". Bet ten pas ją lošimo salonų beveik nėra, tai kiekvieną kartą kur nors keliaudama užsuka kur nors palošti.
Kitą savaitę atvyksta pas mane, į Vilnių. Važiuosime į Kauną ir Klaipėdą, gal užsuksime į kelis mažesnius miestelius, bet tikslaus plano dar neturiu. Gal turite kokių patarimų, kur ją nuvežti? Girdėjau daug atsiliepimų apie Tete a tete, kažkur Vilniuje lyg yra kažkoks senoviško interjero salonas. Klaipėdoje lyg Nesė dar yra? Na, nesu aš profesionalė tokiuose dalykuose, tai dar skaitysiu, ieškosiu. Prašau patarimų, kas turite
Aš čia visiškai žalia. Ir iš vis lošime nelabai dalyvauju. Bet labai reikia patarimo. Atvažiuoja draugė iš Amerikos (gyvena nedidukame miestelyje Arizonoje). Tai va, mergaitė turi laimingą ranką. Na, bent taip pasakoja. Labai mėgsta kazino, nors tiksliau - lošimo automatus. Savo miestelyje net garsėja kaip "laimingoji mergaitė". Bet ten pas ją lošimo salonų beveik nėra, tai kiekvieną kartą kur nors keliaudama užsuka kur nors palošti.
Kitą savaitę atvyksta pas mane, į Vilnių. Važiuosime į Kauną ir Klaipėdą, gal užsuksime į kelis mažesnius miestelius, bet tikslaus plano dar neturiu. Gal turite kokių patarimų, kur ją nuvežti? Girdėjau daug atsiliepimų apie Tete a tete, kažkur Vilniuje lyg yra kažkoks senoviško interjero salonas. Klaipėdoje lyg Nesė dar yra? Na, nesu aš profesionalė tokiuose dalykuose, tai dar skaitysiu, ieškosiu. Prašau patarimų, kas turite
- ignute
Re: Patarimas dėl kazino ir lošimų automatų
Tai va, mergaitė turi laimingą ranką.
Pralinksminai
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 323
patarimų nėr, tik žodžius interpretuoja :P rodos, vesiu į tetą, jei kitų patarimų nėra
- ignute
Paprasciausiai su losimo automatais niekaip nebusi pliuse, nes tai matematiskai neimanoma. Gali eit nebent siaip for fun pametyt monetas jei negaila 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

Tai lošimas ir buvo sukurtas, kad smagiau būtų! Negi čia visi galvoja, kad darbą dirba ir užsidirbti turi? Draugė tuose teto automatuose gal ir neužkals turtų - ypač kai prie dolerių pratusi, bet ir nesukiš daug. Azartas svarbu.
Nors ką aš žinau, nesu didelė lošėja.
Nors ką aš žinau, nesu didelė lošėja.
- ignute
Speed nu bet tu pasakei ir prisnigo...
Kam butu kuriami tokie dalykai kaip losimo automatai jei neimanoma i pliusa isheit?
Siaip imanoma pliuosuot, bet beabejo santikinai didesnis procentas kad praloshi, nei ishloshi 
- MindiZ
- Naujokas

- Praneš.: 26
Na as apie long run kalbejau 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

nu kad jūs, vyrai, į lošimą žiūrit kaip į biznį
) "in the long run". kad tie teto lošimo automatai, olympiko ar kokio ten pokerio stalai ir visa kita dėl smagumo buvo sukurti - ar ne taip?
šiaip ar taip, pradedu truputį panikuoti. laikas senka, o info nėr. kas sakė, kad internete gali sužinoti viską?
)
šiaip ar taip, pradedu truputį panikuoti. laikas senka, o info nėr. kas sakė, kad internete gali sužinoti viską?
- ignute
Na lo6imo automatai,tai tikrai pramogai tik,o is pokerio galima ir uzsidirbti 
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
ignute rašė:nu kad jūs, vyrai, į lošimą žiūrit kaip į biznį) "in the long run". kad tie teto lošimo automatai, olympiko ar kokio ten pokerio stalai ir visa kita dėl smagumo buvo sukurti - ar ne taip?
O kaip daugiau ziuret jei ne kaip i bizni
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

na, dėl biznio aš suprantu taip: su automatais - teto ar kitais; kur tik automatai - moki už azatą ir smagumą, mergaičių atveju dažniausiai - ir cypliojimą
o kartais ne tik pinigus gauni atgal, bet ir išsineši! tai ko ne laisvalaikio praleidimo būdas?
SPeed_FANat1c, neįsižeisk, tikrai nenoriu čia žalia tokia atėjus kažką aiškint, bet toks pasakymas - kaip žiūrėt, jei ne į biznį/ačiū dievui, dabar laimiu/anksčiau nesisekė, radau strategijas, laimiu) kaip palinkimas į lošimo ligos pradžią. nesusirk, ką? skambi kaip fainas vyras
SPeed_FANat1c, neįsižeisk, tikrai nenoriu čia žalia tokia atėjus kažką aiškint, bet toks pasakymas - kaip žiūrėt, jei ne į biznį/ačiū dievui, dabar laimiu/anksčiau nesisekė, radau strategijas, laimiu) kaip palinkimas į lošimo ligos pradžią. nesusirk, ką? skambi kaip fainas vyras
- ignute
Dabar tai tie mano laimejimai grasiai, jei kada gyvenime pradesiu geriau lost ir daugiau islost tai kad nesusirgsiu negarantuoju 
Paskutinį kartą redagavo SPeed_FANat1c Pir Spa 12, 2009 4:55 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

Ignute, ka butent nori suzinoti? :P Pats dirbu Klaipedoje Olympice , todel negaliu buti neshalishkas :P
. Del pramogu banko( Nese), kaip ,kad sakei tai ishkart pasakau, kad tai paskutine vieta i kuria eiciau Klaipedoi,nes mirshta jis... ir publika nekokia, ir kiek ish klientu teko girdet nekokie atsiliepimai
Siaip, yra Olympic ir City pagrindiniai ,o kur eit tai cia jau tau spresti 
P.S. Speed long run'e tai visur praloshi, tiek ant automatu,tiek ant stalu
Auksine fraze: "kuo ilgiau uzsibuni cassino , tuo didesni cassino pranashuma suteiki" :P
P.S. Speed long run'e tai visur praloshi, tiek ant automatu,tiek ant stalu
- MindiZ
- Naujokas

- Praneš.: 26
MindiZ rašė:P.S. Speed long run'e tai visur praloshi, tiek ant automatu,tiek ant stalu
Na taip, kazino visad laimi, nes yra rake, bet is zmoniu tai vistiek pliusa gali daryt
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

19 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Diskusijos apie kazino
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių