logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

pinigeliu isemimas

Internetinės mokėjimo sistemos, iškilusios problemos.

Moderatorius: auskaras

pinigeliu isemimas

Standartinė shewarnadze » Sek Kov 20, 2011 11:52 pm

sveiki kolegos, turiu toki klausimuka, gal kas esate isiminejes pinigus is William Hill poker kambario? Kokia seka turetu viskas vykti? As per pokerstrategy gavau ten nemokamus 50$, zaisdamas turnyrus, esu issiloses jau siek tiek virs 200$ bendrai, ir visus noreciau issigryninti.
Aš žaidžiu:
fulltilt
shewarnadze
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 7

Re: pinigeliu isemimas

Standartinė Loudmouth » Pir Kov 21, 2011 6:22 am

Išclearinai bonusą? jei ne, manau viską virš tų $50 turėtų duot išsiimt
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė shewarnadze » Pir Kov 21, 2011 7:52 am

tikriausiai neisderinau, nes nelabai supratau ka tai reiskia :)
Taciau pasinaudojes ju teikiama online pagalba, kiek supratau reikia surinkt minimum 50$ rake kazkokio, ir man atrase jog esu sukaupes to kazkokio rake 4.6$ tiktai. O kai nurodau kortele i kuria noriu isgryninti, tai kazkoki errora ismeta.
Aš žaidžiu:
fulltilt
shewarnadze
Naujokas
Naujokas

Standartinė Loudmouth » Pir Kov 21, 2011 6:55 pm

Loudmouth rašė:c learinai bonusą? jei ne, manau viską virš tų $50 turėtų duot išsiimt
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė shewarnadze » Pir Bal 04, 2011 12:42 am

vienu zodziu, kaip supratau niekur nedingsiu nesurinkes wlliam hill kambary 50$ rake and fees. Siaip jau einu i pabaiga su tais mokesciais, tad turiu klausima, ar yra kas emes pinigus is sito kambario ar ne? Koks budas butu optimaliausias? Musu seima turi swedbank'o visa web, su kuria zmona perkasi internete, ar si kortele butu tinkama padaryti withdrawal tiesiai is WHP ar vis gi teks susikurti money booker account'a?
Paskutinį kartą redagavo shewarnadze Pen Lie 01, 2011 9:49 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
shewarnadze
Naujokas
Naujokas

Standartinė shewarnadze » Ket Bal 28, 2011 11:50 am

visgi teko MoneyBookers account'a susikurti, i MB be jokiu problemu $ atkeliavo. Bet dabar uzstrigau siek tiek paciame MBookeryje...
Aš žaidžiu:
fulltilt
shewarnadze
Naujokas
Naujokas

Standartinė shewarnadze » Pir Geg 02, 2011 1:45 pm

sveiki, galiu pasigirti kad susitvarkiau ir su MoneyBookers reikalus, is pat pradziu nesupratau kaip tiesiai i savo saskaita SEB banke butu galima padaryti pavedima, tiesiog reikia padaryti visu pirma 40litu withdraw, o juos gavus ateina kartu ir kodas kuri reikia parasyti norint nusiimti likusius pinigus nuo MB. Siaip jei kam kiltu kazkokiu klausimu del William Hill Poker kambario, galesiu visus pakonsultuoti , nes viska paciam teko pereiti, tai pirmieji isemimai yra vargas, tiek is WHP, tiek is MB. Sekmes :money:
Aš žaidžiu:
fulltilt
shewarnadze
Naujokas
Naujokas

Standartinė aferistas07 » Ket Gru 15, 2011 1:28 am

Sveiki, gal kas bandet issigryninti pinigus is bwino? Tarkime banko adresas, tai cia nurodyti ta, kur pirma karta atsidariau saskaita? Nes Lietuvoje juk ne vienas bankas randasi ( turiu omyny swedbank).
Aš žaidžiu:
bwinunibet
aferistas07
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 5

Grįžti į Bankai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta