![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pokerstrategy strategija
Moderatorius: zn1p
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Pokerstrategy strategija
Bandau, kiek pasiteisina pokerstrategy.com short stack strategy zaidziant cash. Gal kas irgi bandet? Ar tikrai ilgu laiku neimanoma nueiti i minusa, jei tiksliai laikytis taisykliu ir neimprovizuoti? Kol kas man truputi i minusa eina. Kai gaunu gera handa, su kuriuo jau tureciau zaisti, paraisinu, visi pasitraukia ir as pasiimu blindus. Bet vis tiek rezultatas toks, kad blindu daugiau sumoku nei pasiimu.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 355
Re: Pokerstrategy strategija
Na triobete tai man pasiteisino ir labai gerai, bet mansion pokeryje, kazkaip nesijauciau kad turiu dideli pranasuma su paprasciausia strategija net NL10 zaisdamas. Na ten tas variance lb didelis, tai long rune turetu vistiek but pelno. Bet man per ilgas yra toks tas long run, todel neiskenciau ir pradejau lost BSS 
- SPeed_FANat1c
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 238
I BSS dar nesigilinau, o ja naudojant daugiau laimeti galima?
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 355
Na jei ziurint i winrate, tai jis didesnis BSS'e. Bet zaidziant SSS tu gali daug daugiau stalu vienu metu spet zaist. Ir dar jei rakeback gauni, tai savaime daugiau gausi nei zaisdamas BSS. Na sunku cia pasakyt. Bet va, kai skaiciau viena SSSerio bloga, tai rase, kad jau virs NL200 sunku rast stalu net pokerstarse. Na bet ir NL200 zaidziant jau geras bapkes galima uzkalt 
- SPeed_FANat1c
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 238
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių