![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
rackeback
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
rackeback
Sveiki norejau paklaust kas yra rackeback ir kaip tai veikia?
- Justinas Reigis
- Naujokas

- Praneš.: 9
Re: rackeback
Keliems (mažiausiai dviems) žaidėjams sudėjus į potą reikiamą sumą pinigų, dalį jų pasiema pokerio kambarys(iš šito jie ir gyvena). Na tarkim- aš įdedu 2$, mano draugas įdeda 2$, tačiau aš laimiu tik 3.94$. Kodėl? Nes 4ct pasiemė pokerio kambarys. Tačiau dalį šių pasiimtų pinigų mes galime atgauti. Tai ir yra rakeback.
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
Na sita tai zinojau, bet is kur zinok kiek pasiema pokerio kabarei? ir kiek grazins? po kiek laiko grazi? Ir kodel jie juos pradzei pasiemei o pakui daly grazina? Negaltu iskrt pasimt tik maziau kad nereiketu grazint?
- Justinas Reigis
- Naujokas

- Praneš.: 9
Nu tai pvz triobete daugiau nei 50USD turi surinkt per savaite kad gražintu 27proc. ar kiek ten. O todėl daro taip turbūt, kad loštum, kad nolife'intum
laikas priklauso nuo kambario
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
google yra visagale... irasai "best rakeback" ir tau ismeta kruva pasiulu... palyginimu ir tt.. viena tokiu kad ir tokia.."http://www.pokerlistings.com/online-poker-rake-back-guide"... cia kad susidarytum vaizda....
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių