![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Prasau padeti Pokeriu vilku
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Prasau padeti Pokeriu vilku
Sveiki , pokeri losiu nesenai ~5mensius.
Nemoku dar apskaiciuoti kortu kritimo sekmes, nevisada zinau su kokiu handu sulost, o seip stengiusi losti su pairais arba suited, taciau nevisada tas man padeda, kartais bandau losti agresyviai blefuodas, nors neturiu nieko , kartais sekasi kartais ne , gal bus kokiu patarimu kokiais handais apsiryboti kol pramoksiu siek tiek geriau lost?
Dekoju isanksto
Nemoku dar apskaiciuoti kortu kritimo sekmes, nevisada zinau su kokiu handu sulost, o seip stengiusi losti su pairais arba suited, taciau nevisada tas man padeda, kartais bandau losti agresyviai blefuodas, nors neturiu nieko , kartais sekasi kartais ne , gal bus kokiu patarimu kokiais handais apsiryboti kol pramoksiu siek tiek geriau lost?
Dekoju isanksto
- Ligonis
- Naujokas

- Praneš.: 3
Re: Prasau padeti Pokeriu vilku
Aš nesu pokerio vilkas, lošiu trumpiau nei tu, bet --->>> užsiregistruoji pokerstrategy.com ir skaitai mokymus. Tada turėtum sužinot. kokias kortas ir kaip žaist 
-

Martynas1122 - Naujokas

- Praneš.: 47
dekui, taip ir padarysiu.
- Ligonis
- Naujokas

- Praneš.: 3
Taip. Pokerstrategy tikrai geru patarimu yra. Pats mokaus is ten,nuo paciu pirmu straipsniu apie SnG ,persirasineju i sasiuvini. Manau pades.
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
pritariu visiem - pokerstrategy tikrai geras pradziamokslis betkam, tiek shortstakinimui, tiek sng ir tt
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
Tai galima juk pasidaryti rusu kalba ar dar kokia,kuria moki.Nu aisku lietuviu ten ner kalbos.Bet as rusu pasidares ir super...
- pauls
- Naujokas

- Praneš.: 11
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių