![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Zaidziau kaip pagal vadoveli
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Zaidziau kaip pagal vadoveli
Savaitgali teko Pokerstars suzaisti ilgiausiai trukusi ir sekmingiausia micro buy-in turnyra mano gyvenime. Uzemiau 20 vieta is mazdaug 2500 zaideju. Pasidalinsiu savo pastebejimais. Jau kokie metai kaip zaidziu pokeri, daug teorijos skaiciau, ypac paskutiniu metu mokiausi apie tai, kaip zaisti turnyruose. Ir sitam turnyre pritaikiau savo zinias ir tai puikiausiai pasiteisino. Zaidziau tik su handais, su kuriais reikejo zaisti, kai turejau geras kortas, zaidziau agresyviai ir pan. Bet po turnyro apmasciau ir supratau, kodel man taip gerai sekesi. Todel kad oponentai irgi zaide taip kaip turetu zaisti teoriskai. Todel susidarydavo tokios vadovelines situacijos, kurias mokiausi ir zinojau kaip elgtis.
Bet paprastai oponentai arba nesimoko tu klasikiniu strategiju, arba ju nenaudoja, o daro visokias nesamones. Tuomet pasimetu ir pradedu nieko nebesuprasti. Mano teorines zinios tampa nieko vertos. Teorija sako, kad jei oponentas daro taip ir taip, greiciausiai jis turi ta ir ta, bet realybeje 80% situaciju tie oponentai isvis nezino, ka daro. Ko tada vertos mano teorines zinios??? Toks ispudis, kad tada jau reikia labai tokius oponentus stebeti ir prasideda grynai psichologinis zaidimas, kur teorijos tik kokie 20%. Ka manote apie mano pastebejimus?
Bet paprastai oponentai arba nesimoko tu klasikiniu strategiju, arba ju nenaudoja, o daro visokias nesamones. Tuomet pasimetu ir pradedu nieko nebesuprasti. Mano teorines zinios tampa nieko vertos. Teorija sako, kad jei oponentas daro taip ir taip, greiciausiai jis turi ta ir ta, bet realybeje 80% situaciju tie oponentai isvis nezino, ka daro. Ko tada vertos mano teorines zinios??? Toks ispudis, kad tada jau reikia labai tokius oponentus stebeti ir prasideda grynai psichologinis zaidimas, kur teorijos tik kokie 20%. Ka manote apie mano pastebejimus?
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 352
Re: Zaidziau kaip pagal vadoveli
Na reik ziuret pagall oponenta, pries calling stations zaidi su su gerom kortom ir betini daugiau, taip istraukdamas is ju pinigus, pries kokius tight pasive gali laisvai blefuot, ir jei jie nenusimeta, vadinas tikrai kazka gero turi. Pries tight agresive ir loose agresive jau sunkiau. Pries juos jau turbut pagal vadoveli reik zaist kol esi pradedantysis. Na pries loose agresive irgi reik vengt blefavimo, o tik traukt chipsus, kai turi gera korta, nors jie lengviau nusimeta nei calling station.
- SPeed_FANat1c
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 249
Tiesiog kažkam nelabai gaila pralaimėti turnyrą ir iškristi nepatekus į prizinę vietą.Dabar skaitau knygą " Psychology of Poker" ,tai ten parašyta,kai tu prisėdi prie stalo tu turi suprast,koks kiekvieno žaidėjo ,(kuris sėdi su tavim prie vieno stalo) tikslas.Vienas atėjo laimėt pinigų,kitas gal tiesiog pažaisti ir nežiūrės jis ar tinka jam pot odds ar ne,ar turi daug šansų surinkti kažką ar ne,ar nugali daug rankų ar ne ir tt..Taip pat ir tavo situacijoje.Opponentu stebejimas pades tau apsispresti kaip zaisti vienoje ar kitoje situacijoje.Pries tokius ,kurie atejo tiesiog pametyt all ina,stenkis zaist su gerom kortom.Pries tuos ,kurie laukia geros kortos,stenkis blefuot is pozicijos ir tt..Retai ,kada micro limituose pažaisi labai jau rimta pokerį.Visada atsiras ,tu kuriems tas pats... Sveikinu su 20-aja vieta ir sekmes 
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
LechPechuro rašė:Tiesiog kažkam nelabai gaila pralaimėti turnyrą ir iškristi nepatekus į prizinę vietą.Dabar skaitau knygą " Psychology of Poker" ,tai ten parašyta,kai tu prisėdi prie stalo tu turi suprast,koks kiekvieno žaidėjo ,(kuris sėdi su tavim prie vieno stalo) tikslas.Vienas atėjo laimėt pinigų,kitas gal tiesiog pažaisti ir nežiūrės jis ar tinka jam pot odds ar ne,ar turi daug šansų surinkti kažką ar ne,ar nugali daug rankų ar ne ir tt..Taip pat ir tavo situacijoje.Opponentu stebejimas pades tau apsispresti kaip zaisti vienoje ar kitoje situacijoje.Pries tokius ,kurie atejo tiesiog pametyt all ina,stenkis zaist su gerom kortom.Pries tuos ,kurie laukia geros kortos,stenkis blefuot is pozicijos ir tt..Retai ,kada micro limituose pažaisi labai jau rimta pokerį.Visada atsiras ,tu kuriems tas pats... Sveikinu su 20-aja vieta ir sekmes
Sitas postas tris kartus prasmingesnis bei naudingesnis uz pacia tema. Taip pat ir idomesnis bei geresnis.
-

TheRo - Naujokas

- Praneš.: 23
LechPechuro rašė:Retai ,kada micro limituose pažaisi labai jau rimta pokerį.Visada atsiras ,tu kuriems tas pats...
Taip ir yra, noriu i aukstesnius limitus, bet reikia dar pasididinti bankrolla.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 352
sweet rašė:LechPechuro rašė:Retai ,kada micro limituose pažaisi labai jau rimta pokerį.Visada atsiras ,tu kuriems tas pats...
Taip ir yra, noriu i aukstesnius limitus, bet reikia dar pasididinti bankrolla.
Aš tuom pat užsiiminėju,prakišęs pokerstrategy bonusa.Galvojau ,kad tas bankrollas nelabai jau rimtas dalykas.O dabar nuo nulio,stengiuos isivaziuoti.Lygtais jau isivaziuoju,bet pagaunu tilt'a (kai ner ka veikti ir be noro ijungi pokeri) ir prakisu savo 5-7 $ ir vel i freeroll'a.... Na nieko. Stengsimes ir toliau po biski tobulet. Neseniai sugalvojau kokia man gali but nauda is "maniakisko" pokerio ( nes kai zaidziu LIVE su draugais,daznai kas nors pradeda s**a malt ir "nuleidzia" tavo gerus handus), ateityje,jeigu pavyks zaisti pokeri ,kur maziau maniaku,busiu uzsigrudines ziauriems pralaimejimams.
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
sweet - galvoji ten ausktesniuose limituose bus lengviau pasiekt ta auksta vieta? 
- SPeed_FANat1c
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 249
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių