logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Pinigų išgryninimas

Naudingi patarimai ir atsakymai pradedantiesiams.

Moderatorius: auskaras

Pinigų išgryninimas

Standartinė nenusimink » Pir Lie 26, 2010 12:34 pm

jei i PS persivesiu tarkim 50 baksų, kiek man reikės laimėti, kad aš galėčiau išsigryninti pinigus? Ar kaip ten ta sistema aplamai veikia?
nenusimink
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 34

Re: Pinigų išgryninimas

Standartinė SPeed_FANat1c » Pir Lie 26, 2010 8:03 pm

Jei per banka tai 10$ yra minimalus, tai vadinas tu gali dar ir pralost 40$ ir issigrynint :D
http://www.pokerstars.com/poker/real-mo ... _transfer/
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 323

Standartinė Anaps » Pir Lie 26, 2010 11:56 pm

su tuo issigryninimu vienos bedos uzsireginau party poker tevo vardu po to norejau isimt pinigus idejau 25$ is neteller tik tiek minimaliai eina idejau pinigus ziuriu neina isimt galvoju reikia palaukt kita diena bandau atsidaryt uzblokuota praso dokumentu, kad atsiusciau parasiau partypoker atblokavo atseit kazkas svetimu vardu lenda prie mano saskaitos (as dejau pinigus) tada supratau kad reikia tevo vardu idet pinigus ir tik tada issimsiu susikuriau kita neteller account tevo vardu gavloju is savo account pervesiu i tevo tada i party poker ir atgal taip ir bandziau padaryt siuntimas tarp acount 1$ norejau siust bet ismete pranesima, kad reikia siusti paso ir saskaitos (gyvenamoji vieta) kopijas po to isjungiau kita diena isijungiu visa informacija likus langeliuose spaudziu ieiti i neteller meta neteisingas spaltazodis spaudziu dar karta tas pats po to apsiziurejau, kad ivesta mano kodas o tevo account slaptazodis ivedziau slaptazodi ismeta pranesima jusu saskaita uzblokuota prasom atsiust savo paso kopija ir saskaita nueinu i tevo saskaita bandau atsidaryt iskart ismete lentele jusu saskaita uzblokuota norejau issimt 30$ tai ikisau dar 30$ 25party poker 5 neteller palikau viska. Beje jei norit issiimt is neteller pinigus tai jums kainuos 10$ ir bet kokiu atveju reiks siust paso kopija ir saskaitos kopija, kad matytusi atresas patariu su neteller neturet jokiu rysiu
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
Anaps
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 57

Standartinė nenusimink » Ant Lie 27, 2010 9:19 am

Nu tai va as to ir bijau, kad pinigus sukisiu ir paskui nusiimt problematiska bus
nenusimink
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 34

Standartinė Loudmouth » Ant Lie 27, 2010 12:54 pm

Išvis nepilnamečiams į pinigines makles geriau nesikišt - negi sunku palaukt tuos metus kitus? tipo labai uždirbat iš pokerio? :lol:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 647

Standartinė Anaps » Ant Lie 27, 2010 4:33 pm

As tai ne del uzdarbio losiu tiesiog seip palost pokeri
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
Anaps
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 57

Standartinė CallOnMe » Ant Lie 27, 2010 7:20 pm

Anaps, bet jei taip ir toliau losi tai ateis diena kai noresis is to gauti ir pelno
Aš žaidžiu:
bwinfulltiltunibettriobet
CallOnMe
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 45

Standartinė SPeed_FANat1c » Pen Lie 30, 2010 10:39 pm

Gerai, kad nieko nezinojau apie internetini pokeri kai buvau nepilnametis :D be to ir interneta jauciu tik nuo kokios desimtos klases tepasijungiau, tad nebuvo problemu del sito :)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 323

Standartinė Lukasas » Ket Gru 09, 2010 3:19 pm

Sveiki.Padekit jeigu nesunku,iskilo tokia problema.Noredamas padaryti cash out is G2G poker roomo ten reikia suvesti savo duomenys i kazkoki "Join PPN.PaylinQ" .Ten yra punktas kuriame nesuprantu ka reikia irasyti "valid Gv ID",arba nieko nesuvedus atsiranda toks sakinys "Last four digits of Social Security Numer or ID is a required info.".paaiskinkit kokius en 4 skaicius reikia suvesti,korteles numeri?,asmens kodo ? ar ka kita.Dar ne karto cash outo nedares tai...
Dekui
Lukasas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Grįžti į Pagalba naujokams

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta