![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Pradedam Tobuleti.
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Pradedam Tobuleti.
Čia Imetinesiu Idomias suzaistas rankas. Išsakysiu mintis, apie kitus ir save.
Pagalvojau jog yra daug galimybiu judeti pirmyn ne skuri laika užsibuvau vietoje. Suapvalinau savo saskaita PS iki 500 kitus issiemiau savom reikmem. Ir bandysim is ju padaryti kanors Idomesnio arba pralosiu juos dalindamasis informacija ka zaidziau kaip ir kodel kartu su jumis, gal ir jum bus tai naudinga.
Pradesiu žaisti nuo 0,10/0,25$ full ring Cash game. Paleisiu4-6 stalus plius 1-2 turnyrus 2.50 180 SnG ir 3.50 +R 180 zmoniu SnG. Kai bus gera nuotaika leisiu Big 11$ bigger 22$ Ir Sunday Storm turnyrus. Bandysiu cia rasyti kur kaip ir kiek laimejau ar pralaimejau. Iisiaikinsim mano range Kortu ir kitus dalykus. Prasyciua tik to nenaudoti pries mane pati
Dbr trumpai apie mane, Zaidimas tikrai nevyks kiekviena diena nes darbas lieka darbu, yra ir kitu pramogu ne tik Pokeris. Juodos dienos Penktadienis-Sestadienis Tuomet as Dalyvauju. O uzdalyvaves jokiais budais nesedu pre pokerio (skaudi pamoka buvo).
Prasau mane mokyti, keikti ar peikti. viskas iseis i nauda. O jei tema bus Neidomi Istrins ja Adminai. We are Poker
Pagalvojau jog yra daug galimybiu judeti pirmyn ne skuri laika užsibuvau vietoje. Suapvalinau savo saskaita PS iki 500 kitus issiemiau savom reikmem. Ir bandysim is ju padaryti kanors Idomesnio arba pralosiu juos dalindamasis informacija ka zaidziau kaip ir kodel kartu su jumis, gal ir jum bus tai naudinga.
Pradesiu žaisti nuo 0,10/0,25$ full ring Cash game. Paleisiu4-6 stalus plius 1-2 turnyrus 2.50 180 SnG ir 3.50 +R 180 zmoniu SnG. Kai bus gera nuotaika leisiu Big 11$ bigger 22$ Ir Sunday Storm turnyrus. Bandysiu cia rasyti kur kaip ir kiek laimejau ar pralaimejau. Iisiaikinsim mano range Kortu ir kitus dalykus. Prasyciua tik to nenaudoti pries mane pati
Dbr trumpai apie mane, Zaidimas tikrai nevyks kiekviena diena nes darbas lieka darbu, yra ir kitu pramogu ne tik Pokeris. Juodos dienos Penktadienis-Sestadienis Tuomet as Dalyvauju. O uzdalyvaves jokiais budais nesedu pre pokerio (skaudi pamoka buvo).
Prasau mane mokyti, keikti ar peikti. viskas iseis i nauda. O jei tema bus Neidomi Istrins ja Adminai. We are Poker
- NE NESAKYSIU
- Naujokas

- Praneš.: 39
Re: Pradedam Tobuleti.
Sveikas, sveikintina iniciatyva 
palaikau ir padesiu kiek galesiu
Gal pradzia rekomenduociau nemaisyti cash ir sng vienu metu, jeigu losi jau 4 stalus cash tai ir losk juos, pradziai 4 stalu per akis, +2sng tai tik maisys, blaskys ir t.t. o ir kitoks zaidimas juk visai turnyruose ir cash
+3R vel kitaip viskas 
O mtt 11 ir 22 dar kitaip
ir tukstantiniai turnyrai tai reiskias ir variacija nezmoniska, cia daugiau sekme bandai tose turnyruose turedamas tik 500$, pradzioje siulyciau pabandyti tik cash arba tik sng 2$. 3+R 500 irgi gerokai per mazai
Laukiu nesulaukiu kaip tau seksis
palaikau ir padesiu kiek galesiu
Gal pradzia rekomenduociau nemaisyti cash ir sng vienu metu, jeigu losi jau 4 stalus cash tai ir losk juos, pradziai 4 stalu per akis, +2sng tai tik maisys, blaskys ir t.t. o ir kitoks zaidimas juk visai turnyruose ir cash
O mtt 11 ir 22 dar kitaip
Laukiu nesulaukiu kaip tau seksis
-

Brilijant - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 139
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 20
- Turai: 2
Penktadienis 13 pilnatis.
2012 01 13
Vakar po karstos kavos prieš einant liulio, pasijungiua pokerstars korteliu pamėtyti.
Dėja Pradžia minusine
aisku vieniem čia bus juokai kitiem kels juoka bet bet
Buvo Sužaista 5 SnG 2.50$ geriuaisa u=imta vieta 91
mane beatino su Kosminem rankom
Graudu net sneketi apie Lygi ten
bet kaip bebutu keita kritau nuo visisku liurbiu
) Labai jau idomiu ranku nebuvo nes krisdavau Vidurinej stadijoj tai ten tikras BINGO pokeris Push or fold prasededa
zodziu SnG uzdarau kokiai savaitelei 
SnG balansas vakar -12.50 $
Cash sekesi geriau nors variacija labai nesokinejo taciau pakiles +40 $ atsitrenkiau su KK i AA ir su setu i eile ant riverio kuris numalsino nora dar sy vakara kazka jiems irodineti, pasikeiciau fotke ir ramiai isjungiua PS. Visdelto Cash baigiau su 4.69$ ++
Oranku jusu analizei ir patarimams nebuvo rink is ko, neteko nei laiko banko pareikalaut:) taciua greitu metu ju tikrai bus.
ir stai -12.50 + 4.69
Balansas dienos - 7.81
Jei pavyks ryt pasijungti ir pazaisti nors valandele Imesiu Kelia srankas jusu TEISMUI.
2012 01 13
Vakar po karstos kavos prieš einant liulio, pasijungiua pokerstars korteliu pamėtyti.
Dėja Pradžia minusine
Buvo Sužaista 5 SnG 2.50$ geriuaisa u=imta vieta 91
SnG balansas vakar -12.50 $
Cash sekesi geriau nors variacija labai nesokinejo taciau pakiles +40 $ atsitrenkiau su KK i AA ir su setu i eile ant riverio kuris numalsino nora dar sy vakara kazka jiems irodineti, pasikeiciau fotke ir ramiai isjungiua PS. Visdelto Cash baigiau su 4.69$ ++
Oranku jusu analizei ir patarimams nebuvo rink is ko, neteko nei laiko banko pareikalaut:) taciua greitu metu ju tikrai bus.
ir stai -12.50 + 4.69
Balansas dienos - 7.81
Jei pavyks ryt pasijungti ir pazaisti nors valandele Imesiu Kelia srankas jusu TEISMUI.
- NE NESAKYSIU
- Naujokas

Ir pamirsau pats uzduoti pora klausimeliu. Per kur ir kaim man imesti suzaistas ranka skad jas graziai rodytu su paveiksliukais? Ir Antra Gal Yra Pokeris.lt HOME GAME PS?? Arba gal Adminai nori ji sukurti jog galetume pasivarzyti su savais lietuviais turnerelius, cash , juk ten galimi ir kiti zaidimai ne tik NL holdemas. O jei tokis yra ir jis gyvuoja priimkit mane.
- NE NESAKYSIU
- Naujokas

beleka tu čia 5sng sulošei jau nebeloši savaite
ka reiškia BINGO ir ka reiškia kosmines rankos
mėtaisi nuo vieno žaidimo prie kito, trink geriau ta tema, o dėl ranku įkėlimo tai čia neblogai atrodo.
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių