![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Perkelimas prie kito stalo
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Perkelimas prie kito stalo
Toks gana kvailas klausimas, bet gal man paaiskinsite
Kaip ten yra turnyruose su perkelinejimais prie kitu stalu. Pagal ka ten atrenka, ka perkelti, ar atsitiktinai? Klausiu, nes man neseniai buvo toks turnyras, kur n kartu mane perkele prie kito stalo, tiesiog neimanoma zaisti, nes kas kelios minutes vis kiti oponentai, nieko nespeji isidemeti, kaip jie losia. Nesuprantu as tos sistemos.
Kaip ten yra turnyruose su perkelinejimais prie kitu stalu. Pagal ka ten atrenka, ka perkelti, ar atsitiktinai? Klausiu, nes man neseniai buvo toks turnyras, kur n kartu mane perkele prie kito stalo, tiesiog neimanoma zaisti, nes kas kelios minutes vis kiti oponentai, nieko nespeji isidemeti, kaip jie losia. Nesuprantu as tos sistemos.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
Re: Perkelimas prie kito stalo
nu tai išyra stalai ir perkelia į laivus slotus žaidėjus. Jei žaidi freerollus tai nenuostabu kad dažnai kilnoja - daug žaidėjų krenta ir nebus taip, kad prie vieno stalo 3 sėdi, prie kito 9.. Think 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Tai as suprantu, kad perkelt reikia, bet man rodos nebutinai visa stala perkelia, o kazkuri viena zaideja. Tai buna zaidziu, prie stalo 9 zmones, o mane kilnoja. Kodel mane?
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
dazniausiai kilnoja tuos kurie maziausiai raba daugiausiai turi zetonu, lygina stalus
-

mekigis07 - Naujokas

- Praneš.: 11
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių