![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Dėl kokios priežasties žaidžiat pokerį ?
Moderatorius: auskaras
25 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Dėl kokios priežasties žaidžiat pokerį ?
Aš pokerį matau kaip papildomų pinigų šaltinį: kelionėm, šiaip pasiautėjimams savaitgaliais ar kokiam daiktui, kuris reikalautų paprastai kažkokių didesnių santaupų. Žodžiu, tokie extra pinigai. 
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
zaidziu nes pokeris suartina..seniau pas mus kieme niekas nezaide,paskui draugas pasiule tai pradejau zaist,praeejo pusmetis tai db nepazystu ne vieno draugo kuris nezaidzia pokerio xD seniau tai nieks nemokejo o db kzk manija uzplauke ir daznai susitinkam prie alaus pazaidziam.. 
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
As pradejau zaisti is neturejimo ka veikti, o dabar pokeris tapo kasdienine veikla. Matyt mane traukia tas azartas ir galimybe laimeti pries kita
- negalizinoti
- Naujokas

- Praneš.: 11
zaidziu nes noriu uzdirbti.. bet matyt noro vien to ir nepakanka... pastebejau kad zaidziu daugiau ir daugiau... velnias reik stabdyt arklius.. ir losht maziau.. nes vistiek mikrolimituose zaisdamas greito uzdarbio neturesiu... reik pradet ribotis i diena 2h pokerio , o daugiau seima, draugai, gamta - pagaliau gyvenimas
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 239
Užsikabinau nuo papr turnyro. Dabar kyla stimulas žaisti kada matai skaičius, pvz šiandien 2/1030. Dėl to ir norisi žaisti 
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 131
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 12
- Turai: 1
As zaidziu del azarto. Azartas yra varomoji jega visame mano gyvenime, todel pokeris mano megstamiausias zaidimas.
- Leresiuty
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 58
vienintelis zaidimas kuris nereikalauja daug fiziniu pastangu ir kuris tikrai domina..
-

thefatone - Naujokas

- Praneš.: 8
Nežinau, pats pirmas motyvas buvo pinigai. Pradėjau rimčiau žaist dėl vieno turnyro. Bet vėliau atsirado tas lyderio inkstinktas būti pirmam. Per dažnai lieku antras. Atsiranda stilumas laimėt. Tikiuosi, kad tas stimulas išliks, pasieksiu tikslą, bet tuo viskas nesibaigs, pereisiu į kitą lygį 
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 131
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 12
- Turai: 1
Galbūt didžiausas stimula yra pinigai, kuriuos sąlyginai galima nesunkiai laimėti, tačiau tam reikia pastangų ir įdirbio
Azartas taip pat daug vaidina ir noras laimėt, būti lyderiu ir pan. Ir galų gale idomus žaidimas 
- Nefrit
- Naujokas

- Praneš.: 2
Na pradejau zaisti as draugu, jie zaisdavo turnyrus, nutariau ir as pabandyti, dabar zaidziu kiekviena diena, zaidimas patrauklus tuom, jog reikia perprasti varzovo logika, mastyma.. Asmeniskai man patinka azartas ir pergale. ;]
- Katinator
- Naujokas

- Praneš.: 1
25 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių