logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Pokerio knygos Lietuviškai.

Diskusijos apie strategijas, pamokėlės.

Moderatorius: auskaras

Re: Pokerio knygos Lietuviškai.

Standartinė SPeed_FANat1c » Pen Lap 26, 2010 11:48 pm

Na, gal ir butu kazkam naudingas tas lietuviskas vertimas. Bet jei nori tapt geru zaideju, manau vistiek be uzsienio kalbos neapsieisi, nes noresi kad ir tuos pacius handus analizuot, tai reik susikalbet. Na nezinau, bent siame forume nelabai populoiarus handu analizavimas, pokerio kartoj gal populiaresnis. Bet man tai patinka pokerstrategy forume analizuotis. Taip pat pokerio video - irgi lietuvisku nedaug tera jei isvis geru yra (na nesidomejau) bet va anglisku tai pilna ir geru. Tad manau uzsienio kalbos reikia, na o jei moki ta uzsienio kalba, tai nebera butina ta lietuviska knyga.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė Stiller » Šeš Lap 27, 2010 2:48 pm

Jei bent moki visus maždaug pokerio terminus angliškai, tai neturėtų būti problema suprast pokerio video anglų kalba, nes pagrinde tais terminais ir šneka ir ta kalba elementari..
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė dundzius » Pir Lap 29, 2010 2:11 pm

Angliskai dar geriau paaiskina ten, o lietuviskai jeigu bandytum versti tai isverstu i nesamones
Winner
dundzius
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 8

Standartinė Movados1 » Ant Vas 01, 2011 10:22 pm

Pati įdėja atrodo nekaltai ir gražei, bet realybė skaudesnė. Teks palaukti, Tapinas berods ruošiasi arba jau baiginėja kaip jis pats teigia pirmąją knygą apie pokerį, pagyvensim pamatysim.
Aš žaidžiu:
fulltiltparty888pokerstars
Vartotojo avataras
Movados1
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 1

Ankstesnis

Grįžti į Pokerio strategijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta