logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Paasikinkit kaip tokie "zaidejai" gali issilaikyti

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Paasikinkit kaip tokie "zaidejai" gali issilaikyti

Standartinė Agnius89 » Ant Bal 12, 2011 4:24 pm

sveiki, kaip jus susitaikote su tokiom situacijom kai zaidejai ,kurie velyvoje turnyro ar SnG fazeje atsakineja su visiskai apsurdiskom rankom? Man jau kartais truksta kantrybe, kad net nebeturiu noro ta diena bezaisti. pvz sendiene ranka po kurios nebera noro lost:
Dealing Cards
Dealing [A s][J s] to Agnius89
Datfeen76 folds
LibyRoula folds
Agnius89 calls 250
carltonator folds
EricLawson1 raises to 750
tiduska folds
(SIOJE VIETOJE STUMIAU ALL IN NES SIS ZAIDEJAS RAISINO KIEKVIENOJE RANKOJE IR DAZNAI PARODYDADAVO SAVO RANKA KAI VISI NUSIMESDAVO (neturedavo ranku kuriomis butu verta zaisti tuo labiau raisinti velyvoje SnG fazeje).
Agnius89 raises to 1,400 (all-in)
EricLawson1 calls 1,400
Pot sizes: 3,050
Agnius89 shows [A s][J s]
EricLawson1 shows [5 h][4 d]
Dealing Flop [K d][5 s][9 h]
Dealing Turn [4 h]
carltonator cheers.
EricLawson1 claps.
Dealing River [9 s]
Agnius89 has One Pair: 9s
EricLawson1 has Two Pairs: 9s, 5s
EricLawson1 wins 3,050 with: Two Pairs: 9s, 5s
Seat 1: Datfeen76 - 1,085
Seat 2: LibyRoula - 2,020
Seat 3: Agnius89 - 0
Seat 6: carltonator - 1,385
Seat 7: EricLawson1 - 9,855
Seat 8: tiduska - 655
End of Hand #1685787102
Ir sitaip per diena po kelis kartus jau nebezinau ko griebtis. :x
Agnius89
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Re: Paasikinkit kaip tokie "zaidejai" gali issilaikyti

Standartinė arciukas » Ant Bal 12, 2011 11:22 pm

visu pirma patarciau nedaryti neapgalvotu all in :} Na ir kas, kad ranka pas tave ryskiai geresne ? zaidziant 1x1 galimybe laimeti beveik 50/50 (zinoma, kai turi kurkas geresne ranka, suteikia daugiau drasos), o kad gali pakristi bet kokia pora tai faktas. Juk nebus taip, kad turint tau geras kortas tu all in tikrai laimesi. Daryk call jopapa. Ar taip dega ? uzkabinsi daugiau zaideju, gal ir geresni floopa gausi ir tada jau drasei galetum losti. O pries floopas nemanau, kad kaiko vertas ;] nebent kaip as darau tai su pora auksta rankose tai tada all in padedu :} o siaip ...
Aš žaidžiu:
unibettriobet
arciukas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 4

Standartinė Agnius89 » Tre Bal 13, 2011 11:28 am

Aciu uz komentara, bet sitiek ir pats suprantu kiek pasakei, bet atkreipk demesi ir i tai, kad BB 250 jis pakele iki 750, jei buciau tik atsakes tai butu pas mane like kazkas ~700- 750chipsu kai banke dvigubai daugiau ir tada nieko nepagaves ant flopo jam pareisinus tureciau nusimest ir ka manai man beveikt su 3BB ??? Jei per ateinancias pora ranku nesulaukiu geru kortu tai svelniai tariant blaindai mane suvalgo :? Beto niekada nedarau neapgalvotu all in (sioje situacijoje paaiskinau kodel dejau all inn nes sis zaidejas primoje ar antroje rankoje sustume all in ir pasidvigubino chipsu kieki ir po to kone kiekvienoje rankoje raisino su visikai nevykusiomis kortomis ).
Agnius89
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Standartinė Oxen » Tre Bal 13, 2011 12:39 pm

Pats klaidą padarei. Turi 1650 žetonų išviso ir dar sugebi limpint? Jei jis raisina kiekvieną handą, turėjai žinot, kad būsi permuštas. A-J nėra tokia stebuklinga korta ištikro. Bet tokioj situacijoj tu turėjai stumt all-in. 6,6 BB ir dar limpini :) O jam kas, jis bando stealint, žetonų turi, pralaimėjimo atveju neskaudės taip. Beto mano asmenine nuomone, žaidėjai, kurie preflope tiesiog limpina, o gavę pakėlimą sustumia all-in atrodo labai silpnai. Kodėl jie neturėtų išgyventi? Nejau manai, kad tavo A-J prieš jo 5-4 laimės 9 kartus iš 10? Reikia keist požiūrį. Beto, kad jis pastoviai raisina su prastom kortom, nereiškia, kad tu turi į jas atsakyti. Čia jau tau pamoką išmokt reikia. Žaisdamas pokerį ateini laimėt ir tokie faktoriai kaip kad jis raisina kiekvieną handą ir gaudamas parodorią kortą žaidi su juo, nes jis raisina visada yra blogai. Pats jau seniau esu nuo tokių nudegęs. Manai, kad jis gerų handų negauna? Dėl tokio mastymo kada užšoksi ant A-K ar dar Pocket pair'o kokio ir žinosi, kad taip negalima žaist. Vienu žodžiu, pats sužaidei prastai ir neapgalvotai, kas davė jam galimybę atsakinėt ir gaudyt savo 35procentus, kuriuos jis ir pagavo. Reikėjo iškarto stumt all-in preflope ir didelis šansas, kad jis būtų tiesiog nusimetęs, o tu blindus susirinktum. Neparodei, kad turi stiprią ranką todėl ir sudegei. :nomoney:
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 55
Turai: 5

Standartinė Stiller » Ket Bal 21, 2011 4:23 pm

your career is finished :DD
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta