logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

pOKERTRACKER

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

pOKERTRACKER

Standartinė tupaccavelli » Tre Gru 16, 2009 12:02 am

Sweiki broliai pokeristai :) norejau paklaust ar kas naudojat programa pokertracker3??? ir jei kas naudojat norejau paklaust kodel man neina is full tilt pokerio susikel handu? Ir kodel man ta programa isvis su jais nedraugauja... Noreciau nusipirkt ja, bet jei jau niekaip neisijungiu truputi baisu :D Gal ka blogai darau?
Aš žaidžiu:
fulltiltparty
tupaccavelli
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 80

Re: pOKERTRACKER

Standartinė fishyfish » Tre Gru 16, 2009 2:49 pm

tupaccavelli rašė:Sweiki broliai pokeristai :) norejau paklaust ar kas naudojat programa pokertracker3??? ir jei kas naudojat norejau paklaust kodel man neina is full tilt pokerio susikel handu? Ir kodel man ta programa isvis su jais nedraugauja... Noreciau nusipirkt ja, bet jei jau niekaip neisijungiu truputi baisu :D Gal ka blogai darau?

Jei nori, kad automatiskai idetu, eini i import skilti, tada pasirenki Auto import>Full tilt configuration. Uzdedi varna ant Automatically start with Auto-import ir nurodai direktorija, kur pas tave Full tiltas issaugo hand history. Tada spaudi begin auto import ir viskas.
Jei nori isideti rankas pats, eini i "Manual import" ir renkiesi import from files
Vartotojo avataras
fishyfish
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 61

Standartinė tupaccavelli » Tre Gru 16, 2009 7:51 pm

fishyfish rašė:
tupaccavelli rašė:Sweiki broliai pokeristai :) norejau paklaust ar kas naudojat programa pokertracker3??? ir jei kas naudojat norejau paklaust kodel man neina is full tilt pokerio susikel handu? Ir kodel man ta programa isvis su jais nedraugauja... Noreciau nusipirkt ja, bet jei jau niekaip neisijungiu truputi baisu :D Gal ka blogai darau?

Jei nori, kad automatiskai idetu, eini i import skilti, tada pasirenki Auto import>Full tilt configuration. Uzdedi varna ant Automatically start with Auto-import ir nurodai direktorija, kur pas tave Full tiltas issaugo hand history. Tada spaudi begin auto import ir viskas.
Jei nori isideti rankas pats, eini i "Manual import" ir renkiesi import from files

Dekuij tau, kad parasiai. Istikro vakar jau susiradau pagooglines :) tik daba vieno niekaip nesuprantu man beveik niekada nesumeto ant zaideju teisingai hud :) ar ir pas tave ta pati problema? Pastoviai belekaip, kartais net kitoj pusej stalo to kurio reik zmogaus statai buna ir reik vis ieskot :) o kai dar zaidi kruva stalu truputi uzknisa :D
Aš žaidžiu:
fulltiltparty
tupaccavelli
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 80

Standartinė fishyfish » Ket Gru 17, 2009 5:43 pm

Jo, pas mane ta pati problema. Daznai reikia stumdyti hud'u lenteles, tik labai retas atvejis, kada ant starsu ar ftp gerai sudeda. Ant iPoker kiek bandziau, visa laika graziai sudelioja.
Vartotojo avataras
fishyfish
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Standartinė TheRo » Pen Gru 18, 2009 9:03 pm

O kaip pasidaryt, kad salia zaidejo rodytu status? Ir gal galit paaiskint ka reiskia kurie skaiciai, nes man niekad neteko naudot jokios programos, dabar tik sumaniau pabandyt siekiant tobulumo :)
Vartotojo avataras
TheRo
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 23

Standartinė fishyfish » Pen Gru 18, 2009 11:10 pm

TheRo rašė:O kaip pasidaryt, kad salia zaidejo rodytu status? Ir gal galit paaiskint ka reiskia kurie skaiciai, nes man niekad neteko naudot jokios programos, dabar tik sumaniau pabandyt siekiant tobulumo :)

HUD reikia isijungti, kad rodytu statsus. Nucopink juos, bandysim speliot kas kur :D
Vartotojo avataras
fishyfish
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Standartinė TheRo » Pen Gru 18, 2009 11:53 pm

fishyfish rašė:
TheRo rašė:O kaip pasidaryt, kad salia zaidejo rodytu status? Ir gal galit paaiskint ka reiskia kurie skaiciai, nes man niekad neteko naudot jokios programos, dabar tik sumaniau pabandyt siekiant tobulumo :)

HUD reikia isijungti, kad rodytu statsus. Nucopink juos, bandysim speliot kas kur :D

Kas tas HUD ???
Vartotojo avataras
TheRo
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 23

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta