logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Pokerio knygos Lietuviškai.

Diskusijos apie strategijas, pamokėlės.

Moderatorius: auskaras

Pokerio knygos Lietuviškai.

Standartinė Oxen » Ket Bir 03, 2010 5:34 pm

Sveiki, prieš pasiūlymą turiu prašymą. Tuoj baigiasi egzaminai man, turėsiu truputį daugiau laiko paskaitinėt pokerio knygų. Jeigu turit favoričių parašykit čia pavadinimą.

Dabar prie reikalo: Turiu pasiūlymą išversti geriausias pokerio knygas į lietuvių kalbą. Bet ne per google translate, bet surinkti žmonių grupę, kurie moka angliškai ir gali atlikti tokį darbelį. Per translate dažnai verčia pažodžiui, arba kitais linksniais giminėm ir t.t. todėl reikia žmogaus proto. Manau taip būtų suteikta pagalba prastai suprantantiems anglų kalbą, taip pat patys vertėjai geriau įsisavintų knygos turinį, tai irgi atneštų naudos žaidžiant pokerį. Jei atsirastų noras įgyvendint idėją, aš pats galėčiau versti. Aišku turim čia strategijų, bet manau knyga yra knyga. Jeigu tokia idėja prigytų ir sulauktų didelio lietuvių susidomėjimo, būtų galima pabandyti išverstas knygas paleisti į internetinę rinką ir už gautas pajamas rengti turnyrus.

Ką manot? Turbūt kvailiu išvadinsit, bet vistiek ;D
:2h :7h
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 131
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 12
Turai: 1

Re: Pokerio knygos Lietuviškai.

Standartinė Loudmouth » Ket Bir 03, 2010 5:57 pm

tu nori uždirbt iš ne savo knygos? atsibusk :D
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 647

Standartinė Oxen » Ket Bir 03, 2010 6:03 pm

Dėl šito nusvaigau, žinau ;D Bet būtina tik į tai dėmesį atkreipt? Nieko kito negalėjai pakomentuot? :)
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Pokeris.lt lyga:

Standartinė Loudmouth » Ket Bir 03, 2010 6:09 pm

Realiai nevalue versti kažką, jei pats supranti angliškai. Labiau apsimoka studinti anglų ir skaityti naujausius straipsnius/knygas ateityje, negu pusę metų verst kažką ir dar kitiems.
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė fuxx » Ket Bir 03, 2010 7:27 pm

votvot loudmoutas apie save tik masto ... :D , o eigu anglu nemoketum tai sakytum gera ideja......
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė Loudmouth » Ket Bir 03, 2010 7:53 pm

o tai apie ką man mąstyt? apie kitus? :D bb
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė fuxx » Ket Bir 03, 2010 9:24 pm

:)) tesiog patilek , praleisk pro akis ...
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė PH69 » Pen Bir 04, 2010 6:28 am

Butu labai sudetinga, kadangi lietuviskos pokerio terminologijos nusistovejusios kaip ir nera, o rasyt lietuviskai ir palikt angliskus terminus butu painu ir nevertinga...
Vartotojo avataras
PH69
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 118

Standartinė Pi22n » Pen Bir 04, 2010 3:34 pm

O tu aplamai bent turi minti ka versti? Kazkoki pokerio pradziamoksli, strategijas pazengusiems ar profesionalams? Nes realiai tai tos literaturos labai daug. Labai daug laiko sues kol atsirinksi ka butent reikia versti.
Aš žaidžiu:
unibettriobet
Pi22n
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 42

Standartinė obuoliukas » Pen Bir 04, 2010 4:48 pm

O aš paprieštarausiu visiems kritikuojantiems -
a) kažkada monitoriaus sąvoka irgi kėlė nuostabą ir pasipiktinimą kalbos komisijoms, bet.. nugalėjo ne vaizduoklis, o sveikas protas
b) naujovių bijoti nereikia..
c) aš seniai mąsčiau, kad tokių pagrindų trūksta.. O tai, kad kai kuriuos stebina gyvenimas iš vertimų - mane šokiruoja...

Visgi, nesupyk Oxen, abejoju ar entuziastų grupė pajėgtų atlikti tai kokybiškai - entuziasmas yra gerai, bet jei tu nori parduoti ar panašiai - reikia kokybės..
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
Vartotojo avataras
obuoliukas
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 75

Standartinė Oxen » Pen Bir 04, 2010 5:19 pm

Nepraduoti, o tiesiog paradyti literatūros lietuvių kalba. Knygų pasirinkimas didelis, bet yra pripažintos geriausios knygos ir t.t.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Pokeris.lt lyga:

Standartinė obuoliukas » Pen Bir 04, 2010 7:52 pm

Oxen, tai kur tavoji problema - sukurei temą, dabar belieka vertėjų laukt. Manau gera ir naudinga inciatyva. Kitas klausimas, kiek pats ir draugai tai darys vedini tik entuziazmo..?
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
Vartotojo avataras
obuoliukas
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 75

Standartinė Oxen » Pen Bir 04, 2010 8:57 pm

Iš mano pusės aš tik vienas. Nėra draugų kurie čia lankosi ir nesidomi pokeriu taip kaip aš. Dėl entuziazmo tai rašiau, jog mano nuomone žmonės verčiantys patys gaus naudos. Taigi visa versta informacija daug maž įsisavins. Ir įsisavins labiau nei tiesiog perskaitant.

PH, sakai, kad Lietuvoje nėra terminų, bet kas mums maišo juos sugalvoti? Galima tapti pokerio terminų lietuviškai pradidinkai :)

Puikiai suprantu, jog šiais laikais net į snukį nemokamai neduoda, bet man nėra sunku paaukoti kažkiek laiko, kad įdėčiau kažkokį indėlį pokerio augimui Lietuvoje. Aišku, į viską optimistiškai žiūriu, bet ką jau darysi, kad optimistas aš esu. Kad vieną knygą išverst bent per pora mėnesių ir pasižiūrėt ar tai naudinga, ar tai reikalinga. Išklausyt žmonių nuomonės.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Pokeris.lt lyga:

Standartinė ishii » Šeš Bir 05, 2010 5:17 pm

galvojau ir as kazkada gerai butu isvertus.. bet koks tolkas.. prisitatys latgaa.. ir teks moketi baudas....norint versti kazkokia knyga.. visu prima reikia uzsigarantuoti autorines teises ir visas su tuo susijusius marazmus... apsidrausti kad niekas taves uz tai nebaus.. o tada prasom gali versti .. BET neprekiauti.... galu gale galima aisku versti straipsniais ir detii forumus ar i savo bloga... bet vel sakau pradzioje reik su autrorinem teisem suzaisti.
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 239

Standartinė Oxen » Šeš Bir 05, 2010 7:03 pm

ishii, beveik visi turintys pokerio e-book jų nepirko. Atsisiuntė iš linkomanijos. Aš padėjau ant jų ką ten baust nori. Jie čia nosies nekiša, beto gali prašyti baudos jei autorius to nori.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Pokeris.lt lyga:

Kitas

Grįžti į Pokerio strategijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta