![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
LechPechuro
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
LechPechuro
Sveiki.Esu iš Vilniaus.Man 19.Pokerį žaidžiu tik 10 mėn..Mėgstu žaisti ir internete ir realybėje.Internete beabejo dažniau tenka žaisti,bet realybėje savaime aišku ,patinka labiau.Internete žaidžiu Pokerstars ir PKR.Realybėje susirenkam su draugais,jei yra galimybė.Žaidžiam dažniausiai Cash. Blind'ai 10/20 ct.Naršydamas google suradau šį puslapį.Nusprendžiau užsiregistruoti ir tapti šio forumo nariu,kad sužinoti daugiau apie pokerį apskritai ir apie Lietuvos pokerio gyvenimą,nes sudomėjo šis žaidimas.Lygtais ir paprastų taisyklių kortų žaidimas,bet traukia...
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
Re: LechPechuro
Tai sveikas atvykęs, bet ar truputį ne per jaunas azartiniams žaidimams? 
- jokeris
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 144
Jei proto turi tai niekam nesi per jaunas :P phil ivey pradėjo į kazino vaikščiot 16-os metų su fake id 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 647
jokeris rašė:Tai sveikas atvykęs, bet ar truputį ne per jaunas azartiniams žaidimams?
Sveikas.Na nemanau,kad per jaunas pokeriui.O šeip azartiniai žaidimai nelabai domina,tik Top Sporte kartais pora litų užmetu.Man rodos Latvijoje nuo 18 m. įleidžia į kazino,pas mus nuo 21 m. (jei neklystu).Turiu dar 2 metus pasipraktikuoti,šeip labai norisi sudalyvauti kokiuose turnyruose ir tt.
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
Loudmouth rašė:Jei proto turi tai niekam nesi per jaunas :P phil ivey pradėjo į kazino vaikščiot 16-os metų su fake id
dabar noreciau pasigylinti i sita
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
tai turi ta kortele ir viskas, niekas ten nepraso dokumento tada, svarbu dar kad tas zmogus neitu i kazino ant kurio pasidares tu
-

galwa - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 134
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių