![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar kada nors sukciavote?
Moderatorius: auskaras
10 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ar kada nors sukciavote?
Ar kada nors sukciavote zaisdami pokeri? Sioje temoje prisipazinkim ir neteiskim vieni kitu 
- Naujokas99
- Naujokas

- Praneš.: 40
Re: Ar kada nors sukciavote?
Ne, pokeri zaisdamas nesu sukciaves... Teko tik viena karta zaidziant "trynka", kai dealeris buvo pagalbininkas 
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
Kai buvom mazi ir zaisdavom is netikru pinigu (zaidem trinka), tai viena kart susistaciau sau 3 tuzus o oponentui TTT ir pamaisiau kalade bet tu virsutiniu sesiu nemaisiau, ten jis aisku galejo nukelt ir pan. bet pasiseke - jis pasake dalint po 3 ir laimejau.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
Is mazu sukciu tokia saziningi pokeristai uzaugo 
- Liepaite
- Naujokas

- Praneš.: 48
Pries gerus 5- 6 metu kai apie pokerį tik knygutei 101 kortų žaidimas buvau skaitęs iš alaus kamštelių pasidariau žetonus ir su bendraminčiais rūsyje bandėm žaist 5card draw pokeri(nu bent dabar žinau kaip jis vadinas). Knygute turėjom kombinacijas žinojom o žaist nemokėjom... Bet noras laimėt visada nugali taigi aš kaip organizatorius prisikišau tūzų po stalu ir ištraukdavau per kortų keitimą. Ir susižėriau visus savo alaus kamštelių žetonus
po poros metu prisipažinau kad sukciavau 
- Vyteninho
- Naujokas

- Praneš.: 31
Vyteninho rašė:Pries gerus 5- 6 metu kai apie pokerį tik knygutei 101 kortų žaidimas buvau skaitęs iš alaus kamštelių pasidariau žetonus ir su bendraminčiais rūsyje bandėm žaist 5card draw pokeri(nu bent dabar žinau kaip jis vadinas). Knygute turėjom kombinacijas žinojom o žaist nemokėjom... Bet noras laimėt visada nugali taigi aš kaip organizatorius prisikišau tūzų po stalu ir ištraukdavau per kortų keitimą. Ir susižėriau visus savo alaus kamštelių žetonuspo poros metu prisipažinau kad sukciavau
Vacka, ka tu prisipazinai.. ;D as tik dabar netycia uzklydes cia toki dalyka suzinojau ;D
- Belekas
- Naujokas

- Praneš.: 2
Reguliarai sukčiauju, BLUFF tai viena iš pokerio žaidimo daliu. Live lošdamas darau viska, kad mano oponentai patiketu, kad ās turiu "geresne ranka", negu iš tikruju yra 
- foregner
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 62
Aš kartą sudėjau , kad oponentui būtų 4 tūzai , o sau royale flush .
- algirgaila
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 54
kai paauglystej losdavom trynka pagridine islosimo sistema buvo ant zemes po kojom tureti viena dvi kartais tris kortas.kai losia daug zmoniu labai ramiai pasidarai tau ko reikia,bet tai tik tarp pazystamu kiemo draugu.su rimtesniais losejais tas bajeris baigesi tris dienas lovoje.

- gintarinis
- Naujokas

- Praneš.: 4
yra vienas desningumas kuo saziningesnis zmogus esi tuo prasciau sekasi pokery ;DD na bet jaigu ritmai tai esu sukciaves kai tik pradejau zaisti su draugeliu (pagalbininku) smulkiom sumom apmovem daug draugu galiausiai supratau kad is tokio zaidimo pro pokerio zaideju nepavirsi ir pradejau visa tai rimciau studijuot ;DD
-

kurisas - Naujokas

- Praneš.: 26
10 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių