![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
PokerStars Show tesiasi! :)))
Moderatorius: auskaras
21 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Tomukas rašė:777 rašė:Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas?
O kam zymetis? Pasiziuri i Poker Tracker 3 statistika, ir ten viskas surasyta. Kokie handai daugiausiai pliuso atnese, kurike daugiausiai minuso, pries kokius handus pralaimejai.
AA pas mane stipriai pirmauja pliuseAQo - stipriai minuse. Speju, kad ir pas visus AA taip pat, tik is iprocio verkia "vaje vaje, pralosiau handa su AA - nu pzdiec nesamone". Lygtais AA duotu 99,99% sansu laimet
ta pati norejau,pasakyti , kad nebutina rasinetis statistiku, tam yra trackeriai.. ir abejoju ar po daug suzaistu sng nors pas viena trackeriai rodo, kad AA laimi tik maza procenta handu
- Matthew
KAČKIS rašė:777 rašė:Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas? Nėra, ko gero, todėl ir sakau, kad man visas tas panašiau į mitą. Čia gi laimės dalykas/faktorius. Gali ir tūkstantį kartų iš eilės pralošt su AA prieš 72. Tereikia nesėkmės.
Galim sportinti iš 1000 litų, kad tūkstančio kartų iš ėilės nepraloši preflop sustūmęs AA prieš 72o, nereikia tokių nesąmonių rašinėt. Tikrai nereikia
Gal darbą susiradai?
Hm. Na jei mokeisi mokykloje ar universitete tikimybių teoriją, tai puikiai turėtum suprast, kad tiek praktiškai tiek teoriškai yra įmanoma. Aišku šansas itin mažas. Tačiau tai tik pavyzdys. Ir nereikia iškart jo sureikšmint. Lažintis neketinu iš tokių dalykų.
Ne, darbo dar neradau. Deja
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
777 rašė:Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas? Nėra, ko gero, todėl ir sakau, kad man visas tas panašiau į mitą. Čia gi laimės dalykas/faktorius. Gali ir tūkstantį kartų iš eilės pralošt su AA prieš 72. Tereikia nesėkmės.
www.checkyourbets.com
Cia gali savo ilga runa pasiziuret.
Cia ir casha ir turnyrus gali susirasyt. Bet reikia visada paciam saziningai viska vest. Pasiziuresi po kiek laiko kur daugiausiai pinigu padares, kur blogiausiai sekasi. Geras saitas.
- Direktorius
21 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių