logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Ekonomas

Papasakokite apie save, paskelbkite savo blogą, pasigirkite.

Moderatorius: auskaras

Ekonomas

Standartinė Ekonomas » Pir Gru 24, 2007 1:48 am

Na jau beveik visi esat prisitatę ir papasakoję apie save, beto dabar nesugalvojau ką daugiau nuveikti tai parašysiu apie save :D
Mano vardas Edvardas, man 20. (šeimyninės padieties manau nereikia čia rašyi :?: :)) Pokerį žaidžiu jau gal pusę metų. Labiau patinka LIVE pokeris nei online. Online dabar beveik nelošiu. Labai laukiu 21 kad galėčiau eiti į kazino :)
O kol neesu pilnametis, teks važinėti į Latvijos kazino. Ir pokeris man yra pramoga, gal kai laimėsiu kokį vieną kitą milijoną tada ir daugiau kas nors bus. Žaidžiu AGRESSIVE, mėgstu pasikliauti luck'u, priimti nestandartinius sprendimus, ir beabejo LAIMĖTI. ;) Didelių online pasiekimų ar laimėjimų dar kolkas neturiu, bet ateityje manau tikrai bus, nes dabar kaip sakiau online nelošiu ;)
Tai tiek, ačiū už dėmesį ;)
Ekonomas

Standartinė Mauzas » Pir Gru 24, 2007 2:53 pm

Prasom uz demesi :)
Mauzas

Standartinė kiddaz » Pir Gru 24, 2007 4:33 pm

Gal dėl to ir nėra, kad maniakai ir gambleriai ne taip dažnai laimi MTT? :)
kiddaz

Standartinė Ekonomas » Pir Gru 24, 2007 5:32 pm

Mano specializacija yra cash'as ir SNG :) Abu jie man sekasi gerai, tfu tfu tfu kad neprikalbėjus ;) O MTT neesu daug žaidęs, gal tik kokius 10 esu sulošęs, ir tai mažų buy-in'ų tai nelabai patiko man :) turėčiau didesnį rollą žaisčiau didesnius ;) Bet kaip sakiau man labiau prie širdies LIVE pokeris :)
Ekonomas

Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta