![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
pinigeliu isemimas
Moderatorius: auskaras
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
pinigeliu isemimas
sveiki kolegos, turiu toki klausimuka, gal kas esate isiminejes pinigus is William Hill poker kambario? Kokia seka turetu viskas vykti? As per pokerstrategy gavau ten nemokamus 50$, zaisdamas turnyrus, esu issiloses jau siek tiek virs 200$ bendrai, ir visus noreciau issigryninti.
- shewarnadze
- Naujokas

- Praneš.: 7
Re: pinigeliu isemimas
Išclearinai bonusą? jei ne, manau viską virš tų $50 turėtų duot išsiimt
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
tikriausiai neisderinau, nes nelabai supratau ka tai reiskia 
Taciau pasinaudojes ju teikiama online pagalba, kiek supratau reikia surinkt minimum 50$ rake kazkokio, ir man atrase jog esu sukaupes to kazkokio rake 4.6$ tiktai. O kai nurodau kortele i kuria noriu isgryninti, tai kazkoki errora ismeta.
Taciau pasinaudojes ju teikiama online pagalba, kiek supratau reikia surinkt minimum 50$ rake kazkokio, ir man atrase jog esu sukaupes to kazkokio rake 4.6$ tiktai. O kai nurodau kortele i kuria noriu isgryninti, tai kazkoki errora ismeta.
- shewarnadze
- Naujokas

Loudmouth rašė:Išc learinai bonusą? jei ne, manau viską virš tų $50 turėtų duot išsiimt
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
vienu zodziu, kaip supratau niekur nedingsiu nesurinkes wlliam hill kambary 50$ rake and fees. Siaip jau einu i pabaiga su tais mokesciais, tad turiu klausima, ar yra kas emes pinigus is sito kambario ar ne? Koks budas butu optimaliausias? Musu seima turi swedbank'o visa web, su kuria zmona perkasi internete, ar si kortele butu tinkama padaryti withdrawal tiesiai is WHP ar vis gi teks susikurti money booker account'a?
Paskutinį kartą redagavo shewarnadze Pen Lie 01, 2011 9:49 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
- shewarnadze
- Naujokas

visgi teko MoneyBookers account'a susikurti, i MB be jokiu problemu $ atkeliavo. Bet dabar uzstrigau siek tiek paciame MBookeryje...
- shewarnadze
- Naujokas

sveiki, galiu pasigirti kad susitvarkiau ir su MoneyBookers reikalus, is pat pradziu nesupratau kaip tiesiai i savo saskaita SEB banke butu galima padaryti pavedima, tiesiog reikia padaryti visu pirma 40litu withdraw, o juos gavus ateina kartu ir kodas kuri reikia parasyti norint nusiimti likusius pinigus nuo MB. Siaip jei kam kiltu kazkokiu klausimu del William Hill Poker kambario, galesiu visus pakonsultuoti , nes viska paciam teko pereiti, tai pirmieji isemimai yra vargas, tiek is WHP, tiek is MB. Sekmes 
- shewarnadze
- Naujokas

Sveiki, gal kas bandet issigryninti pinigus is bwino? Tarkime banko adresas, tai cia nurodyti ta, kur pirma karta atsidariau saskaita? Nes Lietuvoje juk ne vienas bankas randasi ( turiu omyny swedbank).
- aferistas07
- Naujokas

- Praneš.: 5
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių