logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Literatura

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Literatura

Standartinė kurisas » Sek Vas 07, 2010 5:29 pm

Daug kas sako jog paskaicius geros literaturos apie pokeri tikrai pagereja reikalai.Ar tiesa kad tai padeda? Ar vistiek didziaja dali igudziu igausi is praktikos?
Vartotojo avataras
kurisas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 27

Re: Literatura

Standartinė fuxx » Sek Vas 07, 2010 6:05 pm

fifti fifti
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė Brilijant » Sek Vas 07, 2010 6:12 pm

Keisti jus abudu man :) fifty fifty ? wtf ? :D :) tu bent nors viena knyga skaitei ?
O tau nekyla klausimas pvz toks: ar perskaicius knyga apie matematika daugiau suprasciau apie matematika ? juk logiska ane ? "sako kad perskaicius knyga apie investavima geriau sekasi invstuoti" ar geriau neskaityt, o viska per praktika?
Beje isvis pokeris toks dalykas kuris turi but vertinamas teorinio pagrindu, juk jeigu tu nezinosi teorijos kaip tu nuspresi ar tavo sprendimas geras ? pagal laimejima ? wrong :)
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 132

Standartinė kurisas » Sek Vas 07, 2010 6:25 pm

Na as istikruju manau taip pat ;D, siuo metu man keliauja knyga The poker midset , kaip maot geras pasirinkimas?
Vartotojo avataras
kurisas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 27

Standartinė fuxx » Sek Vas 07, 2010 11:20 pm

Brilijant rašė:Keisti jus abudu man :) fifty fifty ? wtf ? :D :) tu bent nors viena knyga skaitei ?
O tau nekyla klausimas pvz toks: ar perskaicius knyga apie matematika daugiau suprasciau apie matematika ? juk logiska ane ? "sako kad perskaicius knyga apie investavima geriau sekasi invstuoti" ar geriau neskaityt, o viska per praktika?
Beje isvis pokeris toks dalykas kuris turi but vertinamas teorinio pagrindu, juk jeigu tu nezinosi teorijos kaip tu nuspresi ar tavo sprendimas geras ? pagal laimejima ? wrong :)

Eigu zaidi su gerais zaidejais tai matai kokius sprendimus jie prima ir pritaikai pats , EIGU KA .. ;D o eigu skaitysi vien knygas ir ne zaisi tai kur tu desi ta informacija biceli ;]
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė Loudmouth » Pir Vas 08, 2010 2:43 am

Kai neskaitai knygų tai ir gaunasi po to "eigu".. :lol:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 647

Standartinė LechPechuro » Pir Vas 08, 2010 11:55 am

Loudmouth rašė:Kai neskaitai knygų tai ir gaunasi po to "eigu".. :lol:

Nice :lol:
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 125

Standartinė sweet » Pir Vas 08, 2010 1:27 pm

Kokio velnio knygas skaityt, kai yra tiek straipsniu? :roll: Susirandi konkreciai kas idomu ir pasiskaitai trumpai aiskiai.
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Standartinė SPeed_FANat1c » Pir Vas 08, 2010 4:43 pm

kurisas rašė:Na as istikruju manau taip pat ;D, siuo metu man keliauja knyga The poker midset , kaip maot geras pasirinkimas?

Sita knyga kiek girdejau yra geras pokerio psihologijos vadovelis, o ne strategijos. Bet zinoma ja gerai perskaityt, paciam irgi butu idomu :)

Kokio velnio knygas skaityt, kai yra tiek straipsniu? :roll: Susirandi konkreciai kas idomu ir pasiskaitai trumpai aiskiai.

Ar straipsniai ar knygos, nesvarbu, svarbu kad kokybiskas turinys butu :)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 323

Standartinė zilitonas » Pir Vas 08, 2010 6:15 pm

Tai prie to pacio: kokia knyga patartumet perskaityt (cash, iki siol nesu perskaites nei vienos)?
zilitonas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Standartinė Brilijant » Pir Vas 08, 2010 7:23 pm

fuxx rašė:
Brilijant rašė:Keisti jus abudu man :) fifty fifty ? wtf ? :D :) tu bent nors viena knyga skaitei ?

Eigu zaidi su gerais zaidejais tai matai kokius sprendimus jie prima ir pritaikai pats , EIGU KA .. ;D o eigu skaitysi vien knygas ir ne zaisi tai kur tu desi ta informacija biceli ;]

Zinai vienas dalykas yra ziureti kaip zaidzia PRO o kitas dalykas yra suprasti kaip zaidzia PRO :) stebedamas gerus zaidejus tu juk nzn kodel jis pasirinko butent toki sprendima, gali tik spelioti, o kadangi pats esi ne pro tai labai didele tikimybe kad tavo akis tiesiog neuzfiksuos kazkokiu dalyku, kazkokiu smulkmenu kuriuos sugebejo izvelgti PRO kuri tu stebi. Visai kitas dalykas yra kai PRO moku, aiskina, viska pasakoja ar skaityti knyga kurioje viskas destoma nuosekliai ir nagrinejama :) jauti skirtuma ? :) Dauguma pradedanciuju mokosi ziuredami kokius WSOP ar EPT tik bandydami atkartoti RPO ejimus net nesigilindami i priezastis [kodel jis taip dare?].

zilitonas rašė:Tai prie to pacio: kokia knyga patartumet perskaityt (cash, iki siol nesu perskaites nei vienos)?

Nesu cash zaidejas, bet manau nesuklysiu jeigu rekomenduosiu pradet nuo "sklanskio"
Aš žaidžiu:
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Standartinė zilitonas » Pir Vas 08, 2010 8:53 pm

Ai tai Theory of Poker. Ta ir planavau pradet.

EDIT: dabar pastebejau, kad turiu Hold 'em theory and practice. Ar ji labai skiriasi nuo theory of poker?
zilitonas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Standartinė Brilijant » Sek Vas 14, 2010 2:38 am

pradek nuo pirmos ;) nuo to kas paprasciau link sudetingiau :) o ne atvirksciai ;)
Aš žaidžiu:
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Standartinė zver » Ant Vas 23, 2010 11:37 am

kokia dar pokerio psichologija, jau geriau tada skaityk rimta psichologijos knyga :)
zver
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 10

Standartinė Dyller » Pen Vas 26, 2010 8:10 pm

Nemokamos 6 poker knygos jei kam idomu http://pokerfreerolls24.com/viewtopic.php?f=22&t=15
Aš žaidžiu:
fulltiltpartyunibettriobet888
Dyller
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta