![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pirmas depozitas
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Pirmas depozitas
Sveiki, manau kad jau esu pasiruoses pirmajam depozitui, tik iskilo problema kazkodel mano swedbanko VISA atmetinejama. Labiausiai mane domina pokerstars kambarys. Vietiniu pavedimu girdejau 40Lt mokestis tai nesinori, o kitais budais nelabai sugebu, gal atsirastu zmogus, kuris paasikintu, kaip ir kuriuo budu geriausia padaryti depozita.
- tms9111
- Naujokas

- Praneš.: 3
Re: Pirmas depozitas
Pokeris.lt komanda mielai tau pades susitvarkyti su sia iskilusia problema, ne tik padesi be mokesciu pervesti pinigus, taciau padesime ir pasirinkti geriausia tinkanti pokerio kambari tavo reikmems.
-

Brilijant - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 139
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 20
- Turai: 2
Del depozito tai paprastos diabetines korteles netinka. reikia tokiu kurios online veiktu kaip kreditines pvz mastercard arba ta pati visa tik ji negali but electron. tokios korteles dazniausiai turi aptarnavimo mokescius ir tik snoro mastercard kolkas mano ziniomis yra visiskai nemoka ir is jos gali pervesti pinigus i savo pokerio saskaita.
- Axody
- Naujokas

Uzsiregistravau i NETELLER, siuo metu laukiu kol patvirtins tapatybe issiunciau jiems vairuotojo pazymejima. Ar siuo metu kol nepatvirtino tapatybes butu galima bandyti isideti siek tiek USD i saskaita, maciau minimumas ten 30 USD tai tiek ir ideciau..
- tms9111
- Naujokas

o nenori pradzioje susimedziot no deposit bonusa.. kurie buna ivairus.. pokerstrategis duoda 50$... tuos istaskisu jau buni apsiles tam kambary ir gali jau is savos kisenes det.. arba nebutinai.. det buna kad kartais uzsikabina ir atviurkstinis varijantas gaunas 
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
ishii rašė:o nenori pradzioje susimedziot no deposit bonusa.. kurie buna ivairus.. pokerstrategis duoda 50$... tuos istaskisu jau buni apsiles tam kambary ir gali jau is savos kisenes det.. arba nebutinai.. det buna kad kartais uzsikabina ir atviurkstinis varijantas gaunas
Kiek zinau ten visi klausimai angliskai, o as nelabai gerai moku visas smulkmenas, gal atsirastu kas padetu?
- tms9111
- Naujokas

Atsiranda zmoniu kurie padeda pereiti testus, beto galima ir google atsakymus rasti :P 
-

Eson - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 53
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 8
- Turai: 1
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių