![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Oponentu stackai
Moderatorius: auskaras
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Oponentu stackai
Ar prisede prie stalo atkreipiate demesi i oponentu stacku dydzius? Kodel jie svarbus, jei svarbus? Kaip stacku dydziai itakoja jusu zaidima?
- Markizas
- Naujokas

- Praneš.: 41
Re: Oponentu stackai
Aha, atkreipiu, pagal stacko dydi gali matyt ar fishas ar ne. Jei stackas < 100 bb ir didesnis uz 25 bb tai tikrai fishas 
- SPeed_FANat1c
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 249
SPeed_FANat1c rašė:Aha, atkreipiu, pagal stacko dydi gali matyt ar fishas ar ne. Jei stackas < 100 bb ir didesnis uz 25 bb tai tikrai fishas
O kodėl čia taip? :/
Aš visad 40 BB nusiperku
Nu bet savam lygyje tikrai nesu baisus fišas :/
-

Martynas1122 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 50
Nuo oponento stacko priklauso tavo startiniu handu range, taipogi manevru skaicius zaidime po flopo - stack dydis yra labai svarbus kriterijus svarstant viena ar kita ejima
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
PH69 rašė:Nuo oponento stacko priklauso tavo startiniu handu range, taipogi manevru skaicius zaidime po flopo - stack dydis yra labai svarbus kriterijus svarstant viena ar kita ejima
Kaip su tuo handu range? Kuo didesnis stackas, tuo maziau handu zaidi, ar atvirkciai?
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 352
sweet rašė:
Kaip su tuo handu range? Kuo didesnis stackas, tuo maziau handu zaidi, ar atvirkciai?
Na kuo mazesnis tavo ar oponento stackas, tuo svarbiau yra dideles kortos ar dideles poros, ir atvirksciai - kuo didesnis stackas, tuo platesnis handu spectras - suited connectors, mazos poros setams gaudyti tampa labai pelningos.
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
Martynas1122 rašė:SPeed_FANat1c rašė:Aha, atkreipiu, pagal stacko dydi gali matyt ar fishas ar ne. Jei stackas < 100 bb ir didesnis uz 25 bb tai tikrai fishas
Aš visad 40 BB nusiperku
Na tie kurie zaidzia pagal strategija tiesiog taip nusiperka visalaik. Nes big stack strategy bus lievai zaist su 40 bb, nes tu neturesi implied odds, o short stack strategy 25 big blindai ir turi eit nuo stalo, matematiskai kitaip yra nepelninga. Na zodziu pradek dometis strategija labiau
- SPeed_FANat1c
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 249
SPeed_FANat1c rašė:Martynas1122 rašė:SPeed_FANat1c rašė:Aha, atkreipiu, pagal stacko dydi gali matyt ar fishas ar ne. Jei stackas < 100 bb ir didesnis uz 25 bb tai tikrai fishas
Aš visad 40 BB nusiperku
Na tie kurie zaidzia pagal strategija tiesiog taip nusiperka visalaik. Nes big stack strategy bus lievai zaist su 40 bb, nes tu neturesi implied odds, o short stack strategy 25 big blindai ir turi eit nuo stalo, matematiskai kitaip yra nepelninga. Na zodziu pradek dometis strategija labiau
Perskaitęs aš tuos BSS ir SSS straipsnius pokerstrategy
Bet dar manau, kad nepasiruošęs aš BBS, todėl imu viduriuką, kad laimėjimai būtų didesni nei SSS, o pralaimėjimai mažesni negu BSS
-

Martynas1122 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 50
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių