logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

PokerStars Show tesiasi! :)))

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

PokerStars Show tesiasi! :)))

Standartinė Pajonkas » Ant Lie 08, 2008 3:50 pm

Kaip jums tokie fintai?

Poker Stars, $1 + $0.20 NL Hold'em Tournament, 10/20 Blinds, 8 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

BTN: 1,470
Hero (SB): 2,990
BB: 1,270
UTG: 2,520
UTG+1: 520
MP1: 1,420
MP2: 1,900
CO: 1,410

Pre-Flop: (30) A:spade: A:diamond: dealt to Hero (SB)
UTG calls 20, UTG+1 raises to 520 and is All-In, MP1 calls 520, 3 folds, Hero raises to 2,990 and is All-In, 2 folds, MP1 calls 900 and is All-In

Flop: (3,400) 9:heart: T:club: A:club: (3 Players - 1 is All-In)

Turn: (3,400) J:diamond: (3 Players - 1 is All-In)

River: (3,400) K:spade: (3 Players - 1 is All-In)

Results: 3,400 Pot
Hero showed A:spade: A:diamond: (three of a kind, Aces) and LOST (-1,420 NET)
UTG+1 showed 8:diamond: Q:heart: (a straight, Ten to Ace) and WON 800 (+280 NET)
MP1 showed 3:spade: Q:spade: (a straight, Ten to Ace) and WON 2,600 (+1,180 NET)
Vartotojo avataras
Pajonkas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 131

Standartinė anon » Ant Lie 08, 2008 4:03 pm

nieko naujo riverstarsuose :) bet ir žaidi po 1$ tai žaidėjai žaidžia belekaip :)
anon
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 281

Standartinė metlock » Ant Lie 08, 2008 4:50 pm

nu tai chia wapshe paprastas handas :D ko ce isterikuoji :D

Atsimenu losiau MTT 21 likes zmogus ir 20 mokamu gavau AA kitas atsake su A7 dar ant flopo numete A bet jam wistiek pakrito eile :DDDD
metlock

Standartinė Amerigo » Ant Lie 08, 2008 5:34 pm

Jei retai tokie dalykai tau nitinka - mazai zaidi.
Amerigo

Standartinė kiddaz » Ant Lie 08, 2008 9:33 pm

tik džiaukis, kad callina su tokiais šūdais ;)
kiddaz

Standartinė Loudmouth » Tre Lie 09, 2008 12:54 am

nemanau kad apsidziauge jis :) va pvz snd ziaurus suckoutas Spin32 buvo. turiu KK. agresiviu fishu $0.25/$0.5 stalas. nuo buttono raisinu per 5$ ir gaunu all-in is vieno per $40. pamastes pacallinu. rodo jis man 27 offsuit :lol: jau trinu rankas smagiai :money: . bet palaukim flopo! O stai ir jis - 22A :D pasakiau nice hand ir isejau malku kapot :liux:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė metlock » Tre Lie 09, 2008 3:49 pm

This is poker...
metlock

Standartinė Amerigo » Tre Lie 09, 2008 4:20 pm

Tas thats poker pasakymas yra tolygus - thats cards. Stabilaus nieko ir neturi buti :)
Amerigo

Standartinė Pajonkas » Tre Lie 09, 2008 8:54 pm

Amerigo rašė:Tas thats poker pasakymas yra tolygus - thats cards. Stabilaus nieko ir neturi buti :)

stabilaus gal ir neturi but, bet tiek daug fintu, tai irgi kazkas unreal.

tu paimk kortas ir dalink dviem zaidejams, ir paziurek kiek kartu vienas zaidejas surinks 2 poras, o kitas eilute, kiek kartu tu turedamas tarkim JJ pralosi pries AQ, nes atsivercia eilute iki J ir tt.
PS'e tikrai per daug abrakadabra buna, jau nekalbu kai headsup buna kas daros...
Vartotojo avataras
Pajonkas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 131

Standartinė Amerigo » Tre Lie 09, 2008 10:00 pm

JJ vs AQ = coinflipas :)

Patikek kokiu suckoutu esu gaves. :) Tokiu ziauriu dienu turejau... Uztat nereikia tiltint :) Maziau prarandi tada :)
Amerigo

Standartinė metlock » Tre Lie 09, 2008 11:17 pm

Tiltint tai tikrai nereikia tachiau tai labai sunku nesugebu ash dazhniausiai, tik jau kai saskaita lygi 0 tada pagalwoju kad reikejo pailset geriau :D
metlock

Standartinė Loudmouth » Tre Lie 09, 2008 11:36 pm

na jei neuzsitiltini po tokiu nesamoniu ilgam rune visvien atsilosi. dabar dar ne pliuse ale beveik atsilosiau ka praloses :p

ps.: vakar turejau ziauria ranka -gavau 10 10 ir flopas QQQ buvo. du shortstackai stume all-in per 7$ tai pamaniau atsakyt. vienas 22 turejo, kitas vapse K10. turnas blank, riveris Q.... :lol:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė 777 » Ket Lie 10, 2008 5:51 pm

Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas? Nėra, ko gero, todėl ir sakau, kad man visas tas panašiau į mitą. Čia gi laimės dalykas/faktorius. Gali ir tūkstantį kartų iš eilės pralošt su AA prieš 72. Tereikia nesėkmės.
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Standartinė KAĖKIS » Ket Lie 10, 2008 11:25 pm

777 rašė:Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas? Nėra, ko gero, todėl ir sakau, kad man visas tas panašiau į mitą. Čia gi laimės dalykas/faktorius. Gali ir tūkstantį kartų iš eilės pralošt su AA prieš 72. Tereikia nesėkmės.

Galim sportinti iš 1000 litų, kad tūkstančio kartų iš ėilės nepraloši preflop sustūmęs AA prieš 72o, nereikia tokių nesąmonių rašinėt. Tikrai nereikia

Gal darbą susiradai?
KAĖKIS

Standartinė Tomukas » Pen Lie 11, 2008 7:14 am

777 rašė:Na man tai tie pasakymai apie ta long run juoką kelia. Man įdomu ar nors vienas taip sakantis yra rašęsis/žymėjęsis ir skaičiavęs ar jau tikrai jam tam long rune gaunas pliusas?

O kam zymetis? Pasiziuri i Poker Tracker 3 statistika, ir ten viskas surasyta. Kokie handai daugiausiai pliuso atnese, kurike daugiausiai minuso, pries kokius handus pralaimejai.

AA pas mane stipriai pirmauja pliuse :) AQo - stipriai minuse. Speju, kad ir pas visus AA taip pat, tik is iprocio verkia "vaje vaje, pralosiau handa su AA - nu pzdiec nesamone". Lygtais AA duotu 99,99% sansu laimet :)
Tomukas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 141

Kitas

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta