![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pokerstars sukciauja
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Pokerstars sukciauja
Ar imanomas toks dalykas,jog pokerstars sukciauja su kortu atvertimais,nes dabar sedziu -4k$ ir nezinau ka bedaryti,is pat pradziu zaidziau turnyruose ir sng viskas buvo tvarkoje,kai nepabandziau hyper turbo head ups,ten kaip zinome labiau sekmes dalykas,bet kai AK vs 22,A7 vs A3,AQ vs A10 ir prapisa,o kai as atsakau su panasiomis rankomis pries tokias kortas visada prapisu,taip ten kitaip ir nepazaisi be all in,bet as pabandziau nuo 60$ kaip prapisu,zaisti vis ant didesniu sumu,ir viska is eiles pralosiau iki 1k$,nu zdz galiu garantuoti,kad ten tikrai yra kazkokia programa,nes tu gali 20 sykius is eiles prapisti,o 20 sykiu is eiles niekados neilaimesi..
- Fede
- Naujokas

- Praneš.: 2
Re: Pokerstars sukciauja
Na aš PS kiek lošiau tai irgi:
Jai stumi su AK pries AQ tai krenta būtinai Q, eilė arba spalva.
Jai stumi su pora atsako su Ax visada krenta A.
Jai stumi su AK atsako su pora tai nekrenta nei A nei K.
Jai kitas stumia su pora, atsakai su AA visada krenta jam setas.
Tada pagalvojau aš stumsiu su maža pora ir kris setas, opa ir pakrito setas.
Bet nesamonė, kad sukčiauja tiesiog tikrai dažnai taip būna PS
ir tas tiesiog žlugdo 
Jai stumi su AK pries AQ tai krenta būtinai Q, eilė arba spalva.
Jai stumi su pora atsako su Ax visada krenta A.
Jai stumi su AK atsako su pora tai nekrenta nei A nei K.
Jai kitas stumia su pora, atsakai su AA visada krenta jam setas.
Tada pagalvojau aš stumsiu su maža pora ir kris setas, opa ir pakrito setas.
Bet nesamonė, kad sukčiauja tiesiog tikrai dažnai taip būna PS
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
starsuose ir bwine yra tokia "tradicija"... kituose kambariuose kur kas maziau tokiu bajeriu pasitaiko.... manau reiktu prisitaikyt prie tokio zaidimo..JEIGU tai istirukruju tokia variacija per daznai kartojas...
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
Fede rašė:bet as pabandziau nuo 60$ kaip prapisu,zaisti vis ant didesniu sumu,ir viska is eiles pralosiau iki 1k$
No set - No bet
- 4c4d
-

Ghee - Naujokas

- Praneš.: 49
oho
man irgi patiko tas kopimas aukštyn nuo 60 iki 1K
nice nice 
Gal pradeti reiktu nuo pagrindu? Bankroll management ?
Jeigu ka pasiziurek strategiju skiltyje yra straipsniuku sia tema.
Sekantis dalykas tai variacija, manau hyper turbo sng reikia suzaist bent 500/1000 turnyru, kad matytusi tikrasis tavo pelningumas. As pamenu grindinant 18-man budavo, kad po 200-300game varai i minusa, ta hyper turbo dar didesne variacija, nu gal hu nereikia 1000, bet 500 tai kaip minimums. Turi tiek? Koks nickas ? pasakyk paziuresim gal padesim kuo
Sekantis gal tokio zaidimo struktura, kad niekas nebeatina situ turnyru? Ar yra regu kurie turi profita zaisdami tik tokius turnyrus? Juokas jokais, bet yra pokeryje tokiu vietu kur del rake tiesiog praktiskai neimanoma beatinti tam tikro lygio ar pan. Pvz mano cash hu kur buna kituose kambariuose, retai kada turi toki pranasuma prieš žaideja koks didelis yra rake
Sekantis
O kaip psichologinis pasiruosimas? Ar tikrai losi A-game? Gal tiesiog tiltini? ir ne biski? Jeigu ka kreipkis pakonsultuosiu 
http://bukprofesionalas.com/mokymai/
Gal pradeti reiktu nuo pagrindu? Bankroll management ?
Sekantis dalykas tai variacija, manau hyper turbo sng reikia suzaist bent 500/1000 turnyru, kad matytusi tikrasis tavo pelningumas. As pamenu grindinant 18-man budavo, kad po 200-300game varai i minusa, ta hyper turbo dar didesne variacija, nu gal hu nereikia 1000, bet 500 tai kaip minimums. Turi tiek? Koks nickas ? pasakyk paziuresim gal padesim kuo
Sekantis gal tokio zaidimo struktura, kad niekas nebeatina situ turnyru? Ar yra regu kurie turi profita zaisdami tik tokius turnyrus? Juokas jokais, bet yra pokeryje tokiu vietu kur del rake tiesiog praktiskai neimanoma beatinti tam tikro lygio ar pan. Pvz mano cash hu kur buna kituose kambariuose, retai kada turi toki pranasuma prieš žaideja koks didelis yra rake
Sekantis
http://bukprofesionalas.com/mokymai/
-

Brilijant - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 139
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 20
- Turai: 2
Visiems taip nutinka, tik nevisi zaidzia taip su limitais. Pritariu, kad PS gan daznokai pralosi su stipresnia korta, bet reikia susitaikyt tai yra pokeris, nors ir kaip kartais sunku.
Tavo atveju, tau tai ypatingai skaudu, nes sokes i aukstesnius limitus gauni beat ir i galva sauna ivairiausios mintys, netgi pokerio kambario sukciavimas( nors pilnai sitos galimybes atmesti negalima, mano nuomone). Brilijant labai gerus patarimus suteike + psichologija reiktu stipriai tvarkytis manau, bet didziausia demesi skirt bankroll management ir pradet nuo mazu limitu.
P.s AK vs 22 = 48% vs 52% tai tas pats kas mesi moneta ir sakysi, jog atsivers herbas, bet atsivercia skaicius. Peace.
Tavo atveju, tau tai ypatingai skaudu, nes sokes i aukstesnius limitus gauni beat ir i galva sauna ivairiausios mintys, netgi pokerio kambario sukciavimas( nors pilnai sitos galimybes atmesti negalima, mano nuomone). Brilijant labai gerus patarimus suteike + psichologija reiktu stipriai tvarkytis manau, bet didziausia demesi skirt bankroll management ir pradet nuo mazu limitu.
P.s AK vs 22 = 48% vs 52% tai tas pats kas mesi moneta ir sakysi, jog atsivers herbas, bet atsivercia skaicius. Peace.
- Manchius
- Naujokas

- Praneš.: 3
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių