logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Pasiulikit koki poker room :)

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Standartinė Pajonkas » Pen Bal 04, 2008 1:13 pm

Full tilt poker arba Poker Stars.

p.s.: nepatariu eit i Triobet
Vartotojo avataras
Pajonkas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 131

Standartinė KAĖKIS » Pen Bal 04, 2008 3:01 pm

1) PKR (dėl smagumo, nes ten 3D)
2) pokerari (dėl bonusų ir kvailų amerikiečių)
3) triobet (dėl paprastumo ir greitumo pervedant pinigus)
KAĖKIS

Standartinė +elvis+ » Šeš Bal 05, 2008 5:19 pm

Visur tik ne triobet ka tik persivedziau lengvai 15$ ir ka jus manot jau daugiau nei puses nera. Kodel? NESAMONES! Visur mane padarydavo prastesnes rankos, jau kaip matai pergale ir ateina lemtingasis RIVER, ir ka? ir viskas baigta kaip buni isitikines laimejimu 99%, river ir baigiasi. Na viena, du kartus suprantu, bet kad per valanda zaidimo tiek :O. O dabar i tema siulyciau ir as PKR.COM tikrai grazus zaidimas ir kaip naujokui tikrai geras as nuo jo beto ir pradejau :P
+elvis+

Standartinė Villager » Sek Bal 06, 2008 1:11 pm

Gal puses neturi jau del to kad nesilaikai Bankroll'o...? nes man rodos 15$ nelabai atitinka kazkokio limito..
Villager
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 8

Standartinė +elvis+ » Sek Bal 06, 2008 6:28 pm

Na nesvarbu laikausi nesilaikau tik tiek, kad nesamones ten darosi pamirskim tuos mano $$$, bet esme yrat ame kad ten grynas kaip kazkas sake nesamoniu muziejus.
+elvis+

Standartinė Matthew » Sek Bal 06, 2008 10:01 pm

+elvis+ rašė:Na nesvarbu laikausi nesilaikau tik tiek, kad nesamones ten darosi pamirskim tuos mano $$$, bet esme yrat ame kad ten grynas kaip kazkas sake nesamoniu muziejus.

Tai jei valanda nesiseke ir jau sakai nesamoniu muziejus, tai kas bus kai savaite, menesi nesiseks? tam ir yra pinigu valdymas, kad bad run'us isgyventum
Matthew

Standartinė +elvis+ » Pir Bal 07, 2008 2:08 pm

Tikrai ne valanda triobet losiu gana senai, bet su real $$$ tai keleta kartu, triobet losiu ne 1 ir ne tris o tikrai daugiau (skaiciuojant menesiais) ir tokios nesamones darsoi. Nu as tik patariu TRIOBET=BLOGIS!
+elvis+

Standartinė Amerigo » Pir Bal 07, 2008 4:49 pm

Nesamoniu pilna visur, tam reikai igudziu, kad ju isvengt. jei pralaimit su straight pries flush ar su top pair pralaimit ant river - nieko nusotabaus.
Amerigo

Standartinė +elvis+ » Pir Bal 07, 2008 8:01 pm

Gal tu nezaides triobet? Nu suprantu gali but bad beatu arba kokiu nesamoniu! BET KAD TIEK!
+elvis+

Standartinė KAĖKIS » Ant Bal 08, 2008 4:02 pm

+elvis+ rašė:Gal tu nezaides triobet? Nu suprantu gali but bad beatu arba kokiu nesamoniu! BET KAD TIEK!

Asmeniškai aš triobet mėgstu labiau nei PokerStars... ten mane ištiko daug daugiau nesąmonių :oops:
KAĖKIS

Ankstesnis

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta