![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar teisingas mano blefas?
Moderatorius: auskaras
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ar teisingas mano blefas?
$0.50/$1 No Limit Holdem
Hero is Dealt
7 Players
Stacks:
UTG ($164.40)
UTG+1 ($116.20)
MP ($43.25)
CO ($36.95)
BTN Hero ($86.50)
SB ($71.70)
BB ($51.43)
Pre-Flop: ($1.50, 7 players)
UTG raises to $3.50, UTG+1 calls $3.50, 1 fold, CO calls $3.50, BTN Hero calls $3.50, SB calls $3, BB calls $2.50
Flop:
($21, 6 players)
SB checks, BB checks, UTG bets $18, 2 folds, BTN Hero calls $18, SB folds, BB folds
Turn:
($57, 2 players)
UTG checks, BTN Hero bets $34
Ar teisingai cia nusprendziau blefuoti? UTG daznai ant turno ir river foldindavo, jei pasirodydavo, kad kas nors kitas turi stipru handa.
Hero is Dealt
7 Players
Stacks:
UTG ($164.40)
UTG+1 ($116.20)
MP ($43.25)
CO ($36.95)
BTN Hero ($86.50)
SB ($71.70)
BB ($51.43)
Pre-Flop: ($1.50, 7 players)
UTG raises to $3.50, UTG+1 calls $3.50, 1 fold, CO calls $3.50, BTN Hero calls $3.50, SB calls $3, BB calls $2.50
Flop:
($21, 6 players) SB checks, BB checks, UTG bets $18, 2 folds, BTN Hero calls $18, SB folds, BB folds
Turn:
($57, 2 players) UTG checks, BTN Hero bets $34
Ar teisingai cia nusprendziau blefuoti? UTG daznai ant turno ir river foldindavo, jei pasirodydavo, kad kas nors kitas turi stipru handa.
- Bartas
- Naujokas

- Praneš.: 5
Re: Ar teisingas mano blefas?
as taip nelosciau tikrai. Nes river 10 ,tai jei jau lose su setu kazkas ,pasigavo pilna troba ir tavo flushas jo neisgasdins. Man tai per daug agressive cia ,bet jei UTG rintai nusimetineja ,tai kodel gi ne.
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
Drasus zaidimas... Kas laimejo?
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 344
Eik tu sau, kai perskaiciau tai pagalvojau kad beprotis
, Reikia tikrai butum durnium kad taip padarytum ai ir parasyk kas laimejo ok ? 
http://roulette.lt - pokeris, pokerio kombinacijos, pokerio taisykles
- Shappy
- Naujokas

- Praneš.: 8
Geras blefas buna tada, kai jis laimi banka. Visais kitais atvejais blefas buna disovas. Kadangi nezinau ar laimejai, negaliu pasakyt ar padariai teisingai.
Priesininkas pries tave neturi pozicijos, taigi netikiu, kad jis galetu checkinti turna su pilna troba arba desimtuku. Paprasciausiai neapsimoka tau duot nemokamos kortos, nes jei turi flush draw ir jo nepagausi po riverio, tai greiciausiai nieko ir nesumokesi, o 10 dar ir ginti reikia. Visgi toks blefas yra ipareigojantis. Jei priesininkas turi tik stipru tuza, tai tu ta banka pasiimsi jau ant turno, bet jei jis laiko kokia pora damu, tai turna greiciausiai atsakys, tau teks saut dar karta ant riverio, turint omeny tavo turimu pinigu kieki, teks saut all in ir neaisku ar priversi ji ismest savo overpair. Kita vertus jei pagausi spalva, tai greiciausiai bus geriausia ranka (nebent ta spalva padarys priesininkui pilna troba).
Nelabai palanku tokiam blefui siuo atveju yra tai, kad buvo aibe atsakymu pries flopa, kurie smarkiai uzkele banka. Tenka zaist is labai jau dideliu sumu, del to sitoj vietoj as buciau dares check, nes likusi suma tokia maza, kad paprasciausiai netureciau ka pasiulyti po riverio
Priesininkas pries tave neturi pozicijos, taigi netikiu, kad jis galetu checkinti turna su pilna troba arba desimtuku. Paprasciausiai neapsimoka tau duot nemokamos kortos, nes jei turi flush draw ir jo nepagausi po riverio, tai greiciausiai nieko ir nesumokesi, o 10 dar ir ginti reikia. Visgi toks blefas yra ipareigojantis. Jei priesininkas turi tik stipru tuza, tai tu ta banka pasiimsi jau ant turno, bet jei jis laiko kokia pora damu, tai turna greiciausiai atsakys, tau teks saut dar karta ant riverio, turint omeny tavo turimu pinigu kieki, teks saut all in ir neaisku ar priversi ji ismest savo overpair. Kita vertus jei pagausi spalva, tai greiciausiai bus geriausia ranka (nebent ta spalva padarys priesininkui pilna troba).
Nelabai palanku tokiam blefui siuo atveju yra tai, kad buvo aibe atsakymu pries flopa, kurie smarkiai uzkele banka. Tenka zaist is labai jau dideliu sumu, del to sitoj vietoj as buciau dares check, nes likusi suma tokia maza, kad paprasciausiai netureciau ka pasiulyti po riverio
-

kritikas - Naujokas

- Praneš.: 8
Čia ne blefas, čia semi blefas, nes tu turėjai 2 overcardus ir flush draw, o tai yra visai nemažai out'ų , o tiksliau sakant 9+6=15 out'ų iš likusių 46 nepamatytų kortų. Gal ir neblogas sprendimas blefuoti, jai esi tight žaidėjas, nes tada tavo priešininkas galvos, kad tu turi neblogą ranką ir nusimes jai pats turės tik kokią vidutinę porą. Tačiau aš čia neblefuočiau. Parašyk kaip viskas baigėsi 
-

rekod - Naujokas

- Praneš.: 35
Nzn per daug agresyviai tu cia , kas win?
- NNt
- Naujokas

- Praneš.: 2
Eh tikrai reikejo tokia sena tema atgaivint?
Anyway, nlb man sitas blefas. gavus call ir missinus flusha riveri oponentas tikrai pacallins likusius 35$ kai potas jau 160$
Anyway, nlb man sitas blefas. gavus call ir missinus flusha riveri oponentas tikrai pacallins likusius 35$ kai potas jau 160$
-

Eson - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 56
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 127
- Turai: 4
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių