logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Mano pasiekimai freerolle

Papasakokite apie save, paskelbkite savo blogą, pasigirkite.

Moderatorius: auskaras

Mano pasiekimai freerolle

Standartinė sweet » Pir Spa 12, 2009 8:39 am

Savaitgali dalyvavau internetinio pokerio freerolle, ten visi new depositors gali dalyvauti nemokamai. Uzemiau 276 vieta is 2000 dalyviu. Kaip visiskai naujam zmogui pokeryje ir pirmas gyvenime turnyras, manau labai neblogai. Labai savimi didziuojuosi :)
Siaip pasigirt norejau ;)
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Re: Mano pasiekimai freerolle

Standartinė Vyteninho » Pir Spa 12, 2009 9:33 pm

nu freeroll tai ne turnyras. keista tik kad jau depositinai pinigus o dar sakai naujas esi. nebandei http://www.pokerstrategy.com/uLQTQE bankrolu pradet. jei ne buciau dekingas kad prisiregistruotum per mano linka :)
Vyteninho
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 31
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 37
Turai: 1

Standartinė galwa » Ant Spa 13, 2009 5:17 pm

o ka gauna tas per kurio linka registruojies?
Vartotojo avataras
galwa
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 134

Standartinė sweet » Tre Spa 14, 2009 9:11 am

Vyteninho rašė:nu freeroll tai ne turnyras. keista tik kad jau depositinai pinigus o dar sakai naujas esi. nebandei http://www.pokerstrategy.com/uLQTQE bankrolu pradet. jei ne buciau dekingas kad prisiregistruotum per mano linka :)

Kiek zaidziau is netikru pinigu, tai mane uzkniso, kad visi kaip psichai losia, stato belekiek, vis tiek gi pinigai netikri :lol: Nerimtai man toks pokeris atrode, todel nusprendziau persivesti siek tiek ir micro pazaist. Iskart matosi, kad zmones kitaip losia. Kad ir pralosiu siek tiek pinigu, tarkim tai bus mokestis uz vertingas pamokas :lol:
O kas po tuo linku slepiasi?
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Standartinė SPeed_FANat1c » Tre Spa 14, 2009 10:22 am

Cia tas pats kas ir registruotumeis i pokerstrategy.com skirtumas tik tas, kad jis uz reklama dar ir pinigu gali gaut.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 323

Standartinė Vyteninho » Ket Spa 15, 2009 2:00 pm

cia kaip ir edukacine pukerio programa kur tau duoda 50$ ir tu juos pervedi i koky nori pokerio saita. taip jie tave pripratina zaist ir pokerio kamabariai uz is to uzdirba daug daugiau :)) uz tai kad tu prisiregistruoji ir gauni 50$ as gaunu 10$. ogi dabar turiu 45$ surinkes iš referalu o galima išsiimt kai surenki 50 taigi iš tavo puse tai labai padetu mano bankrolui greiciau uzkopti i aukstesny lygi :))
Vyteninho
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 31
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 37
Turai: 1

Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta