![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Moneybookers
Moderatorius: auskaras
36 pranešimai(ų) • Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
tai va, gavau laiska, patvirtinau adresa ir t.t. Dabar klausimas.
Kaip reikia pildyt hansos formas, kad pervest pinigus i moneybookerius?
Gavėjo pavadinimas = Account holder?
Gavejo kodas = Sort/ BankCode?
Swift koda kur rasyt, nes jeigu pateikiamas ukio bankas, tai gaunas kaip vietinis mokejimas, tai ir nelabai matau kur ta swift rasyt.
Reference: kur sita id rasyt?
hansos mok. forma atrodo taip:

Swift koda kur rasyt, nes jeigu pateikiamas ukio bankas, tai gaunas kaip vietinis mokejimas, tai ir nelabai matau kur ta swift rasyt.

- usagi
- Naujokas

- Praneš.: 5
usagi rašė:tai va, gavau laiska, patvirtinau adresa ir t.t. Dabar klausimas.
darant betkoki pervedima uztenka nurodyti saskaitos numeri ( LT197010000021603068) ir gavejo varda (Moneybookers Ltd.) ir aisku suma
i komentarus, ar kaip ten pavadinta irasai reference numeri. viska kita pats bankas uzpildo ir pagal saskaita mato i koki banka sius.
bent jau seb banke, tai yra zvaigzdutemis pazymeta, kurie laukeliai privalomi pildyti.
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
-

cool_V - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
Re: Moneybookers
norejau del MB paklaust..turiu mastercard virtuona su kuriuo depositinau i PS bet zn kad nelejdzia cashout daryt tai kaip butu galima withdrawint? jai pvz susikurciau saskaita moneybokeri i kuri persimesciau pinigus is PS bet ar galesiu td is MB withdrawint i savo banko saskaita nes ten irgy neledjzia cashoutint su mastercardu.. nu zodziu as tokiuose dalykuose neusigaudau dar tai kas zn gal gali patart 
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
Sveiki, turiu tokia problema. Sestadieni issiunciau i moneybookers 53LTL tai butu 20USD per ju Ukio banko saskaita, moneybookers acounte prisijunges pamaciau PENDING PAYMENTS (tai supratau kad pervedimo reikia laukt dar
) Sekmadieni iejas i savo acounta vis dar maciau ta poati uzrasa, tada paspaudziau cancel ir dabar man to uzraso nebera aisku jau, isvis neberodo jokiu siuntimu pinigu ir panasiai, creditas tuscias. Tai dabar toks butu mano klausimas, kur dingo mano litai? ar jie dar grys i mano saskaita is kurios vedziau? per kiek laiko grys jei grys?
Iskarto dekoju uz atsakymus 
- Calibrians
- Naujokas

- Praneš.: 1
@Armage - nzn, apie tas korteles, bet siaip is moneybookers cashout i SEB banko sasakita kuo puikiausiai man pavyko.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 323
36 pranešimai(ų) • Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių