![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Reikia Full Tilt Pokeryje pagalbos
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Reikia Full Tilt Pokeryje pagalbos
Susiduriau su tokia problema, tikiuosi galesit padet.
Gavosi taip, kad turiu 2 acc Full tilt pokeryje. Vienam yra 50$, kitam yra 0$, bet jis registruotas ant mano vardo, adreso ir t.t. Noriu persivest 50$ i savo pagrindini accounta, bet del bonuso neleidzia. Viena iseitis yra juos sau pralost, bet negaliu tai padaryt nes kitam acc turiu 0$. Todel prasau, gal kas galetumet trumpam pervesti 2$ i mano acc. Atsidekodamas pervesiu jum 4$.
Susirasciau jumis per skype, pervestumet 2$, po 30min prizadu pervest 4$.
Tikrai nezadu nieko apgaudinet ir aukot reputacijos del nusmurgusiu keliu doleriu. Jei reikia galiu duot savo asmens duomenis ir t.t.
Aciu
Gavosi taip, kad turiu 2 acc Full tilt pokeryje. Vienam yra 50$, kitam yra 0$, bet jis registruotas ant mano vardo, adreso ir t.t. Noriu persivest 50$ i savo pagrindini accounta, bet del bonuso neleidzia. Viena iseitis yra juos sau pralost, bet negaliu tai padaryt nes kitam acc turiu 0$. Todel prasau, gal kas galetumet trumpam pervesti 2$ i mano acc. Atsidekodamas pervesiu jum 4$.
Susirasciau jumis per skype, pervestumet 2$, po 30min prizadu pervest 4$.
Tikrai nezadu nieko apgaudinet ir aukot reputacijos del nusmurgusiu keliu doleriu. Jei reikia galiu duot savo asmens duomenis ir t.t.
Aciu
- Nabagelis
- Naujokas

- Praneš.: 41
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių