![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pokeris - sekme!
Moderatorius: auskaras
34 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Pokeris - sekme!
Jau siektiek isigilinus i pokeri, zaidziant su draugais beveik visada iseinu su pliusu ir visi man kartoja, na tau ir sekasi ar, kad esu laimes kudikis. Artimieji suzinoje apie mano pomegi taipat "nusivyle", kad uzsiemu beprasmiskais azartiniais losimais. Nepavyko irodyt, kad pokeris tai sportas ir zaidimas reikalaujantis daug mastymo. Nekalbu apie kitus gincus tema "Ar pokeris sekmes dalykas, ar ne". Tokius gincus visada pralaimiu neturedamas nenugincijamu argumentu.
Butu is visu naudinga isgirst idomiu nuomoniu/argumentu/pasisakymu sia tema.

- Nabagelis
- Naujokas

- Praneš.: 41
Amerigo rašė:O kam tau ka nors irodinet ? Cia akivaizdu, kad pokeryje didzioji dalis - skill ir nera ka cia irodinet.
Tau akivaizdu, mano draugams - ne.
Atsibodo likt durniaus vietoj, nesuvokia nei seima nei draugai, kad pokeris tai skill, todel ir ieskau kitu nuomoniu.
- Nabagelis
- Naujokas

- Praneš.: 41
Viskis rašė:trumpam laiko tarpe sekme turi didesne ytaka nei skill, todel dazniausiai wsopus laimi nezinomi ir ne tokie skilled player
Turbut del to Hellmuth`as turi tik 13 braceletu? Nes jam nuolat pasiseka kai reikia?
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
Emis rašė:Viskis rašė:trumpam laiko tarpe sekme turi didesne ytaka nei skill, todel dazniausiai wsopus laimi nezinomi ir ne tokie skilled player
Turbut del to Hellmuth`as turi tik 13 braceletu? Nes jam nuolat pasiseka kai reikia?
manau paimkime kita pavyzdi, 2007 wsop cempiona, tingiu dabar ieskoti jo pavardes, tasai siauraakis. jei kas ziurejo visa sezona, ne tik final table, turetu prisiminti, kaip busimas cempionas buvo all in ir likus paskutinei kortai turejo 13% laimeti. 7 kartai is 8 sake, kad jis ne taps cempionu. ir laimejo ne tik ta kova bet ir visa cempionata. va cia ir yra sekme trumpame tarpe.
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
-

cool_V - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
Atsiprasau, teisingai 11.
O Texas Doly?
Johny Chan? abu po 10
Aisku yra ir Jamie Gold, kuris pajames main eventa, nesugebejo daugiau nieko laimet, ir tik sklando gandai kaip jis pralosineja pinigus.
O Texas Doly?
Johny Chan? abu po 10
Aisku yra ir Jamie Gold, kuris pajames main eventa, nesugebejo daugiau nieko laimet, ir tik sklando gandai kaip jis pralosineja pinigus.
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
niekam nesakyk ir nereikes irodinet
na, jei labai norisi, tai keletas faktu:
USA teises universitetuose profesoriai skatina zaisti pokeri grisdami, kad, tai skatina mastysena, logika..
Daugelis dabartiniu pokerio profesionalu anksciau uzsiiminejo Forex (valiutu rinka), akcijomis, buve rubiko kubiko cempionai. Na,ir kiti darbai, kur reikalauja didelio bagazo ziniu, mastysenos.
USA teises universitetuose profesoriai skatina zaisti pokeri grisdami, kad, tai skatina mastysena, logika..
Daugelis dabartiniu pokerio profesionalu anksciau uzsiiminejo Forex (valiutu rinka), akcijomis, buve rubiko kubiko cempionai. Na,ir kiti darbai, kur reikalauja didelio bagazo ziniu, mastysenos.
- Matthew
Jo, kad pokeris skill zaidimas suku visiems nieko nusimamntiems irodyti, draugai, seima anksciau taip irgi mane, kad sekme viska lemia. Laikui begant nemazai draugu suprato, kad skillas daugiau viska lemia, o veliau ir seima anksciau buvusi nepatenkinta mano tokiais laimes zaidimais, dabar nieko nebesako.
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
The biggest distinction between poker and gambling is that in pretty much all gambling, you are playing against the house.
In poker, the house has no interest in the outcome, and is an impartial provider of services-for-a-fee, a forum for the players to compete equally against each other.
Another major difference between poker and gambling is that the rules of poker accord every player a statistically equal chance to win, but the rules of gambling games all give the house a definite advantage against the player, which over time is inexorable and inevitable. In essence, poker is fair, gambling is not.
Poker is a game of skill. It is a contest of abilities, more akin to bridge or chess than it is to gambling, in that more-talented players will prevail against less-talented players. Chance can and will affect short-term results, but skill separates winners from losers over time.
You?ll never get to play a pickup game against Michael Jordan or a round of golf against Tiger, or tear up the track against Matt Kenseth, but you can plop your buy-in down and take on Doyle Brunson or Howard Lederer.
In poker, the house has no interest in the outcome, and is an impartial provider of services-for-a-fee, a forum for the players to compete equally against each other.
Another major difference between poker and gambling is that the rules of poker accord every player a statistically equal chance to win, but the rules of gambling games all give the house a definite advantage against the player, which over time is inexorable and inevitable. In essence, poker is fair, gambling is not.
Poker is a game of skill. It is a contest of abilities, more akin to bridge or chess than it is to gambling, in that more-talented players will prevail against less-talented players. Chance can and will affect short-term results, but skill separates winners from losers over time.
You?ll never get to play a pickup game against Michael Jordan or a round of golf against Tiger, or tear up the track against Matt Kenseth, but you can plop your buy-in down and take on Doyle Brunson or Howard Lederer.
- anon
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 281
Re: Pokeris - sekme!
Nabagelis rašė:Jau siektiek isigilinus i pokeri, zaidziant su draugais beveik visada iseinu su pliusu ir visi man kartoja, na tau ir sekasi ar, kad esu laimes kudikis. Artimieji suzinoje apie mano pomegi taipat "nusivyle", kad uzsiemu beprasmiskais azartiniais losimais. Nepavyko irodyt, kad pokeris tai sportas ir zaidimas reikalaujantis daug mastymo. Nekalbu apie kitus gincus tema "Ar pokeris sekmes dalykas, ar ne". Tokius gincus visada pralaimiu neturedamas nenugincijamu argumentu.
Daug kam manau teko susidurti su tokia situacija, kai sunku irodyti kitiems, kad pokeris tai ne kazino
- unmerciful
34 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių