logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

PokerStars Show tesiasi! :)))

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Standartinė Matthew » Pen Lie 11, 2008 12:17 pm

Tomukas rašė:
777 rašė:Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas?

O kam zymetis? Pasiziuri i Poker Tracker 3 statistika, ir ten viskas surasyta. Kokie handai daugiausiai pliuso atnese, kurike daugiausiai minuso, pries kokius handus pralaimejai.

AA pas mane stipriai pirmauja pliuse :) AQo - stipriai minuse. Speju, kad ir pas visus AA taip pat, tik is iprocio verkia "vaje vaje, pralosiau handa su AA - nu pzdiec nesamone". Lygtais AA duotu 99,99% sansu laimet :)

ta pati norejau,pasakyti , kad nebutina rasinetis statistiku, tam yra trackeriai.. ir abejoju ar po daug suzaistu sng nors pas viena trackeriai rodo, kad AA laimi tik maza procenta handu
Matthew

Standartinė Loudmouth » Pen Lie 11, 2008 8:41 pm

nebent nemoka naudotis kas AA ir limpina i pota 4 zaidejus kokius :D
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė 777 » Pir Lie 14, 2008 2:44 pm

KAČKIS rašė:
777 rašė:Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas? Nėra, ko gero, todėl ir sakau, kad man visas tas panašiau į mitą. Čia gi laimės dalykas/faktorius. Gali ir tūkstantį kartų iš eilės pralošt su AA prieš 72. Tereikia nesėkmės.

Galim sportinti iš 1000 litų, kad tūkstančio kartų iš ėilės nepraloši preflop sustūmęs AA prieš 72o, nereikia tokių nesąmonių rašinėt. Tikrai nereikia

Gal darbą susiradai?

Hm. Na jei mokeisi mokykloje ar universitete tikimybių teoriją, tai puikiai turėtum suprast, kad tiek praktiškai tiek teoriškai yra įmanoma. Aišku šansas itin mažas. Tačiau tai tik pavyzdys. Ir nereikia iškart jo sureikšmint. Lažintis neketinu iš tokių dalykų.

Ne, darbo dar neradau. Deja
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Standartinė Direktorius » Pir Lie 14, 2008 9:44 pm

777 rašė:Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas? Nėra, ko gero, todėl ir sakau, kad man visas tas panašiau į mitą. Čia gi laimės dalykas/faktorius. Gali ir tūkstantį kartų iš eilės pralošt su AA prieš 72. Tereikia nesėkmės.

www.checkyourbets.com

Cia gali savo ilga runa pasiziuret.

Cia ir casha ir turnyrus gali susirasyt. Bet reikia visada paciam saziningai viska vest. Pasiziuresi po kiek laiko kur daugiausiai pinigu padares, kur blogiausiai sekasi. Geras saitas.
Direktorius

Standartinė Sopenas » Ant Lie 15, 2008 7:45 am

Galiu patvirtinti kad www.checkyourbets.com tikrai geras puslapis, pats juo naudojuosi.
Sopenas

Standartinė 777 » Ant Lie 15, 2008 10:21 am

Ačiū už nuorodą ;) Pravers ateity
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Ankstesnis

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta