Registruotiems nariams

Prenumeruoti šią forumo temą

Pokeris.lt lyga – vartotojų pagalba prieš startą

S&G, MTT aptarimai, jūsų rengiami turnyrai.

Moderatorius: auskaras

Kurią savaitės dieną Jūs norėtumete, jog vyktų pokeris.lt lygos turai? Taškus turėtų gauti...

Pirmadienį
15
9%
Antradienį
7
4%
Trečiadienį
29
18%
Ketvirtadienį
14
9%
Penktadienį
4
2%
Šeštadienį
19
12%
Sekmadienį
31
19%
Diena man nesvarbu
13
8%
1-10
10
6%
1-20
20
12%

Viso balsų : 162

Re: Pokeris.lt lyga – vartotojų pagalba prieš startą

Standartinė Loudmouth » Pen Bal 09, 2010 7:02 am

Gedasz rašė:Sveiki. Na man tai priimtiniausia diena butu ketvirtadienis, nes kitos dienos kaip ir uzimtos. Pirmadienis - bwin baltic manic monday, antradienis - unibet Lietuvos freerollas, treciadieni - bwin torrent.lt turnyras.. jie nera kazkuo labai ypatingi, tiesiog jau yra mano iprasti, juose yra smagu pazaisti ir tai jau yra tape kaip ir tradicija, todel noretusi tuos tradiciskus turnyrus pratesi ir ketvirtadieni, na bet cia jau kaip daugumai patogiau :) o del nariu skaiciaus tai manau, kad tikrai susirinks nemazai, butinai pasikviesim visus draugus ;)

o tai tau sunku du stalus įsijungt ir lošt? juolab freeroll... :lol:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 632

Standartinė Gedasz » Šeš Bal 10, 2010 12:41 pm

Loudmouth rašė:o tai tau sunku du stalus įsijungt ir lošt? juolab freeroll... :lol:

Nesunku, tik kaip ir sakiau, butu faina kasdien tureti po toki turnyra.. viskas del tradicijos :p
bet kaip jau bus taip, svarbu, kad daugumai tiktu tas laikas :liux:
Gedasz
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Standartinė Arnas » Tre Bal 21, 2010 6:22 pm

sveiki,

pamaciau triobete pokeris.lt turnyra bet turbut jau busiu pavelaves uzsiregistruot ar kaip? butu idomu pazaist su lietuviais vien tik:) :10h :Jh :Qh :Kh :Ah
Arnas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Standartinė mindaugys » Tre Bal 21, 2010 6:55 pm

niekaip negaunu to kodo jusu, net tau i privata parasiau bet nieko, man alias ir loginas skiriasi, alias yra min123 o loginas mindaugys, jei spesi dar pasiusk man ta koda
mindaugys
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Standartinė Loudmouth » Tre Bal 21, 2010 7:14 pm

na ką - prisiregino gal dvigubai daugiau, negu šitam forume lankosi žmonių.. zajabys lyga bus
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė Arnas » Tre Bal 21, 2010 7:16 pm

lenkai jau suejo... o as kaip normaliausias lietuvis Lietuvoj negaliu zaist :nomoney:
Arnas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Standartinė Stiller » Tre Bal 21, 2010 11:38 pm

Manau lyga taptų įdomi tik šio forumo lankytojam, jei būtų anuliuotas prizinis fondas ir būtų žaidžiama tik dėl reitingo taškų :) sportinio principo manau užtektų gerai praleisti laiką, o prizai būtų teikiami po visų turų Top10 reitingo nariam, ar bent jau kažkokį kitą variantą dar galima sumastyt turo laimėtojui, kad ir tarkim 1 vietos nugalėtojui koks ticketas į kokį nors turnyrą ar satelitą, žodžiu kad būtų labai maži šansai laimėti kažką materialaus :) manau tokiu atveju ženkliai sumažėtų freerollininkų :)

Na, bet tikėkimės kad viskas klostysis gerai, pirmas blynas visada ir turi būti prisvilęs :D neabejoju jog ateityje žaidėjų atrinkimo sistema tobulės :) juk tam ir nešioja žmonės galvas, kad spręsti iškylančius uždavinius :D
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 126

Standartinė Ghee » Tre Bal 21, 2010 11:40 pm

Kaip adminai zinos nikus tu zmoniu, jei tridabete ir cia jie skiriasi?
No set - No bet
    4s4d
Aš žaidžiu:
fulltilttriobet
Vartotojo avataras
Ghee
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 17

Standartinė LechPechuro » Ket Bal 22, 2010 1:17 pm

Stiller rašė:Manau lyga taptų įdomi tik šio forumo lankytojam, jei būtų anuliuotas prizinis fondas ir būtų žaidžiama tik dėl reitingo taškų :) sportinio principo manau užtektų gerai praleisti laiką, o prizai būtų teikiami po visų turų Top10 reitingo nariam, ar bent jau kažkokį kitą variantą dar galima sumastyt turo laimėtojui, kad ir tarkim 1 vietos nugalėtojui koks ticketas į kokį nors turnyrą ar satelitą, žodžiu kad būtų labai maži šansai laimėti kažką materialaus :) manau tokiu atveju ženkliai sumažėtų freerollininkų :)

Na, bet tikėkimės kad viskas klostysis gerai, pirmas blynas visada ir turi būti prisvilęs :D neabejoju jog ateityje žaidėjų atrinkimo sistema tobulės :) juk tam ir nešioja žmonės galvas, kad spręsti iškylančius uždavinius :D

Tai ko as norejau,sukurdamas "pokeris24 lyga" tema. Susirungti is principo. Del pergales,o ne del euru. O cia zmoniu atejo ( nieko buciau pries ,jeigu tie 360 zmoniu butu aktyvus lankytojai forume ) per daug ir ne del lygos ,o del euru.Kai kurie turbut net zinutes forume nera parase. Na gaila,kad taip gavosi.
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė Loudmouth » Tre Bal 28, 2010 12:57 pm

patariu šį kartą passwordą atsiųsti likus nedaugiau kaip valandai iki pradžios. kad nebūtų kaip praeitą kartą. :roll:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė anifun » Ket Geg 13, 2010 11:23 am

Po vakarykščio lygos etapo, iškilo toks klausimas : ar gerai pasirinkta pradžia 21h?
Žinoma, daugumai tokia pradžia galbūt ir yra priimtiniausia, tačiau final table baigiasi apie pirmą ir daug žmonių patekę itm jau žaidžia daug laisviau nei dažniausiai turėtų (+-cituoju "stumiu all-in su bet kuo žaidžiamesniu"), iš senesnių etapų apibendrinimų susidaro panašus vaizdas (negaliu tvirtinti dėl kitų etapų, nes nežaidžiau / nepatekau į top 20, tai čia tik mano nuomonė tokia). Taip gaunasi, kad labiau tikrinami ne pokerio, o sugebėjimo disciplinuotai žaisti sugebėjimai (na žinoma, tai irgi svarbu pokeriui, bet dažniausiai tai turėtų būti tikrinama ankstyvoje stadijoje, o ne final table).
Nesakau, kad reikia būtinai galvoti apie keitimą, ir tikriausiai reikėtų šią lygą palikti taip kaip yra, tik reikėtų pagalvoti jeigu bus rengiama dar viena (o manau su tiek dalyvių poreikis anksčiau ar vėliau bus).
anifun
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 7

Standartinė Loudmouth » Ket Geg 13, 2010 9:59 pm

Mano manymu žaidžiama netgi per anksti. Geriausias laikas tikram pokeristui - naktis :) ir tie 50eurų finaliniam stalui tik gadina lygą. Prieina freerolerių ir apgailėtinų fishų, prieš kuriuos neįmanoma žaisti. Geriau pataupyt tuos eurus ir lygos nugalėtojams atiduot paskui. tada max žaidėjų bus ~200, ir galbūt pradėsime žaisti pokerį, o ne limp/call, no matter how much was raised, su T4o ar Ax.. :roll:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Standartinė auris1000 » Pen Geg 14, 2010 5:59 pm

tik jau nepadarykit 22;00 nes norisi miego velai ir jau smegenys nebedirba :lol:
Aš žaidžiu:
bwintriobet
auris1000
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 14

Ankstesnis

Grįžti į Pokerio turnyrai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pazintys  Referatai  Foto Albumai  Keliones  Nekilnojamas turtas  Seksas  Intymus.lt
Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta