![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Raked Hands
Moderatorius: auskaras
17 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Raked Hands
Na stai dar vienas klausimas, kada tos raked hands skaiciuojamos skaiciau skaiciau,bet noretusi ishgirsti ir lietuvishka zmonishka paaiskinima 
- Leadas
MeXiukas rašė:Skaičiuoja tada kai pokeris sau pasiema kokia nors dali iš visos sumos, kai ją pasiema dažniausiai galima pamatyti prie dealerio kelis žetonus gulinčius
Beto, man atrodo, dar reik atverst kortas, nes jeigu dealeris pasiims kažkokią dalį ir tu atmesi kortas tai neužsiskaičiuos ar ne?
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
DarekaZ rašė:MeXiukas rašė:Skaičiuoja tada kai pokeris sau pasiema kokia nors dali iš visos sumos, kai ją pasiema dažniausiai galima pamatyti prie dealerio kelis žetonus gulinčius
Beto, man atrodo, dar reik atverst kortas, nes jeigu dealeris pasiims kažkokią dalį ir tu atmesi kortas tai neužsiskaičiuos ar ne?
Jei dealeris pasiima sau i kisene piginu, tai vsio raked ir nesvarbu ka tu paskuj darysi
- tourist
Lietuviškoje triobet svetainės versijoje (bent jau anksčiau) taip įdomiai buvo parašyta. Užskaito "raked hand", kai prisidedi prie banko 25ct
Tai paskaitęs tokė aprašymą, pamaniau, kad užtenka prie cash stalo žaisti ir į pot įmest bent 25 centus. O pasirodo, kad tie 25 centai turi atitikekt organizatoriams. Matos, kaip prie chip-tray kaupiasi. Realiai 25 centų raked hand (bent jau triobet) gaunama tada, kai pot yra 5$ ir daugiau...
Tai paskaitęs tokė aprašymą, pamaniau, kad užtenka prie cash stalo žaisti ir į pot įmest bent 25 centus. O pasirodo, kad tie 25 centai turi atitikekt organizatoriams. Matos, kaip prie chip-tray kaupiasi. Realiai 25 centų raked hand (bent jau triobet) gaunama tada, kai pot yra 5$ ir daugiau...
- KAĖKIS
nezinau man triobete kazkaip gretai tie raked hands susirinko
persivedziau 3$ is kuriu pasidariau 10, tada su 10 nuejau prie didesnio stalo su statymais 0.05/0.10 PL ir per pirma savaite pasidariau apie ~200 $
ir turejau apie 1000 raked hands. aisq zaidziau tikrai daug....
aisq paskuj atejo juoda diena - per 2h pralaimejau 52 zalio, kita diena dar 48
bl* nekenciu to triobet, bet ten patogiausia pinigus pervest ir interface padorus.
bet kas losiat triobete mano patarimas butu toks: jei po flopo turit ka nors gero, is karto dekit daug litu, kad darytu fold visokie flush ir straight medziotojai, nes as tiek litu esu pralaimejes per riveri kad.... net kila tokia mintis, kad triobetas specialiai taip daro, is pradziu duoda prasilost, o paskuj viska atima =/
persivedziau 3$ is kuriu pasidariau 10, tada su 10 nuejau prie didesnio stalo su statymais 0.05/0.10 PL ir per pirma savaite pasidariau apie ~200 $
bl* nekenciu to triobet, bet ten patogiausia pinigus pervest ir interface padorus.
bet kas losiat triobete mano patarimas butu toks: jei po flopo turit ka nors gero, is karto dekit daug litu, kad darytu fold visokie flush ir straight medziotojai, nes as tiek litu esu pralaimejes per riveri kad.... net kila tokia mintis, kad triobetas specialiai taip daro, is pradziu duoda prasilost, o paskuj viska atima =/
-

Pajonkas - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 131
Pajonkas rašė:nezinau man triobete kazkaip gretai tie raked hands susirinko
cai kaip partypoker daro kad kuo didesni banka surint ir fee paimt siaip gali buti, viskas realu.
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Pajonkas rašė:nezinau man triobete kazkaip gretai tie raked hands susirinko
Senas spėjimas. Užtat ir nelošiu Cash internetu, nes galimas bendrovių sukčiavimas dėl didesnio rake susirinkimo.
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
777 rašė:Pajonkas rašė:Tiesa gal kas zinot, ar eina susigrazinti kazkiek raked hands triobete?
butu visai miela bent koki 30 % atgaut
Tiek ir atgauni. Reikia surinkt 200$ reikais ir atgausi
o tai gerai. reiskias reik triobete dar palost
o ten jokio apribojimo nera? pvz reik ta 200$ raked hands surinkt per 1 menesi. ar cia nesvarbu per kiek laiko surenki tuos raked hands?
-

Pajonkas - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 131
Pajonkas rašė:777 rašė:Pajonkas rašė:Tiesa gal kas zinot, ar eina susigrazinti kazkiek raked hands triobete?
butu visai miela bent koki 30 % atgaut
Tiek ir atgauni. Reikia surinkt 200$ reikais ir atgausi
o tai gerai. reiskias reik triobete dar palost
o ten jokio apribojimo nera? pvz reik ta 200$ raked hands surinkt per 1 menesi. ar cia nesvarbu per kiek laiko surenki tuos raked hands?
Man rodos, kad per mėnesį laiko
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
Triobet rakeback informacija
TrioBet Pokerio portalas Jums siūlo atgauti rake dalį (rakeback) šiomis sąlygomis:
• Jeigu per mėnesį surenkate daugiau nei $200 rake dalies, atgausite 30% rakeback
• Jūsų rake dalis vis dar bus kaupiama pokerio programoje (Pokerio Banke), o visa rakeback
suma bus išmokama vėliausiai 4-tą sekančio mėnesio dieną.
• Jeigu turite kokių klausimų ar pasiūlymų dėl šio pasiūlymo, prašome parašyti į
informacija@triobet.com
TrioBet Pokerio portalas Jums siūlo atgauti rake dalį (rakeback) šiomis sąlygomis:
• Jeigu per mėnesį surenkate daugiau nei $200 rake dalies, atgausite 30% rakeback
• Jūsų rake dalis vis dar bus kaupiama pokerio programoje (Pokerio Banke), o visa rakeback
suma bus išmokama vėliausiai 4-tą sekančio mėnesio dieną.
• Jeigu turite kokių klausimų ar pasiūlymų dėl šio pasiūlymo, prašome parašyti į
informacija@triobet.com
- unmerciful
KAČKIS rašė:Lietuviškoje triobet svetainės versijoje (bent jau anksčiau) taip įdomiai buvo parašyta. Užskaito "raked hand", kai prisidedi prie banko 25ct![]()
Tai žaidžiant prie mažų blind stalų (0.02, 0.05) NL cash games, neįmanoma gauti raked handų nes didžiausias rake ten 0.10? Beje, žaidžiu triobete.
- Osvaldas
17 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių