![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pinigų išgryninimas
Moderatorius: auskaras
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Pinigų išgryninimas
jei i PS persivesiu tarkim 50 baksų, kiek man reikės laimėti, kad aš galėčiau išsigryninti pinigus? Ar kaip ten ta sistema aplamai veikia?
- nenusimink
- Naujokas

- Praneš.: 34
Re: Pinigų išgryninimas
Jei per banka tai 10$ yra minimalus, tai vadinas tu gali dar ir pralost 40$ ir issigrynint 
http://www.pokerstars.com/poker/real-mo ... _transfer/
http://www.pokerstars.com/poker/real-mo ... _transfer/
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 323
su tuo issigryninimu vienos bedos uzsireginau party poker tevo vardu po to norejau isimt pinigus idejau 25$ is neteller tik tiek minimaliai eina idejau pinigus ziuriu neina isimt galvoju reikia palaukt kita diena bandau atsidaryt uzblokuota praso dokumentu, kad atsiusciau parasiau partypoker atblokavo atseit kazkas svetimu vardu lenda prie mano saskaitos (as dejau pinigus) tada supratau kad reikia tevo vardu idet pinigus ir tik tada issimsiu susikuriau kita neteller account tevo vardu gavloju is savo account pervesiu i tevo tada i party poker ir atgal taip ir bandziau padaryt siuntimas tarp acount 1$ norejau siust bet ismete pranesima, kad reikia siusti paso ir saskaitos (gyvenamoji vieta) kopijas po to isjungiau kita diena isijungiu visa informacija likus langeliuose spaudziu ieiti i neteller meta neteisingas spaltazodis spaudziu dar karta tas pats po to apsiziurejau, kad ivesta mano kodas o tevo account slaptazodis ivedziau slaptazodi ismeta pranesima jusu saskaita uzblokuota prasom atsiust savo paso kopija ir saskaita nueinu i tevo saskaita bandau atsidaryt iskart ismete lentele jusu saskaita uzblokuota norejau issimt 30$ tai ikisau dar 30$ 25party poker 5 neteller palikau viska. Beje jei norit issiimt is neteller pinigus tai jums kainuos 10$ ir bet kokiu atveju reiks siust paso kopija ir saskaitos kopija, kad matytusi atresas patariu su neteller neturet jokiu rysiu
-

Anaps - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 57
Nu tai va as to ir bijau, kad pinigus sukisiu ir paskui nusiimt problematiska bus
- nenusimink
- Naujokas

- Praneš.: 34
Išvis nepilnamečiams į pinigines makles geriau nesikišt - negi sunku palaukt tuos metus kitus? tipo labai uždirbat iš pokerio? 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 647
Anaps, bet jei taip ir toliau losi tai ateis diena kai noresis is to gauti ir pelno
- CallOnMe
- Naujokas

- Praneš.: 45
Gerai, kad nieko nezinojau apie internetini pokeri kai buvau nepilnametis
be to ir interneta jauciu tik nuo kokios desimtos klases tepasijungiau, tad nebuvo problemu del sito 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 323
Sveiki.Padekit jeigu nesunku,iskilo tokia problema.Noredamas padaryti cash out is G2G poker roomo ten reikia suvesti savo duomenys i kazkoki "Join PPN.PaylinQ" .Ten yra punktas kuriame nesuprantu ka reikia irasyti "valid Gv ID",arba nieko nesuvedus atsiranda toks sakinys "Last four digits of Social Security Numer or ID is a required info.".paaiskinkit kokius en 4 skaicius reikia suvesti,korteles numeri?,asmens kodo ? ar ka kita.Dar ne karto cash outo nedares tai...
Dekui
Dekui
- Lukasas
- Naujokas

- Praneš.: 2
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių