logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Psichologinis pasiruošimas + kantrybė turnyruose

Naudingi patarimai ir atsakymai pradedantiesiams.

Moderatorius: auskaras

Psichologinis pasiruošimas + kantrybė turnyruose

Standartinė Algiz » Pir Kov 21, 2011 9:26 pm

Manau ši problema yra daugumai naujokų aktuali. Kaip jus susitvardote ne all'indindami norėdami kuo greičiau patekti tarp prizininkų ir paskui ramiai sulaukti kol iškris tie kurie turi mažiau žetonų. Arba po nesėkmingos rankos praradus puse ar daugiau žetonų, vėliau bandant juos atsilošti ir lošti vos ne su bet kokia kortą ir galiausiai iškristi iš turnyro, nors sekėsi visai neblogai. :roll:
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
Algiz
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 7

Re: Psichologinis pasiruošimas + kantrybė turnyruose

Standartinė Oxen » Pir Kov 21, 2011 9:50 pm

Nežinau, patirtis su laiku ateina ;D Asmeniškai pats mintyse su savim kalbuosi :) Kada turi tik vidutinę kortą su kuria žaisti gali būti pavojinga, neturi pozicijos, pasakau sau "Neverta". Kitose situacijose panašiai. Pats turi nusiteikt, kad reikės žaist ilgai. Ir pralošus nebandyk atsilošti. Lauk, kol ateis ranka gera ir galėsi pasidvigubint. Nesvarbu su kiek žetonų ateini iki pinigų, svarbu kad iki jų ateini. Tiesiog galvok. Būk protingas ir nebus problemų nusiteikinėjant.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 55
Turai: 5

Standartinė Loudmouth » Pir Kov 21, 2011 9:53 pm

tai kad finaliniuose staluose dažniausiai abc pokeris gaunasi. Chip avg 20bb, raise/fold :) jokios psichologijos nebelieka, grynai standart matematika.
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė Algiz » Pir Kov 21, 2011 10:08 pm

Loudmouth rašė:tai kad finaliniuose staluose dažniausiai abc pokeris gaunasi. Chip avg 20bb, raise/fold :) jokios psichologijos nebelieka, grynai standart matematika.

na finaliniuose staluose, bet jeigu nebusi kantrus ir psichologiškai pasiruošęs iki ten nepateksi.
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
Algiz
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 7

Standartinė Armage » Pir Kov 21, 2011 10:33 pm

Algiz rašė:
Loudmouth rašė:tai kad finaliniuose staluose dažniausiai abc pokeris gaunasi. Chip avg 20bb, raise/fold :) jokios psichologijos nebelieka, grynai standart matematika.

na finaliniuose staluose, bet jeigu nebusi kantrus ir psichologiškai pasiruošęs iki ten nepateksi.

patarciau: zaisti turnyra 6 max, tarp 17-19h vakaro,iki turnyro jokio pokerio kad nebutum isiekes..visa demesy i pokeri daugiau niekur,stebi kiekviena ranka,pasizymi notes apie stale zaidziancius oponentus,nelyst i banka su junk,stenktis maziau blefuot,issimesti mazus pocketus pries didesnius pakilimus (raise).man tai padedavo kai zaisdavau didesniuose negu mano bankrolas leisdavo turyruose,bunu labai atsargus kol nepereinu burbulo,o paskui statymai auksti jau prasideda push/fold sistema,bet ten irgy kartais reik pamastyt nes reik moket nusimest kartais ir stiprias kortas pries tam tikrus zaidejus..zdz svarviausia stebet kiekviena zaideja. zinoma freeroluose sitie tipo patarimai netinka nes ten ne pokeris o jokeris..seip sakau tik statymai didesnis pakyla push/fold iki 20BB jeigu pasidvigubini gali jau reisint 2-4x nebutina donkint ir pushint pastoviai..bet svarbiausia kai statymai pakyla nelysti banka su J10,k10 ten A2-5 tokiais va sh nes flopinsi sh ir bereikalo sumerksi zetonu.Nu zodziu kas kaip moka tas taip ir zaidzia..
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Grįžti į Pagalba naujokams

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta