logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Pirmas depozitas

Naudingi patarimai ir atsakymai pradedantiesiams.

Moderatorius: auskaras

Pirmas depozitas

Standartinė tms9111 » Pir Spa 10, 2011 10:18 pm

Sveiki, manau kad jau esu pasiruoses pirmajam depozitui, tik iskilo problema kazkodel mano swedbanko VISA atmetinejama. Labiausiai mane domina pokerstars kambarys. Vietiniu pavedimu girdejau 40Lt mokestis tai nesinori, o kitais budais nelabai sugebu, gal atsirastu zmogus, kuris paasikintu, kaip ir kuriuo budu geriausia padaryti depozita.
Aš žaidžiu:
triobet
tms9111
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Re: Pirmas depozitas

Standartinė Brilijant » Pir Spa 10, 2011 10:59 pm

Pokeris.lt komanda mielai tau pades susitvarkyti su sia iskilusia problema, ne tik padesi be mokesciu pervesti pinigus, taciau padesime ir pasirinkti geriausia tinkanti pokerio kambari tavo reikmems.
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Standartinė Axody » Ant Spa 11, 2011 12:26 am

Del depozito tai paprastos diabetines korteles netinka. reikia tokiu kurios online veiktu kaip kreditines pvz mastercard arba ta pati visa tik ji negali but electron. tokios korteles dazniausiai turi aptarnavimo mokescius ir tik snoro mastercard kolkas mano ziniomis yra visiskai nemoka ir is jos gali pervesti pinigus i savo pokerio saskaita.
Aš žaidžiu:
triobet
Axody
Naujokas
Naujokas

Standartinė tms9111 » Ant Spa 11, 2011 3:08 pm

Uzsiregistravau i NETELLER, siuo metu laukiu kol patvirtins tapatybe issiunciau jiems vairuotojo pazymejima. Ar siuo metu kol nepatvirtino tapatybes butu galima bandyti isideti siek tiek USD i saskaita, maciau minimumas ten 30 USD tai tiek ir ideciau..
Aš žaidžiu:
triobet
tms9111
Naujokas
Naujokas

Standartinė ishii » Tre Spa 12, 2011 1:39 am

o nenori pradzioje susimedziot no deposit bonusa.. kurie buna ivairus.. pokerstrategis duoda 50$... tuos istaskisu jau buni apsiles tam kambary ir gali jau is savos kisenes det.. arba nebutinai.. det buna kad kartais uzsikabina ir atviurkstinis varijantas gaunas :)
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė tms9111 » Tre Spa 12, 2011 12:31 pm

ishii rašė:o nenori pradzioje susimedziot no deposit bonusa.. kurie buna ivairus.. pokerstrategis duoda 50$... tuos istaskisu jau buni apsiles tam kambary ir gali jau is savos kisenes det.. arba nebutinai.. det buna kad kartais uzsikabina ir atviurkstinis varijantas gaunas :)

Kiek zinau ten visi klausimai angliskai, o as nelabai gerai moku visas smulkmenas, gal atsirastu kas padetu?
Aš žaidžiu:
triobet
tms9111
Naujokas
Naujokas

Standartinė Eson » Ket Spa 13, 2011 9:13 pm

Atsiranda zmoniu kurie padeda pereiti testus, beto galima ir google atsakymus rasti :P :)
Aš žaidžiu:
partytriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Eson
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 53
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 8
Turai: 1

Grįžti į Pagalba naujokams

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta