logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

quads vs royal :(

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

quads vs royal :(

Standartinė Armage » Tre Kov 24, 2010 10:00 pm

tai va sian pirma kart susiduriau su tokia situacija..

zaidziau vienam turnyre ir permete prie stalo tokio o ten agresyvus zaidejas buvo..raise/reraise pries flopa,flope..bebaimis zdz..bet ir krisdavo jam kortos kai pastebejau..nu kas beliko man tik tiketis ka nors gaut ir bandyt ji nuskausmint..viena kart pavyko ji apgaut ir taip taikiausi ir kt kart nes jis ten visus po viena namo siusdavo..net su AKs tekdavo jam nusileist..zodziu..gavau :Jc :Js parasinau iki 300 taip nedrasei (gal cia ir klaida padariau nu bet manau jis vistiek callintu) .

Flop: :Ah :9h :Jh

as uzmeciau 1k (nu vistiek 3 sirdys ir tas tuzas nerima kelia)jis aisku sutiko..
turn: :Jd

vo db bijojau ji isgasdinti darydamas all in..pamaniau rejk isviliot is jo zetonus gudriai..chekinau jis uzmete ten nedaug 100 as aisku ilgiau tipo pamastes sutikau..

river: :10h

tik iskrito riveris as jau meldziausi kad jis padarytu all in..aisku jis padare all in as laimes pilnas kelnese padariau call ir tik bumt ziuriu zetonai i kita puse juda..as wtf?..draugas stebejas mana stala juokdamasis sako o bl*** royal flush..tai cia man buvo toks sokas..niekada dar taip nebuvau pralaimejas..tai pajauciau kas db yra bad beat....cia ziaureu negu su AA pries 72off pralaimet..

Ka jus darytumet mana situacijoi? kzkp kitaip rejkejo zaist bet tokio didumo handas pas mane pirma kart hold'em ir su tokia situacija dar nemokejau elgtis.. :nomoney:
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Re: quads vs royal :(

Standartinė Loudmouth » Tre Kov 24, 2010 10:18 pm

ant turno jokiu būdu necheckinti - bet bent 1/2 poto. :lol: ryškiai freerollą čia žaidei o šiaip tai ul
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 647

Standartinė Armage » Tre Kov 24, 2010 10:27 pm

Loudmouth rašė:ant turno jokiu būdu necheckinti - bet bent 1/2 poto. :lol: ryškiai freerollą čia žaidei o šiaip tai ul

bet jis jau ant flopo flush turejo tai jis jau niekur nebegtu
Aš žaidžiu:
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Standartinė Loudmouth » Ket Kov 25, 2010 2:07 am

o iš kur tu žinojai, kad ant flopo flush jau turėjo? Nu kad ir turėjo, betinti gali drąsiai, nes turi begalę autų pagaut full boat
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 647

Standartinė sweet » Ket Kov 25, 2010 2:35 pm

Ką čia bepatarsi tokioj situacijoj, nepasisekė tau žiauriai :)
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Standartinė Armage » Ket Kov 25, 2010 3:06 pm

Loudmouth rašė:o iš kur tu žinojai, kad ant flopo flush jau turėjo? Nu kad ir turėjo, betinti gali drąsiai, nes turi begalę autų pagaut full boat

norejau gudriai is jo zetonus isviliot..maniau pas ji koks full house arba spalva bet sito tai nesitikejau..
Aš žaidžiu:
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Standartinė thefatone » Šeš Geg 15, 2010 12:19 pm

nice beat...
Vartotojo avataras
thefatone
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 8

Standartinė Pi22n » Pir Bir 07, 2010 2:26 pm

Niekada neteko matyti 4 vs royal kovos. Paciam taip butu tai plaukus nusirauciau
Aš žaidžiu:
unibettriobet
Pi22n
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 42

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta