![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pokeris - sportas ar kas..?
Moderatorius: auskaras
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Pokeris - sportas ar kas..?
Pažiūrėjau šiandien prie naujienų įdėtą balsas.lt televizijos video apie PokerStars Baltic Festival ir man kilo tokių filosofinių klausimų. Padiskutuokime. Šitam reportaže apie pokerį kalba kaip apie sportą, aiškina, kad tai visai kas kita nei lošti kazino kitus žaidimus. Bet ar tikrai tai sportas? Per šachmatus juk nestato tikrų pinigų... Ir ar tikrai tai labai geriau už, pavyzdžiui, ruletę? Aš ne prieš pokerį, man jis patinka
Bet nesakau, kad užsiimu sportu, nes realybė tokia, kad žaidžiu azartinius žaidimus. Ką manote?
- Liepaite
- Naujokas

- Praneš.: 48
Re: Pokeris - sportas ar kas..?
Na as sachmatu irgi nelaikau sportu (kaip ten bebutu)
Manau arciau sporto yra turnyrai, na o cash games ne velnio ne sportas, o azartinis zaidimas 
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
ant sachmatu nestato pinigu ? ojojoi kaip klysti. Dar ir kaip losia is pinigu. O mano supratimu visuomene laiko sportu. Sachmatai beto labai rimtas sportas
esu pats zaides ne metus 
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
Na jei sachmatai sportas, tai ir pokeris sportas. Bet siaip idomu kas sugalvojo, kad tokie zaidimai yra sportas idomu
na bet tebunie
Na dar sugalvojau zvilgtelt i wikipedia 
Na vadinas tai sportas, intelektualumo reikalaujaSportas - specifinė fizinių ar intelektinių užsiėmimų rūšis.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
Jūs nesijuokit - šachmatai dar ir koks sportas, atsimenu, kai lankiau krepšinį ir reikėdavo važiuot medicininę apžiūrą praeit, tai tokią pat apžiūra ir šachmatininkams būdavo atliekama 
Beje pokeris manyčiau netik intelektualumo reikalauja ir fizinių savybių reikia turėt. Ta prasme nėra labai paprasta, kokias penkias dienas trunkančiame turnyre išlikt nepavargusiam ir neprarast koncentracijos.
Beje pokeris manyčiau netik intelektualumo reikalauja ir fizinių savybių reikia turėt. Ta prasme nėra labai paprasta, kokias penkias dienas trunkančiame turnyre išlikt nepavargusiam ir neprarast koncentracijos.
- EdgarasT
- Naujokas

- Praneš.: 12
Cia toks paliginimas : Fisher ,kad aplose kompa gavo 10mln doleriu ,po metu isdurnejo nuo savo genealaus mastymo ir dabar gydosi...
losdavau atsimenu ir as kai man buvo kokia 12 metu ,ganetinai kabliojantis dalyka. Bet veliau interesai nesusiryso ir meciau si uzsiemima 
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
nera lengva gyvent bunant genijum ir suprantant visa apsurda aplink... gydytis nuo to reiskia vel sugrizt i iprastines vezias ir apsimest kad tavo gyvenimas dar turi prasme kazkokia.
- Vyteninho
- Naujokas

- Praneš.: 31
Vyteninho rašė:nera lengva gyvent bunant genijum ir suprantant visa apsurda aplink... gydytis nuo to reiskia vel sugrizt i iprastines vezias ir apsimest kad tavo gyvenimas dar turi prasme kazkokia.
Genialūs žmonės gyvena labai intensyvų vidinį gyvenimą, todėl ir būna, kad pavažiuoja stogas...
Jei pokeris sportas, kodel sudoku, monopolis ne sportas?
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
nu tu ce ir paklausej taspats kad as paklausiu kodel kriziazodis ne sportas ;D
-

Vaidas21 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 99
9 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių