logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Kiek laiko reikia, kad taptum geru pokeristu?

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Kiek laiko reikia, kad taptum geru pokeristu?

Standartinė sweet » Ant Spa 06, 2009 11:49 am

Kiek laiko jus zaidet pokeri, kol tapot tikrai neblogais zaidejais? Kiek prireiks: puses metu, metu, keliu?
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: Kiek laiko reikia, kad taptum geru pokeristu?

Standartinė Loudmouth » Ant Spa 06, 2009 12:46 pm

tikrai neblogas žaidėjas tai čia per plati sąvoka. Aš pokeriu domiuosi gal 3 metai, lošiu apie porą ir dar toli gražu nesijaučiu kažkokiu skillu baisiu. Dar tiek tobulėt reikia kad sunku įsivaizduot :)
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė rokas » Tre Spa 07, 2009 10:12 am

Zinoma priklauso nuo to, kiek laiko skiri pokeriui. Bet kokiu atveju bent poros metu prireiks.
rokas

Standartinė Kijev » Pir Spa 12, 2009 8:25 am

Man intensyviai zaidziant ir mokantis pokerio prireikia mazdaug 1,5 metu, kol pradejau tikrai neblogai losti.
Kijev

Standartinė Casanova » Sek Lap 08, 2009 8:44 pm

Pokeri zaidziu daugiau nei 5 metus. Pazanga jauciasi, taciau nelaikau saves geru zaideju.
Aš žaidžiu:
888
Vartotojo avataras
Casanova
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 160

Standartinė Stiller » Sek Lap 08, 2009 10:49 pm

teko ziuret viena video is pokerxfactor, tai video pabaigoje tas zaidejas trumpai papasakojo apie savo kelia i toki lygi kokiame jis dabar yra ( high stakes ).. Taigi jis perskaite apie 60 knygu ir dauguma po 2 kartus, perziurejo n valandu kitu zaideju video, pastoviai skaito pokerio forumus, analizuoja savo ir kitu zaideju handus, zodziu rimtai studina, kad pagerint savo zaidima :) kaip sakoma mokslo saknys karcios o vaisiai saldus :DD neabejoju kad tokiem mokslam laiko tikrai prireike ;]]
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė LechPechuro » Sek Lap 08, 2009 10:54 pm

Įdomu,o Lietuvoje įmanoma nusipirkti kokiu knygų,kur aprašomas žaidimas,žaidėju mintys ir tt..? Nes kažkodėl man atrodo yra tik tokios knygos kur tiesiog taisyklės surašytos ir kombinacijų pavadinimai...
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 125

Standartinė JustinassD » Sek Lap 08, 2009 11:14 pm

Pykit ,nepykit bet mano nuomone yra ,kad cia ne kiekvienam duota. Visu pirma turi tureti talenta tam ,ir geri igudziai +daug info. Siaip nasarum perskaicius nors ir 100 knyga netapsi geru pokeriu zaideju ,aiskus busi neblogas zaidejas ,bet netapsi dar vienu PRO. Cia tik mano nuomone.

P.S tikiosi nieko nenuvyliau :D
JustinassD
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 59

Standartinė Stiller » Pir Lap 09, 2009 12:37 am

JustinassD rašė:Pykit ,nepykit bet mano nuomone yra ,kad cia ne kiekvienam duota. Visu pirma turi tureti talenta tam ,ir geri igudziai +daug info. Siaip nasarum perskaicius nors ir 100 knyga netapsi geru pokeriu zaideju ,aiskus busi neblogas zaidejas ,bet netapsi dar vienu PRO. Cia tik mano nuomone.

P.S tikiosi nieko nenuvyliau :D

o tu pabandyk perskaityt tiek info, tiek dometis pokeriu ir galbut su tokiom ziniom ir tu atrasi savyje talenta :) abejoju ar siai dienai tai daugumai pavyktu, nes tam reikia tikrai daug laiko paaukoti, juk tikrai visi poker pro netapo tuo kuom dabar yra per viena nakti nes jie mat yra talentingi.. tik sistemingai dirbdami jie galejo pasiekti tokias aukstumas IMHO.
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė JustinassD » Pir Lap 09, 2009 12:51 am

Nu dada... Pradekim lyst gyliau. Jei tu esi cholerikas ,tai skaityk gali nebezaisti. Pagalvok apie tokias dievo dovanas kaip flegmatiko tipo zmogus prie pokerio stalo. Nesusimastai ,kad daug ka daro ir temperamentas ?
Jei esi aktyvus zmogus ,ant kiek reik but susitvardziusiam ,kad ramiai pralost 8h prie stalo su 0 emociju. Asmeniskai man tai be sansu ,bet tarkim jeigu tu esi flegmatiko tipo zmogus ,tai pirmin - jam tai ne problema... Visokiu niuansu yra. Bet viska daro kryptingas darbas ,nes tai efektyviausia priemone kazkuo tapti.

Galit su manim nesutikti ,bet tikrai del sito savo nuomones nepakeisciau niekada.
JustinassD
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 59

Standartinė algirgaila » Pir Lap 16, 2009 10:38 pm

Sveiki , aš manau , kad užtenka ir metų ar , net pusės tapti geru pokeristu . Priklauso nuo to kaip žaisi , o ne kiek laiko . Jeigu žmogus žaidžia , kad ir 3 metus ir žaidžia blogai neanalizuoja savo handų ir.t.t. tai jis labai dažnai prakišinės negaudyk kiek reikia reizinti čekinti ar kažką panašaus .
algirgaila
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 54

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta