![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pokerio pagalbines programeles
Moderatorius: auskaras
30 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Pokerio pagalbines programeles
Kokius pokerio kalkuliatorius , pagalbines programeles naudojat , ir is kokiu puslapiu, o gal isvis nenaudojat (btw gal kas zinot is kur gaut nulauzta "poker edge" ? 
- PaInIaM
poker indicator naudojau kai ftp zaidziau. buvo pirma mano programa, tai sek tiek uzvede ant kele ir parode, kad zaizdavau kartais su gana blogomis kortomis. o daugiau nesiryztu kazko bandyti is programu.
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
-

cool_V - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
cool_V rašė:poker indicator naudojau kai ftp zaidziau. buvo pirma mano programa, tai sek tiek uzvede ant kele ir parode, kad zaizdavau kartais su gana blogomis kortomis. o daugiau nesiryztu kazko bandyti is programu.
o is kur galim butu gaut registration koda poker indicatoriaus , nes kazkaip nerandu
- PaInIaM
PaInIaM rašė:cool_V rašė:poker indicator naudojau kai ftp zaidziau. buvo pirma mano programa, tai sek tiek uzvede ant kele ir parode, kad zaizdavau kartais su gana blogomis kortomis. o daugiau nesiryztu kazko bandyti is programu.
o is kur galim butu gaut registration koda poker indicatoriaus , nes kazkaip nerandu
as is thepokerbay.org emiau
1. cool_V visada teisus.
-

cool_V - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
Naudojau Poker Tracker v2 ir Poker Grapher. Poto biški buvau apleidęs pokerį, o dabar kai vėl gryšiu planuoju ir pahud pamėgint pasileist
Gal turi kokia demo versiją o reikia legalios?
sv-x-as rašė:ar kas nors naudojate tournament inidcator arba poker indicator? kazkodel jie abu man rodo kad sedziu prie stalo viska, taciau nerodo kortu ir statistiku...
Gal turi kokia demo versiją o reikia legalios?
I'm bluffing.
-

Edvardas4K - Naujokas

- Praneš.: 31
Siek tiek atnaujinsiu tema
O kokias programas naudot losiant SnG. Noriu kad bent darytu track lista is tu zaideju su kuriais esu zaides. Ir pats svarbiausias dalykas kad programa butu NEMOKAMA
O kokias programas naudot losiant SnG. Noriu kad bent darytu track lista is tu zaideju su kuriais esu zaides. Ir pats svarbiausias dalykas kad programa butu NEMOKAMA
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
O tai kokia programa naudot? 
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
30 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių