![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Zaidimo laikas
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Zaidimo laikas
Ar jauciate skirtuma, kuriuo metu geriau zaisti internete? As dazniausiai zaidziu Triobete, tai man kazkaip geriausiai sekasi zaisti 13-15h. Gal cia tik isitikinimas?
- Leresiuty
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 58
Re: Zaidimo laikas
Man tai kokiu laiku zaisti nelabai daug ka reiskia, taciau vistiek kazkiek geriau yra zaisti man apie 17h, nes tada labiausiai galiu susikaupti 
-

rekod - Naujokas

- Praneš.: 35
man labiau sekasi zaist nakty kzkr 23:00 iki 1:00 arba anksti ryte nuo kokiu 9:00 td dar nebuni toks pavarges tai kokias 4h dar galiu non-stop zaist o nakty gerai tai kad nebuni isiblaskes ir ramei viska priemi 
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
vat "titan poker".. mikrolimitu cash game... zaideju praktiskai nebuna... miega Europa.. todel neverta net zaisti... vakarais buna jau daugiau.. bet nepalyginsi su pokerstars.. kur kiaura para pilna zaideju i valias.. gal tik ryte maziau buna reguliariu multitablintoju...
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 239
Viskas priklauso nuo to, kokiai rinkai skirtas kambarys. Triobete nakti tylu ramu, o va kur amerikancai kapoja - nakti pats veiksmas.
- Pi22n
- Naujokas

- Praneš.: 42
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių