![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
pora ranku turnyruose
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
pora ranku turnyruose
Sweiki pokeristai, askaip ir sakiau kadanigi buvo toks ilgas bad runas. Nutariau palost turnyruose
taigi dabar noreciau paklaust jusu nuomones apie pora ranku su kuriomis iskritau is ju
nzn kodel bet kiekviena kart bandydamas ranka konvertinti man viskas uzlusta, taigi bandysiu aprasyt.
Pirmoji ranka buvo 5 dolcu turnyre likusiu zaideju 32 mokomos vietos 27: buvau kazkur 11 su 60k cipsu, blindai 2000/4000
Cut off pozicijoj turejau KJs kryziu pakeliau 2,5bb ir bb atsake beje jis turejo daugiau cipsu uz mane.
Flopas: 887 ir du kryziai. As c-bet jis puse minutes pagalvojes call
TUrnas: A kryziu. AS kazkur puse poto raise jis vel puse minutes pagalvojes call
riveris: 5 bugnu. As raise poto dydzio jis stumia all in
ka jus darytumet??? zaidejas siaip lb loose man atsakyt liko apie 20k
ir antra ranka buvo 2 dolcu turnyre. jau buvau pasiekes pinigus ty. musu buvo like 18 as buvau kazkur 8 su 90k
Gavau Aq suited button pozicijoj. visi fold iskyrus cut off kuris daznokai stealina procentas arti 70% stumia all in turi kazkur 80k cipsu. Ka jus darytumet??? call ar fold??? as callinau, jis parodo 9 10s ir man turnyras pasibaigia nes flopas krenta 9 10 8. ta prasme dar lieka 10k cipsu bet po dar poros rankos gavus suited ace stumiu viska ir vel lekiu lauk
)
Tai wat noreciau jusu patarimu kaip jus algtumetes panasiose situacijose??? kitu ranku nedejau nes ten viskas ir man paciam lb aisku
) nebent vienoj situacijoj kai iki pinigu irgi buvo like apie 15 vietu ir gaunu AA. bet iki manes jau 3 all in pareje ar callintumet???? as callinau su mintim viskas arba nieko, ir aisku kazkas kitas pagavo savo seta
) bet nusimest tokia ranka pre flop tubut butu visiems begalo sunku
)
Pirmoji ranka buvo 5 dolcu turnyre likusiu zaideju 32 mokomos vietos 27: buvau kazkur 11 su 60k cipsu, blindai 2000/4000
Cut off pozicijoj turejau KJs kryziu pakeliau 2,5bb ir bb atsake beje jis turejo daugiau cipsu uz mane.
Flopas: 887 ir du kryziai. As c-bet jis puse minutes pagalvojes call
TUrnas: A kryziu. AS kazkur puse poto raise jis vel puse minutes pagalvojes call
riveris: 5 bugnu. As raise poto dydzio jis stumia all in
ka jus darytumet??? zaidejas siaip lb loose man atsakyt liko apie 20k
ir antra ranka buvo 2 dolcu turnyre. jau buvau pasiekes pinigus ty. musu buvo like 18 as buvau kazkur 8 su 90k
Gavau Aq suited button pozicijoj. visi fold iskyrus cut off kuris daznokai stealina procentas arti 70% stumia all in turi kazkur 80k cipsu. Ka jus darytumet??? call ar fold??? as callinau, jis parodo 9 10s ir man turnyras pasibaigia nes flopas krenta 9 10 8. ta prasme dar lieka 10k cipsu bet po dar poros rankos gavus suited ace stumiu viska ir vel lekiu lauk
Tai wat noreciau jusu patarimu kaip jus algtumetes panasiose situacijose??? kitu ranku nedejau nes ten viskas ir man paciam lb aisku
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
Re: pora ranku turnyruose
Aš asmeniškai visais atvejais FOLD, jei mano korta nėra tuo atveju ideali.
It`s only a game... But this game is all my life.
-

auskaras - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 41
As tavo vietoje ant riverio nebekelciau jei neturi nieko padoraus. Ant turno suprantama, bandei gazdint, neishsiduot ir t.t. Bet jei priesininkas ir toliau nekrenta, vadinasi tikrai kazka turi.
(cia apie pirma situacija)
- Leresiuty
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 58
Leresiuty rašė:As tavo vietoje ant riverio nebekelciau jei neturi nieko padoraus. Ant turno suprantama, bandei gazdint, neishsiduot ir t.t. Bet jei priesininkas ir toliau nekrenta, vadinasi tikrai kazka turi.
ta prasme ant riverio nebekeltum, juk as turejau nuts flush????
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių