logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Lietuviski zaidimai su kortomis

Diskusijos nesusijusios su kazino.

Moderatorius: auskaras

Lietuviski zaidimai su kortomis

Standartinė Telelotto » Ket Rgp 09, 2007 8:16 pm

Radau net'e sarasiuka kortu zaidimu zaidziamu Lietuvoje, kokie 90% visai negirdeti :)

http://www.pagat.com/national/lithuania.html
Telelotto

Standartinė Casanova » Pen Rgp 10, 2007 9:35 am

Man tik gal pora yra negirdetu. Turiu knyga su beveik visu isvardintu zaidimu taisyklemis. 8)
Aš žaidžiu:
888
Vartotojo avataras
Casanova
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 160

Standartinė Jason_Kidd » Tre Bir 18, 2008 12:31 pm

Casanova rašė:Man tik gal pora yra negirdetu. Turiu knyga su beveik visu isvardintu zaidimu taisyklemis. 8)

Gal gali pasakyti kaip ši knyga vadinasi ir kur ją būtų galima įsigyti? Ieškau tokios knygos, kur būtų aprašytos taisyklės tokių populiarių kortų žaidimų kaip: Durnius, Asilas, Ramsas, Karuselė, Birute, Ken Kupė, Ragana, Šlapia višta, Melagis, Tūkstantis, Vežimas, Karas, Čekiškas durnius, Akis (21), Pokeris, Palka....

Ieškau todėl, kad šiaip įdomu, mėgstu žaisti kortomis. Bei del to, kad vienas pazistamas labai sunervino isradinedamas savas taisykles :]]

Internete ieskojau, bet neradau suprantamu tiksliu apibudinimu, taisykliu siu zaidimu.

algirdas87@gmail.com
Jason_Kidd

Standartinė Tomukas » Tre Bir 18, 2008 12:48 pm

# Karavas - a Latvian game also played in the north of Lithuania - similar to Schafkopf .

Nustebino :) Vadinasi rimtai ziurejo i saita, jei net mano gimto krasto nacionalini zaidima idejo :) Visi vaikystes prisiminimai prasideda nuo karavo :D
Tomukas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 141

Standartinė Casanova » Ket Bir 19, 2008 2:49 pm

Knyga vadinasi "Pirmasis padalijimas". Autorius - Albinas Borisevicius.
As ja pirkau Vilniaus Akropolio knygyne. Knyga isleista 2001 metais, taciau ja isigijau 2002m. Na paieskojaus gal dar butu galima sia knyga rasti. :roll:
Aš žaidžiu:
888
Vartotojo avataras
Casanova
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 160

Standartinė Ita » Šeš Lie 05, 2008 2:35 pm

Tomukas rašė:# Karavas - a Latvian game also played in the north of Lithuania - similar to Schafkopf .

Nustebino :) Vadinasi rimtai ziurejo i saita, jei net mano gimto krasto nacionalini zaidima idejo :) Visi vaikystes prisiminimai prasideda nuo karavo :D

Geeeras, speju mes is to paties krasto, nes butum pirmas zmogus, kuris zino sita zaidima :D
Ita

Re: Lietuviski zaidimai su kortomis

Standartinė willvandom » Tre Lie 07, 2010 5:59 pm

dar zinau zaidima kurio cia nera: 40bp
komandine versija: zaidzia 4 zaidejai istrizai komandos nariai pries tai susitare zenkla. dalinamos kortos zaidejui po 4 ir 4 ant stalo. zaidejai turi surinkti 4 vienodas kortas (pvz: :7d :7c :7s :7h ) tada komandos draugui parodo zenkla kuri susitare pries zaidima (paliesti batu raisteli, paziuret i laikrodi ar pan.) kita komanda turi nematyti. reikia eisti savo kortas i esancias ant stalo jei ant stalo niekam nereikia tada dedi i kita kruva ir imi naujas 4 kortas. tada kitas komandos narys irgi renka 4 skirtingas kortas (pvz: :6d :6c :6s :6h ) tai turi padaryti greiciau uz kita komanda. jei pavyksta tada parodai draugui kad jau dedam ir tada kartu dedat ir saukiat 40bp. tada laimit.
pavienis: viskas taip pat tik zaidi be zenklu ir vienas pats jei turi 40bp ir sauki 40 bp nelauki priesininku.
Aš žaidžiu:
unibet
willvandom
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 1

Re: Lietuviski zaidimai su kortomis

Standartinė rekod » Tre Lie 07, 2010 9:23 pm

willvandom, kai as zaisdavau sita zaidima anksciau jis vadindavosi ken kupe :)
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
rekod
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 35

Grįžti į Apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta