logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

pralosta su AA

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

pralosta su AA

Standartinė eduksa » Pir Geg 31, 2010 10:38 pm

Sveiki siandiena zaisdamas unibet roome pralosiau su AA, norejau paklausti ka dariau blogai.
blindai 300/600
pre flope raisinau iki 3k 2 zaidejai atsake flopas 23J, as raise 9.6k vienas zaidejas fold, kitas allin, as atsakau, jis atvercia 33. Aciu uz pagalba.
Aš žaidžiu:
partyunibettriobet
eduksa
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 5

Re: pralosta su AA

Standartinė PH69 » Ant Bir 01, 2010 1:46 am

Eilini karta pakartosiu, kad neuztenka pasakyt savo ir oponento handa, kad galetum ivertinti ar priemei teisinga sprendima. Svarbu tavo pozicija, oponento pocija, jusu abieju ivaizdziai, turnyro ipirkos dydis, stacku dydziai, turnyro struktura (kas kiek laiko blindai ir kiek vietu liko iki pinigu).
Vartotojo avataras
PH69
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 117

Standartinė Stiller » Ant Bir 01, 2010 10:12 am

eduksa rašė:Sveiki siandiena zaisdamas unibet roome pralosiau su AA, norejau paklausti ka dariau blogai.
blindai 300/600
pre flope raisinau iki 3k 2 zaidejai atsake flopas 23J, as raise 9.6k vienas zaidejas fold, kitas allin, as atsakau, jis atvercia 33. Aciu uz pagalba.

Tik nesakyk, kad tai buvo pirmas kartas? :D Nes jei nusprendei žaisti pokerį, teks susitaikyti, jog ir tavo AA pralaimės ne kartą ir ne du. :D
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė anifun » Ant Bir 01, 2010 10:36 am

Mano nuomone pot dydžio raise čia tikrai nepateisinamas, nes:
1. nėra pozicijos ir neaišku ką turi priešininkai.
2. jeigu priešininkai turi geresnė ranką, jie tikrai atsakys, arba kaip šiuo atveju permuš ir bus sunku pasitraukti.
3. jeigu turės prastesnę, nusifoldins iškart ir nebus jokios naudos iš šito bet.
Žinoma, priklauso nuo žaidėjų, buy-ino, bet geriausiu atveju ko buvo galima tikėtis, kai kitas žaidėjas stūmė, buvo kitas overpair (ko tikriausiai nebuvo pagal žaidima pre-flop, nes jau tada būtų visi žetonai viduryje), arba AJ. Tačiau daug realiau, jeigu pushino, kad turės kokį two pair ar kaip šiuo atveju setą.
Tai žinoma tokia tik mano nuomonė, kiek tik galima buvo išspausti iš tiek mažai informacijos.
anifun
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 7

Standartinė obuoliukas » Ant Bir 01, 2010 11:26 am

O man atrodo, kad tokių dalykų, ypač internete nelabai apskaičiuosi.. Man pačiam buvo situacija:
Q8
J84 8 - keli raise, reraise ir galiausiai all in. River gal 6.. .Bet... Pas veikėja 44 ir FH.
Paptrastas dalykas - mano pergalės šansai 86 %, o oddsas, kad tas veikėjas turės FH (3 PL) yra 10 %...
Arba situacija tokia teorine - pas tave 88 Flopas - 8JJ. Greiciausiai raisinsi iki all ino, o jis atvercia JJ ir sėkmės...

Nete, ypač turnyruose itin nepristebesi ir daug neprisitaginsi.. Taigi, tokioi situacijoj užsirauti vienas du..

O pasakymas, kad reik daug kintamųjų - labai paprastas ir nieko nepasakantis. Taip sakyti gali visi. Tai gudrus pasakymas, bet iš jo naudos nulis. Jei turėtume visus dosje, visus turnyrų handus, tikslias pozicijas, gal ir prognozių nereiktų ir klausimų mažiau kiltų... O visko žinot neįmanoma.
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
Vartotojo avataras
obuoliukas
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 75

Standartinė ishii » Ant Bir 01, 2010 8:43 pm

cia pralosta manau pigiam turnyre kokiamnors maximum ipirkos 5 doleriu.... nes auksciau jau nemanau kad su 33 limpintu kanors.. nors vel gi neaisku kuri zaidimo stadija ,kiek oponentai turi zetonus ir kaip jie linke atsisveikinti su savo zetonais.. daug faktoriu... galu gale bad bytas :)
o mazesniuose limituose tai vdaugumai dzin ka tu reprezentuoji raisindamas.. losiama su visom kortom is kalades ypac preflope....juk as turiu Q2o - dieviska korta.. ir kas keisciausia jiem pasiseka .. o tad aima pustis - pzekit kaip moku loshti.... tas kas AA pramerke - pyksta .. o tas su Q2o - rodo "zaidimo klase" :) nieko teks priprast pralosinet AA - pradzioje .. veliau AA drasiai nusimetineti
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta