![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Prasilošinėju
Moderatorius: auskaras
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Prasilošinėju
Gavau tuos 50 dolerių iš Poker Strategy. Galvoju, vo kaip smagu iš pinigų žaist bus. Pabandžiau beveik viską ir cash stalus ir sit'n'go visokius, bet žiūriu, kad nelabai man sekasi. Prie cash stalų man lošt sunkiausia, nelabai gaunasi, sunku atsilaikyt prieš blefuotuojus. Sit'n'go sekasi geriau, nes pamėgau juos dar žaidžiant iš play money, kelis kartus netgi laimėjau žaidžiant iš tikrų pinigų. Kažkaip daugiausia lošiau 6 žmonių staluose, turbo, nes kitokių nelabai yra Full Tilte. Būtent tuose ir laimėjau truputi. Bandžiau ir full ring ir 6 žmonių ne turbo, bet tuose kažkaip prasčiau sekasi. Šiandien pvz sulošiau porą sit'n'go, 6 handed, turbo, abu kartus likau 3. Dabar liko apie 32 dolerių, o taip nenoriu visko pralošt, tai gal kokio patarimo, kur žaist ar kaip geriau. Ai, dažniausiai lošiu tight-agressive, kitais stiliais nelabai sekasi, juolab blefuoti nelabai moku.
-

Savas - Naujokas

- Praneš.: 4
Re: Prasilošinėju
Nesiparink - tie nemokami baksai yra skirti pralošimui ir pasimokymui. visi pokeristai yra pralošę daugumą free bonusų. geriau skaityk literatūrą ir tobulink žaidimą
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Aaa, tada viskas gerai, to man ir tereikėjo. Einu tuomet toliau viską pralošinėsiu 
-

Savas - Naujokas

tai tu geriau viena rimta turnyra uz 10 $ nuaik ir vsio,nes ten is centuku nei pliuso didelio pasidarysi nei ka,nebent seip laikui prastumt..geriausia su tokiu bankrollu setalaitus i didesnius turnyrus zaist..nu cia mano nuomone nes jai tu pries tai zaidei play money ar zinga poker tai tau ir ten nesiseks..tie 50 $ isbandyti tikra pokeri,pajausti ta dalele nerimo 
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
Kad aplamai zaidimas su playmoney yra visiska nesamone, nes tu niekuo nerizikuoji. Paskui ateini i pinigini zaidima ir snipshtas gaunasi
- Pi22n
- Naujokas

- Praneš.: 42
Reikia ir man ta bonusa gauti
- pokerfan1
- Naujokas

- Praneš.: 28
Pokerfan1, butinai. Uzsiregistruok, o loadmouth tau pades i klausimus atsakyti
))))))))
- CallOnMe
- Naujokas

- Praneš.: 45
Gali pabandyt rush poker nors as per ji -8 pasidariau ,bet cia kaip kam paziurek gal patiks o seip tai siulyciau maziausiais statymais ir kai jau nebus ka veikt ten vis kylk limitais aukstyn
-

Anaps - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 55
Bandžiau Rush, bet ten žiūriu vis mažėja, mažėja mano pinigai...
dabar Limit kažkaip geriau sekasi, bet ir tai ne per geriausiai. Na, vis tiek lošiu toliau, jei viską prasilošiu, tai ką padarysiu, jei ne, geriau 
-

Savas - Naujokas

Viskas labai paprasta - jei dar medžioji poker strategy bonusus, greičiausiai esi fishas.
Be to lakstymas ir nesikoncentravimas į vieno tipo žaidimą, naujokui, kažin ar itin protingas sprendimas
Be to lakstymas ir nesikoncentravimas į vieno tipo žaidimą, naujokui, kažin ar itin protingas sprendimas
- KailineKepure
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 103
Uzsiregini pokerstrategy, issprendi nesunku testa ir gauni. Nuoroda: http://www.pokerstrategy.com/uN2H4N
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
Ok tarkim aš išsprendžiau testą tai man turi parodyt kad gerai išsprendžiau ar kaip?
- sbmarius
- Naujokas

- Praneš.: 5
Parodo, aisku
neasimenu ka konkreciai rodo, bet negi sleps
Ai beje, del kazkokiu priezasciu kai kurie negauna, nors issprendzia, tai 100 % nesitikekit kad gausit.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių