![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
PokerEV Holdem Manaher PokerTracker
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
PokerEV Holdem Manaher PokerTracker
Sveiki, ilga laika cashinau be pagalbiniu programu, naudodamas vien tik pokertableratings.com . Pasiekes NL25 supratau, kad vertetu naudoti koki nors hud'ą. Vienas is tokių - nemokamas PokerEV. Taciau nelabai gaudausi as ten, gal yra kas senai ji naudoja ir gali paaiskinti jo veikimo principa? Problema tame, kad man reikia kazkaip isikelti handus i sia programa, ir nesuprantu kaip man tuos savo handus gauti, kaip juos kaupti, ikelti ir t.t..
Dekui is anksto jei kas padesit
Dekui is anksto jei kas padesit
-

Fokusas - Naujokas

- Praneš.: 24
Re: PokerEV Holdem Manaher PokerTracker
realiai jau pasiekiai toki lygi kad gali laisvai lost nl 25, tai manau turetum nepagailet tu keliu dolcu ir nusipirkt normalia hm ar pokertracker licenzija, tai tikrai mazi pinigai palyginus, o atsipirks gan greit. ir beje jei losi tose stafkese tikrai turi sau tai leist... nes br tavo turetu but apie 750 o 50 tai tikrai nedaug tada
)) sekmes losiant
)
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
tupaccavelli--
Sveikas, taip del bankrollo as ir nesneku. Rasau tiesiog ieskodamas pagalbos, gal kasnors zmoniskai paaiskins kaip man issipresti problema. Pradzioje noriu issisniukstinet kaip tokio tipo programos veikia, nes sioj srity visiskai dar nesigaudau. Gal pats esi susidures su PokerEV ?
Sveikas, taip del bankrollo as ir nesneku. Rasau tiesiog ieskodamas pagalbos, gal kasnors zmoniskai paaiskins kaip man issipresti problema. Pradzioje noriu issisniukstinet kaip tokio tipo programos veikia, nes sioj srity visiskai dar nesigaudau. Gal pats esi susidures su PokerEV ?
-

Fokusas - Naujokas

- Praneš.: 24
Fokusas rašė:tupaccavelli--
nea su sita butent nea, o jei nori isbandyt imk poker tracker trial versija, ji leidzia 30 dienu bandyt nemokamai, tai yra daugiau nei pakankamai kad susidarytum bendra vaizda
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių