logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Moneybookers

Internetinės mokėjimo sistemos, iškilusios problemos.

Moderatorius: auskaras

Moneybookers

Standartinė Viskis » Ket Rgp 16, 2007 8:58 am

Tai va viskas yra taip : Susikuriau moneybookers accounta, ir padariau deposita i ji per banka, isimeciau 1000lt, ziuriu kad pareikalavo adreso vertifikacijos, tai paprasiau laisko ir parase kad ji atsius per 2-5 dienas, kuriame bus parasytas kodas ji reikes ivesti ir viskas bus gerai; visa tai vyko 2007/08/08. Siandien 08/16 laisko kaip nera taip nera. Paskaitau, kad jei negavote laisko tuomet adreso vertifikacija bus neimanoma, o mano 1000lt bbz kur pasides, jie neturi net supportinio emailo, reikia skambint tuo telefonu, bet pries tai darydamas, galvoju gal kas is jusu buvo su panasia situacija susidure, kad laiskas velavo, tai kaip manot?
Viskis

Re: Moneybookers

Standartinė KAĖKIS » Ket Rgp 16, 2007 10:28 am

Viskis rašė:Tai va viskas yra taip : Susikuriau moneybookers accounta, ir padariau deposita i ji per banka, isimeciau 1000lt, ziuriu kad pareikalavo adreso vertifikacijos, tai paprasiau laisko ir parase kad ji atsius per 2-5 dienas, kuriame bus parasytas kodas ji reikes ivesti ir viskas bus gerai; visa tai vyko 2007/08/08. Siandien 08/16 laisko kaip nera taip nera. Paskaitau, kad jei negavote laisko tuomet adreso vertifikacija bus neimanoma, o mano 1000lt bbz kur pasides, jie neturi net supportinio emailo, reikia skambint tuo telefonu, bet pries tai darydamas, galvoju gal kas is jusu buvo su panasia situacija susidure, kad laiskas velavo, tai kaip manot?

Taip, vėluoja...
:oops: ir ganėtinai daug. Man atėjo gal tik po trijų savaičių nuo jo užsakymo :roll:
KAĖKIS

Standartinė Viskis » Ket Rgp 16, 2007 11:56 am

nekas.. nu ka padarysi teks palaukti, na bent jau nuraminai, nes jau buvo pradejusios eiti mintis kad pinigai bus i bala, na dekui :liux:
Viskis

Standartinė holdem.lt » Ket Rgp 16, 2007 9:05 pm

normaliai, as savo pirma accounta kai dariau tai laiska gavau vos ne ant rytojaus kai uzsakiau kad issiustu, o po to reikejo dar vieno accounto (ant kito vardo) tai to laisko laukiau gal tris savaites, nervino irgi. o del emailo, tai tu kai prisijungi prie moneybookeriu paziurek ten yra kazkur ju saite supportas, tiesiai saite uzpildai forma o jie tau emailu atraso ta pacia diena.
holdem.lt

Standartinė Viskis » Ket Rgp 16, 2007 9:36 pm

Na greiciausiai man teks laukt tas 3 savaites nes kol kas tai laisko nera. O to emailinio supporto tai nerandu..
Viskis

Standartinė holdem.lt » Ket Rgp 16, 2007 9:40 pm

prisijungi prie savo accounto, tada virsuje po veliavelem spaudi "CONTACT", tada kairej pusej meniu yra "EMAIL SUPPORT" (arba gali pameginti prisijungti, o tada is karto ivesti https://www.moneybookers.com/app/faqmessaging.pl - turetu veikt), ten pasirenki kokia tema nori ir tada leis rasyti teksta.
holdem.lt

Standartinė Viskis » Ket Rgp 16, 2007 9:43 pm

Teksto neleidzia rasyt, pasirinkau my account is locked ir ten parase : For security reasons your account is currently locked for all transactions. We request that you complete our address verification procedure which will verify your account details.

Do not open a new Moneybookers account. This is strictly against our terms and conditions and result in account closure.

Proceed to address verification.

Ir nieko neleidzia rasyt, bet tai jei kiti lauke 3 savaites tai manau ir man teks laukt, vistiek ramiau kai ir kiti tiek lauke...
Viskis

Standartinė holdem.lt » Ket Rgp 16, 2007 9:47 pm

nu aisku. atsius siaip jie ta laiska, as kai laukiau nebuvau ten babkiu dar idejes, bet atsimenu irgi sunervino kai radau ju saite parasyta jeigu negausi laisko tai amen, antra karta jie tipo net nesiuncia jeigu ka (o juk buna pastas pameta ir t.t.). bet praejo trys savaites ir gavau, tai gausi ir tu.
holdem.lt

Standartinė DarekaZ » Pen Rgp 17, 2007 10:16 pm

jo laiskas tirkai veluoja, man ejo 3 savaites, tai teks luktelt, o siaip padeti pinigai MB accounte tirkai nera saugu, mano nuplauke, aki parasaiu kad netycia 2 saskaites buvau seniau susikures, tai paeme uzdare abidvi ir viskas :?

beje jei kas dar rupi su MB sasakita pasidomekit cia:

http://www.uzdarbis.lt/MONEYBOOKERS-tut ... 13481.html
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė KAĖKIS » Šeš Rgp 18, 2007 4:06 pm

DarekaZ rašė:jo laiskas tirkai veluoja, man ejo 3 savaites, tai teks luktelt, o siaip padeti pinigai MB accounte tirkai nera saugu, mano nuplauke, aki parasaiu kad netycia 2 saskaites buvau seniau susikures, tai paeme uzdare abidvi ir viskas :?

beje jei kas dar rupi su MB sasakita pasidomekit cia:

http://www.uzdarbis.lt/MONEYBOOKERS-tut ... 13481.html

Man tai įdomiai atrodo tie, kurie verkia dėl "nesaugumo"... bet prisipažįsta, kad uždarė sąskaitė dėl sukčiavimo...
Tai gal nueikit į parduotuvę pasiimkit prekes ir bandykit išeit nesusimokėję. Ir nebandykit stebėtis, jei jus kažkas sulaikys. Gerai?
KAĖKIS

Standartinė holdem.lt » Šeš Rgp 18, 2007 6:23 pm

KAÈKIS rašė:Man tai ádomiai atrodo tie, kurie verkia dël "nesaugumo"... bet prisipaþásta, kad uþdarë sàskaitë dël sukèiavimo...
Tai gal nueikit á parduotuvæ pasiimkit prekes ir bandykit iðeit nesusimokëjæ. Ir nebandykit stebëtis, jei jus kaþkas sulaikys. Gerai?

Butent. Jau kokius 4 metus naudoju MB ir nera buve jokios problemos, viskas super veikia. Net ir supportas puse velnio man patinka pas juos. Aisku, jei saziningai, tai milijono gal ir nelaikyciau, bet del keliu simtuku tai visai saugiai jauciuosi ir miegu ramiai naktimis :-)
holdem.lt

Standartinė Viskis » Šeš Rgp 18, 2007 7:15 pm

Krc dabar dar atejo emailinis laiskas reikalaujantis atsiusti nuskanuota pasa ir kokia tai saskaita, kaip suprasti, gal cia kaip alternatyva, kad jei negausiu laisko ?
Viskis

Standartinė holdem.lt » Šeš Rgp 18, 2007 9:53 pm

atkopijuok cia visa laiska (nu ten savo accounta ir t.t. istrink, bet esme kad tekstas butu). siaip tai gali buti kaip alternatyva. del paso tai turbut aisku (id korta, teises - bet koks dokumentas isduotas vyriausybes, kuriame yra tavo nuotarauka, tinka). o su saskaita tai jeigu neturi ant saves jokiu mokejimu gali but sunku. jauciu galetum pasiimti savo banko israsus ir nusiust nuskanuotus, arba padaryk netikra (atsiusk man - padarysiu :D).
holdem.lt

Standartinė holdem.lt » Šeš Rgp 18, 2007 10:08 pm

o siaip tai jei esi lietuvoj, tai tiksliai gali nepergyventi. problemos gali buti jeigu sedi kokiam USA, jie tavo IP mato ir gali sukurti problemu, jeigu toj valstybej yra uzbanintas online gambling'as. O jei esi lietuvoj tai tiksliai nepergyvenk, jie gerai veikia cia. Tik svarbu nereikia sukciauti (nekurk dvieju accountu -- jei tavo emailas kada pasikeis MB turi specialia funkcija antram emailui ideti, ir t.t.). Jeigu praso paso, nusiusk, ir viskas bus ok. O blogiausiu atveju jei nenaudoji kokio IP telefono ir brangiai kainuoja skambint, tai atrasyk jiems su savo tel. nr. kad paskambintu, pakalbesi ir pajungs viska (tiesa, paklaus tavo asmens kodo, adreso ir visokio kitokio sudo, buk pasiruoses kad nereiketu ieskot). Nu del pinigu inete visur atsargiai dirba, bet esme kad jei tu saziningai darai, tai tikrai veiks.
holdem.lt

Standartinė Viskis » Sek Rgp 19, 2007 10:48 am

THIS EMAIL WAS SENT FROM THE MONEYBOOKERS SERVICE DEPARTMENT.

TO REPLY YOU MUST LOGIN TO YOUR MONEYBOOKERS ACCOUNT AND SEND US A MESSAGE
VIA THE ACCOUNT/SECURITY SECTION OF OUR MESSAGING CENTRE.
********************************************************************************

Dear Mr Kviklys,

Please note that your moneybookers account is temporary locked due to a regular check of our security department. In order to unlock your moneybookers account we will need

- a scanned copy of an address proof document such as a recent bank / credit card statement or utility bill where we can clearly see your full name and address registered.
- a scanned copy of your valid official identification document with photo - such as passport, driving license, identity card (front and back side), international passport, etc.

You should upload your document requested from the messaging interface - please go to the 'Contact' section of your account >> 'Messaging Centre' >> 'Account / Security' >> 'You have requested information and/or documents from me'. Please make sure that you insert your ticket number [42796790] there.

Thank you in advance for your kind co-operation in this case, we really appreciate it. We are now looking forward to receive your feedback on this case soon.

nu va taip atrodo laiskas, na ne problema cia nusiust ta paso kopija, taciau savo vardu negaunu jokios saskaitos..
Viskis

Kitas

Grįžti į Bankai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta