![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
pOKERTRACKER
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
pOKERTRACKER
Sweiki broliai pokeristai
norejau paklaust ar kas naudojat programa pokertracker3??? ir jei kas naudojat norejau paklaust kodel man neina is full tilt pokerio susikel handu? Ir kodel man ta programa isvis su jais nedraugauja... Noreciau nusipirkt ja, bet jei jau niekaip neisijungiu truputi baisu
Gal ka blogai darau?
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 80
Re: pOKERTRACKER
tupaccavelli rašė:Sweiki broliai pokeristainorejau paklaust ar kas naudojat programa pokertracker3??? ir jei kas naudojat norejau paklaust kodel man neina is full tilt pokerio susikel handu? Ir kodel man ta programa isvis su jais nedraugauja... Noreciau nusipirkt ja, bet jei jau niekaip neisijungiu truputi baisu
Gal ka blogai darau?
Jei nori, kad automatiskai idetu, eini i import skilti, tada pasirenki Auto import>Full tilt configuration. Uzdedi varna ant Automatically start with Auto-import ir nurodai direktorija, kur pas tave Full tiltas issaugo hand history. Tada spaudi begin auto import ir viskas.
Jei nori isideti rankas pats, eini i "Manual import" ir renkiesi import from files
-

fishyfish - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 61
fishyfish rašė:tupaccavelli rašė:Sweiki broliai pokeristainorejau paklaust ar kas naudojat programa pokertracker3??? ir jei kas naudojat norejau paklaust kodel man neina is full tilt pokerio susikel handu? Ir kodel man ta programa isvis su jais nedraugauja... Noreciau nusipirkt ja, bet jei jau niekaip neisijungiu truputi baisu
Gal ka blogai darau?
Jei nori, kad automatiskai idetu, eini i import skilti, tada pasirenki Auto import>Full tilt configuration. Uzdedi varna ant Automatically start with Auto-import ir nurodai direktorija, kur pas tave Full tiltas issaugo hand history. Tada spaudi begin auto import ir viskas.
Jei nori isideti rankas pats, eini i "Manual import" ir renkiesi import from files
Dekuij tau, kad parasiai. Istikro vakar jau susiradau pagooglines
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 80
Jo, pas mane ta pati problema. Daznai reikia stumdyti hud'u lenteles, tik labai retas atvejis, kada ant starsu ar ftp gerai sudeda. Ant iPoker kiek bandziau, visa laika graziai sudelioja.
-

O kaip pasidaryt, kad salia zaidejo rodytu status? Ir gal galit paaiskint ka reiskia kurie skaiciai, nes man niekad neteko naudot jokios programos, dabar tik sumaniau pabandyt siekiant tobulumo 
-

TheRo - Naujokas

- Praneš.: 23
TheRo rašė:O kaip pasidaryt, kad salia zaidejo rodytu status? Ir gal galit paaiskint ka reiskia kurie skaiciai, nes man niekad neteko naudot jokios programos, dabar tik sumaniau pabandyt siekiant tobulumo
HUD reikia isijungti, kad rodytu statsus. Nucopink juos, bandysim speliot kas kur
-

fishyfish rašė:TheRo rašė:O kaip pasidaryt, kad salia zaidejo rodytu status? Ir gal galit paaiskint ka reiskia kurie skaiciai, nes man niekad neteko naudot jokios programos, dabar tik sumaniau pabandyt siekiant tobulumo
HUD reikia isijungti, kad rodytu statsus. Nucopink juos, bandysim speliot kas kur
Kas tas HUD ???
-

TheRo - Naujokas

- Praneš.: 23
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių