logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

sveiki prasau visu pagalbos

Internetinės mokėjimo sistemos, iškilusios problemos.

Moderatorius: auskaras

sveiki prasau visu pagalbos

Standartinė kamile21 » Sek Vas 28, 2010 3:31 pm

sveiki prasau visu pagalbos gal as ir ne cia pataikiau bet gal atsiras zmoniu kurie gales pagalbeti man ir vaikuciams esu vienisa mama auginu du vaikucius gyvename is pasalpu vienam kambarelyje labai reikia dviaukstes lovytes vaikam savo mieste radau parduoda uz 240lt rezervavau iki treciadiene tada prasau jusu pagalbos gal galetumet paremti musu seima bet litu ir tai labai padesite LT987300010094538954 dekojeme is anksto jei kils klausimu parasykite asmeniskai nebezinojau kur kreiptis todel parasiau cia
kamile21
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 5

Re: sveiki prasau visu pagalbos

Standartinė fuxx » Pir Kov 01, 2010 8:40 pm

Man tai nuotaika pakelei
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė Martynas1122 » Pir Kov 01, 2010 10:50 pm

Sakai Kamilė apsimetinėja? :/
Vartotojo avataras
Martynas1122
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Standartinė kamile21 » Ket Kov 04, 2010 2:47 pm

Martynas1122 rašė:Sakai Kamilė apsimetinėja? :/

tirai jums nemeluoju tiesiog patikekite labai sunku vienam kabarejije gyventi viski du leliukai nei vienas neturim darbo o ir darbo birza dar negreit prades moket pinigelius net nebezinojau kur kreiptis galetumet atvaziuot pamatytumet kokia situacije yra pas mus gyvename is 453lt per menesi duosiu kaip pavizdi dabar menesio pradzia net is ko duonos neturime nusipirkti.beje kamile yra mano dukrytes vardas mano asta aciu uz 20lt tik nezinau kas pravede :oops:
kamile21
Naujokas
Naujokas

Standartinė Stiller » Pen Kov 05, 2010 2:40 pm

kamile21 rašė:
Martynas1122 rašė:Sakai Kamilė apsimetinėja? :/

tirai jums nemeluoju tiesiog patikekite labai sunku vienam kabarejije gyventi viski du leliukai nei vienas neturim darbo o ir darbo birza dar negreit prades moket pinigelius net nebezinojau kur kreiptis galetumet atvaziuot pamatytumet kokia situacije yra pas mus gyvename is 453lt per menesi duosiu kaip pavizdi dabar menesio pradzia net is ko duonos neturime nusipirkti.beje kamile yra mano dukrytes vardas mano asta aciu uz 20lt tik nezinau kas pravede :oops:

bet internetą yra iš ko išlaikyti? ir manau kad tikrai čia ne vieta tokiem dalykam.. yra "Bėdų turgus" tam, tikrai manau efektyvesnės pagalbos ten sulauktumėt..
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė kamile21 » Šeš Kov 06, 2010 10:22 am

labas ne interneto taipat nera is ko islaikyti mes net kompiuterio neturime internetu naudojuosi pas savo drauge tiksliau pas kaimyne. kreipiausi i bedu turgu bet dar negavau atsakymo.buvau visur ieskojau pagalbo bet negavau jos tikrai yra nemalonu man prasyti svetimu zmoniu pagalbos bet daugiau neturiu kur kreiptis :cry:
kamile21
Naujokas
Naujokas

Standartinė darcas » Ket Kov 18, 2010 3:21 pm

Parasyk pilna varda pavarde asmens koda, sie duomenys reikalingi pavedimui daryti, tada ir zmones tikes manau :roll:
Aš žaidžiu:
fulltiltpokerstars
darcas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 1

Standartinė kamile21 » Pen Kov 19, 2010 3:57 pm

laba diena galiu parasyti nes man nera ko slepti mano vardas asta pavarde konciene tik varneles nemoku ant c padeti asmens kodas 48803221201 aciu jums uz patarima ir supratima
kamile21
Naujokas
Naujokas

Standartinė kamile21 » Ket Spa 07, 2010 5:49 pm

padekite mano simai labai prasau
kamile21
Naujokas
Naujokas

Standartinė ishii » Pen Spa 08, 2010 12:22 pm

gerbiama kamile tai jus dar nuo vasario menesio.. visus metus ir kaupiat centukus....ir dar bedu turgus neatsiliepe?... busiu ziaurus : nereikejo prisidaryt vaiku... tokiuose metuose ... galu gale siusk seni savo i uzsieni i statybas... ir tt.. vienzho rasyk nerasius.. cia yra apgaule...lengvatikiams...priviloti...ne mes kalti kad jus ponia ar panele o galir ponas moteriksu slapyvardziu .. esate nusiskurdine....darbas zmnogu islaisvina... jei nieka sjo neduoda.. galva ant peciu ir pirmyn...
varykit i kaima .. sodybu pilna ir negyvenamu ir uz priziurejima moka zmones... auginkit vishtas darzoves.. rinkit vaiztazoles - daly sau daly i turgu... suktis imanoma tik reik noro ir netingejimo.... o daugiau cia prasau neberasineti savo paverkslenimu.. tam yra kaip sake "bedu turgus" ar "caritas"... :evil:
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 239

Standartinė SPeed_FANat1c » Šeš Spa 09, 2010 8:33 am

ishii rašė:gerbiama kamile tai jus dar nuo vasario menesio.. visus metus ir kaupiat centukus....ir dar bedu turgus neatsiliepe?... busiu ziaurus : nereikejo prisidaryt vaiku... tokiuose metuose ... galu gale siusk seni savo i uzsieni i statybas... ir tt.. vienzho rasyk nerasius.. cia yra apgaule...lengvatikiams...priviloti...ne mes kalti kad jus ponia ar panele o galir ponas moteriksu slapyvardziu .. esate nusiskurdine....darbas zmnogu islaisvina... jei nieka sjo neduoda.. galva ant peciu ir pirmyn...
varykit i kaima .. sodybu pilna ir negyvenamu ir uz priziurejima moka zmones... auginkit vishtas darzoves.. rinkit vaiztazoles - daly sau daly i turgu... suktis imanoma tik reik noro ir netingejimo.... o daugiau cia prasau neberasineti savo paverkslenimu.. tam yra kaip sake "bedu turgus" ar "caritas"... :evil:

+1
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 323

Grįžti į Bankai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta