logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Perkelimas prie kito stalo

S&G, MTT aptarimai, jūsų rengiami turnyrai.

Moderatorius: auskaras

Perkelimas prie kito stalo

Standartinė sweet » Ket Lap 05, 2009 11:13 am

Toks gana kvailas klausimas, bet gal man paaiskinsite :oops:
Kaip ten yra turnyruose su perkelinejimais prie kitu stalu. Pagal ka ten atrenka, ka perkelti, ar atsitiktinai? Klausiu, nes man neseniai buvo toks turnyras, kur n kartu mane perkele prie kito stalo, tiesiog neimanoma zaisti, nes kas kelios minutes vis kiti oponentai, nieko nespeji isidemeti, kaip jie losia. Nesuprantu as tos sistemos.
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: Perkelimas prie kito stalo

Standartinė Loudmouth » Ket Lap 05, 2009 6:19 pm

nu tai išyra stalai ir perkelia į laivus slotus žaidėjus. Jei žaidi freerollus tai nenuostabu kad dažnai kilnoja - daug žaidėjų krenta ir nebus taip, kad prie vieno stalo 3 sėdi, prie kito 9.. Think :roll:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė sweet » Pen Lap 06, 2009 9:24 am

Tai as suprantu, kad perkelt reikia, bet man rodos nebutinai visa stala perkelia, o kazkuri viena zaideja. Tai buna zaidziu, prie stalo 9 zmones, o mane kilnoja. Kodel mane?
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Standartinė mekigis07 » Šeš Lap 07, 2009 11:45 am

dazniausiai kilnoja tuos kurie maziausiai raba daugiausiai turi zetonu, lygina stalus
Vartotojo avataras
mekigis07
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Grįžti į Pokerio turnyrai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta