logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Set

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Set

Standartinė LechPechuro » Sek Sau 10, 2010 10:02 pm

Žaidėm turnyrą (LIVE) . 5 žaidėjai . Blind'ai 50/100.
Liko 4 žaidėjai.Ir toks neblogas hand'as gavos.Būtų įdomu paklausyti jūsų nuomonės.Kas kaip žaistų.Laukiu kritikos,komentarų ir tt.Tik nežinau,kaip vadinas pozicija ,prieš Button'ą kai yra 4 žaidėjai.Na tarkim CO pažymėsiu.Chips maždaug ~ : CO (1000) ; Button (500) ; Aš (3000) ; BB (4000)

CO: Calls 100
Button: Calls 100
Aš SB: ( :5h :5c ) Calls 50
BB: Checks
(Pot 400)

Flop: :4s :5d :2d

Aš SB: Bets 450
BB : Calls 450
CO: Raises to all in 850
Button: Calls all in 350
Aš SB: Calls 850
BB: Folds

Turn: :7s River: :3d

Ar teisingi buvo mano ėjimai?
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 125

Re: Set

Standartinė Brilijant » Pir Sau 11, 2010 2:47 am

Mano poziuriu tai pires flopa cia gali zaisti ant seto, ka tu ir darei pigiai dadedamas 50 ir tiketis seto. Arba gali zaisti jau ant 55 vertes 4 zaidejai tai jau yra stipri korta, taciau cia jau priklauso nuo tavo oponetu ir tavo readu apie juos, jeigu jie loose ar caling station tai siuo atveju manau tau atakuoti nereikia nes bet kokiu atveju ivaziuosi i dvi aukstesnes ir bus konflipas, geriau pigus flop ir jeigu pagausi ka tada tavo op. sumokes tau.
ant flopo pagavai seta, taciau flopas tikrai nemielas ir str draw ir flush draw ir mazos kortos pries keturis(visus) oponetus nereisintame pote, manau labai sunku butu cia ka nors jau nureadinti ir t.t.. Taciau manau kad shorstackas jau eis all in su bet kokia pora,draw ar net overkardais. Co manau irgi del santykio su poto jau eis all in su flush draw, overpairu, two pairu, klausimas del str draw? top pair? ir overkardu?. Tad pries situos du oponentus tu esi favoritas ir manau zaidimas stiprus iskart po flopo yra teisingas variantas, tiesa BB sekantis call po taves kiek baugokas, nes jis tave dengia taciau jo call rodo silpnuma, manau turetu kazka stipraus kaltu raise nes draw flopas, tiketina kad pas pati draw. As manau reikejo po CO ir BU allin reikejo daryt ne call, nes ten pasidare labai gera proga ir BB daryt call,neisiviazduoju kodel jis pradzoi kolino 450 o poto kai liko 400 dar pakolint nusimete ? gal jis calino su tikslu ant turno isblefuot tave?. Zodziu as buciau dares toki kaip ir izoliacini raise po ju all in kad likti vienas pries du oponentus. Aisku yra viena situacija kad BB flopino eile ir dabar ja slowplayina, tokiu atveju tu jam tik pats savo noru atiduotum savo zetonus, taciau tikimybe kad jis turi koki draw daug didesne negu made str ir + net jeigu turi str tu dar esi labai gyvas del foolhouse. Beje cia tas ejimas all in jis turi ir savo psichologini motyva, tavo varzovas manau butu llinkes labiau pasitraukti is ziadimo vien dl to kad jau yra 2 all in ir tu tai yra dabar gali iskristi 2 zaidejai ir liksit heads-up o jam pvz su draw kokiu(kad ir labai stipriu) ir atiduoti tau 3000 is 4000 neapsimoka.
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Standartinė sweet » Pir Sau 11, 2010 9:58 am

As taip pat zaisciau sita handa ;)
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Standartinė LechPechuro » Pir Sau 11, 2010 12:04 pm

BB pats kalbejo apie all-in,bet veliau nusimete.Keistai jis suzaide.Jeigu jis butu tiesiog atsakes ,butume pracheck'ine turna ir riveri greiciausiai ir didelis sansas ,kad ka nors isspirtume is turnyro.Kadangi dvi prizines vietos,as nenorejau eit all in,o tik call padariau.BB butu ejes all in , buciau akimirksniu foldines.
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 125

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta