logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Rankos

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Rankos

Standartinė GliF » Tre Gru 08, 2010 6:23 pm

Sveiki, taigi pradejau analizuoti savo zaidima ir noriu, kad ir jus man padetumete.
Ikelsiu jums pora ranku noriu , kad pasakytumete ar buvo geri bet'ai ar gerai buvo suzaista ir tt :)

http://hp.pokerprolabs.com/Glifas/HandHistory?id=1506
http://hp.pokerprolabs.com/Glifas/HandHistory?id=2386
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
GliF
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Re: Rankos

Standartinė SPeed_FANat1c » Ket Gru 09, 2010 3:19 pm

Turnyru nemoku zaist, bet minraise pries flop manau yra blogai, nes duodi gerus odds jiem callint. Raisinciau 4 bb.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė Mindala » Ket Gru 09, 2010 3:51 pm

Kas liecia 1 handa tai tau isvis nereikejo jo losti. Tu esi zetonu lyderis. Turi virs 5k zetonu kas yra nerealiai saugi zona. Tu zaidi ne paprasta sng o doubleupa kas reiskia kad priza gaus puse zaideju.(TAU NERA JOKIO REIKALO STENGTIS SURINKTI VISUS ZETONUS NES VIENODUS $ GAUNA TIEK 1 TIEK 5 VIETA). Siuo atveju kaip matome prie stalo like tik 6 zaidejai kas reiskia kad iskristi turi tik vienas zaidejas. taigi su savo 5k esi visiskai saugus(blindai prades ėsti kazka kita o ne tave) ir manyciau tau reiktu isvis nelosti handu (na nebent neprisiverstum nusimesti AA ar KK) ir tiesiog laukti kol iskris zaidejas. Tokia taktika man pasiteisina- susirenki padoru kieki zetonu ir po to niekur nesiveli o tiesiog sedi ir lauki.
Na o jeigu jau neiskentei ir del man nesuprantamu priezasciu nusprendei losti sita handa tai pilnai sutikciau su SPeed_FANat1c - minraisas cia netinka. :roll:
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Mindala
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 29

Standartinė GliF » Ket Gru 09, 2010 4:34 pm

Tiesa pasakius net pats nezinau kodel dejau ten minraise visada kazkaip min 4bb rase darau
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
GliF
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 47

Standartinė usb » Ket Gru 09, 2010 5:35 pm

Mindala rašė:Kas liecia 1 handa tai tau isvis nereikejo jo losti. Tu esi zetonu lyderis. Turi virs 5k zetonu kas yra nerealiai saugi zona. Tu zaidi ne paprasta sng o doubleupa kas reiskia kad priza gaus puse zaideju.(TAU NERA JOKIO REIKALO STENGTIS SURINKTI VISUS ZETONUS NES VIENODUS $ GAUNA TIEK 1 TIEK 5 VIETA). Siuo atveju kaip matome prie stalo like tik 6 zaidejai kas reiskia kad iskristi turi tik vienas zaidejas. taigi su savo 5k esi visiskai saugus(blindai prades ėsti kazka kita o ne tave) ir manyciau tau reiktu isvis nelosti handu (na nebent neprisiverstum nusimesti AA ar KK) ir tiesiog laukti kol iskris zaidejas. Tokia taktika man pasiteisina- susirenki padoru kieki zetonu ir po to niekur nesiveli o tiesiog sedi ir lauki.
Na o jeigu jau neiskentei ir del man nesuprantamu priezasciu nusprendei losti sita handa tai pilnai sutikciau su SPeed_FANat1c - minraisas cia netinka. :roll:

Pritariu....
Aš žaidžiu:
fulltiltpokerstars
usb
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 46

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta