logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

sng 666, flopas 678

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Standartinė Emis » Sek Sau 11, 2009 11:13 pm

Gal tiksliau reik zaist pasiremus viena strategija, o ne sprendimu. Vis delto pokeris paremtas long runu, o pagal jau reikia zet, ar tavo strategija teisinga ar ne
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
Emis
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 310

Standartinė alt88 » Pir Sau 12, 2009 2:58 pm

Limp šioj situacijoj gerai, nes raise prieš tokius žaidėjus mažai naudos būtu daves manau, aišku galiu klysti, tiesa bent aš ant flop foldinčiau, flopas pavojingas ir iš žaidėjų veiksmų galima suprast kad kažkas tikrai turėjo str8, dar kažkas FD bla bla ir t.t. taip kad pasisekė fullhousą ant riverio pagaut.
alt88
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 12

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 13, 2009 12:06 pm

panasus atvejis, tik dabar nesekmingas:

Game # 2,363,263,205 starting.
> Dealing Hole Cards(2h 2s )
> Kronogo folded
> otsimout folded
> kacper001 folded
> lole44 called for 70
> mortti27 folded
> SPeedFANat1c called for 70
> Oudseisy called for 35
> mats640 checked
> Dealing the Flop(10d 7d 4s )
> Oudseisy checked
> mats640 checked
> lole44 checked
> SPeedFANat1c checked
> Dealing the Turn(2d )
> Oudseisy bet for 280
> mats640 folded
> lole44 folded
> SPeedFANat1c went all-in for 1,790
> Oudseisy called for 1,510
> Dealing the River(5d )
> Oudseisy wins 3,860 with a Flush, Diamonds
> SPeedFANat1c has left the tournament in 8th place

na atrodo kad gerai suzaidziau (o gal ne? kaip jus manot?) maciau kad sis zaidejas kartais blefuodavo, tai stumiau allin.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė Tomukas » Ant Sau 13, 2009 1:33 pm

Jei tu galvoji, kad jis blefuoja, tai geriau callink jo betus, o ne pushink.

Jei tu pushinsi, jis nusimes savo blefus (= tu nieko is jo daugiau nelaimesi, blefuodamas jis butu betines gal ir riveri), o pacallins tave tada, kai neblefuoja.

Reiktu zinot, ar varzovas cia galetu callint turn All-ina, jei turetu tik viena bugna :) Jei jis panasus i toki, tada push'a galima suprast, bet kitokiu atveju sunkiai - jis checkino flopa, ir leadino turna. Logiskai mastant - arba a) jis slowplayino kazka flope (tada matau tik TT, 77, 44 - visi tave musa), arba b) jis improvinosi ant turno, t.y. jam bugnu 2 irgi tiko. Arba jis jau turi flusha, arba turi stipru flush draw... Tai tau pushint tiktu tik vienas variantas, jei ji putini and FD...

Bijau pasakyt, kaip cia zaist reiktu :) Raisint nelabai turne gali, nes chipu per daug ikisi. Foldint liudna seta... Tai gal meginciau call, ir fold i riverio stipru beta neiskritus bugnui, arba vos ne i bet koki iskritus dar vienam :)
Tomukas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 141

Standartinė stebuklas » Ant Sau 13, 2009 2:08 pm

mano kortos 8cirvu 8bugnu;zaideju 5 ,cash game ,visi call , 20/40 stavkes , as reise iki 1,20 vienas atsako , kitas allin 4,20lt ,as atsakiau , tas kuris uz manes irgi atsake, flopas Jcirvu,8piku,2 cirvu; mano zodis check(gaudau)
tas bet 10 lt as reise 20lt tas call, jau potas toks normalus , nu ir ketvirta kortike,5bugnu,as patenkintas :) nu mano zodis as iskarto dar 25 lt y prieki , kad neduot 5 kortos ziuret tas raise, as all in ir potas kazkurtai 120lt tas atsake nu galvoju pize prikolnai :D,draugiskai zaidem ,tai atvertem kortas visi 3 nu pas viena TJ kuris pradzioj allina ivare, as 88 ir tas K10 cirvu turejo rankoi , isivaizduokit , ir paskutine korta A cirvu ,....
kaip man jaustis , as sakau debials tu :D is nervu kas blt callina 50 lt kad 5 korta paziuret :D
sako hjis as nujauciau kad iskris sakau luckys tu tada ,...
na pakomentuokit kas gerai kas blogai ?
stebuklas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 8

Standartinė alt88 » Ant Sau 13, 2009 2:10 pm

Aš irgi call turn, o ant river jei jis check tai aš bet, jei jis reraise tai fold. Jei jis bet ant river tai priklausomai nuo beto dydžio, bet greičiausiai fold. Čia jei taspats 0.80ct sng tai tikrai kad nedėčiau savo oponento ant TTT ar pnš taip kad bijočiau tik flusho. :roll:
alt88
Naujokas
Naujokas

Standartinė alt88 » Ant Sau 13, 2009 2:17 pm

Nu nepasisekė su tuo flushu, ką čia ir bepridursi, pasitaiko :D aš ant tokio flop ir flopą betinčiau, o tas reraise daugiau mąstančiam žaidėjuj iškart įtarimą sukeltu.
alt88
Naujokas
Naujokas

Standartinė stebuklas » Ant Sau 13, 2009 2:23 pm

as irgi norejau betint :Dpastoviai taip triobete darau ;
bet cia zinai kai savi jau pora metu zaidziam , tai norisi prigaut , bet , kad tiek shaibu ant riverio kisht tai as bbddd buvau vakar :D tai ir db dar uzsiparines ant jo :Dcia kambariokas mano :D
stebuklas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 8

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 13, 2009 2:29 pm

Tomukas rašė:Jei tu galvoji, kad jis blefuoja, tai geriau callink jo betus, o ne pushink.

Jei tu pushinsi, jis nusimes savo blefus (= tu nieko is jo daugiau nelaimesi, blefuodamas jis butu betines gal ir riveri), o pacallins tave tada, kai neblefuoja.

matai as ir norejau kad jis nufoldintu, kad nepagautu flusho. Vadovaujuosi situo sakiniu: "You want to survive in a tournament. You don't care about how many chips you have in the first or second round of the tournament. Tournaments are not like a beauty contest where you puff up at first in order to deflate at the end. Save your strength since you want to get as far as possible and survive longer than your opponents. You have just one chip stack, that's why you need to protect your chips. If they are lost, you're out. That's the whole principle of tournament play."
:)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė alt88 » Ant Sau 13, 2009 3:46 pm

o iš kur tu žinojei kad jis neturi flusho? Pastatei viską pradžioj turnyriuko ant spėjimo kad jis blefuoja.. Čia tikrai nieko bendro su survival neturi tokie sprendimai. :)
alt88
Naujokas
Naujokas

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 13, 2009 4:05 pm

buvau 70% isitikines kad jis neturi to flusho :D jauciu kad jis tada butu dejes puse poto max tada :)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė alt88 » Ant Sau 13, 2009 8:53 pm

Keistai tu čia,, o kas jeigu jis turėjo lievą flushą ir tiesiog norėjo išstumt visus iš poto kad nebūtu outdrawintas ant riverio? O kad ir nut flushą tarkim turėjo,,, mikro limituos žmogeliai mėgsta betint smarkiai kai mano kad turi ką gero. Taip kad visiškai nesuprantu iš kur toks įsitikinimas. :) Man rods tiesiog pačiam hitinus setą įsijungia blokavimo efektas, čia kaip kad kaikuriems gavus pocket rocketus. :)
alt88
Naujokas
Naujokas

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 13, 2009 9:16 pm

Na gal 70% cia per daug, va taip ir buna paskui bad beatai :)
Man rods tiesiog pačiam hitinus setą įsijungia blokavimo efektas, čia kaip kad kaikuriems gavus pocket rocketus. Smile
cia tas blokavimo efektas reiskia kad galvoji kad turi geriausia korta? :) gali but :) sunku nusifoldint tokias kortas, buvo neseniai cia kai su QQ pralosiau. flopas A ir dar kazkokios dvi. Jis check, as check. Turn - J . Neatsimenu ar jis checkino ar betino, turbut check, as pagalvojau kad tuzo neturi, o QQ daugiau uz J nu ir varau allin. Pasirodo jis AJ turejo.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė alt88 » Ant Sau 13, 2009 10:33 pm

badbytas skaitos tik tada kai turėdamas stipresnias kortas prieš sustumant allin pralaimi dėl to kad oponentas ant riverio ar turno pagauna vieną iš savo kelių outų ir improvina savo handą į geresnį už tavo. :) pvz flop 448 tu turi 88 oponentas 45, jūs abu all in, turn 7, river 4 :) o tu čia kur tą all in su QQ ir kokio dydžio buvo stackas lyginant su blaindais? labai keistai pasielgei jei oponentas nieko gero neturi jis fold, jei turi, call, bet tas "geras" šiuo atveju tikrai daugiau nei QQ. O ir šiaip, kiek suprantu turėjei poziciją prieš oponentą tai reikėjo cbetint ant flopo ir būtum arba laimėjes potą nes jis galvotu kad tu hitinai savo AK arba jei jis call ar reraise žinotum kad tavo QQ čia ne vieta, kai tuo tarpu dabar būdamas pozicijoj parodei oponentui kad tas A tave gazdina bei davei free cardą. :) o blokavimo efektu tai čia šiaip vadinu tas situacijas kai vos tik pradėjes žaisti negalėdavau nusimesti gerų kortų nors ir jausdavau kad pz man. :)
alt88
Naujokas
Naujokas

Standartinė SPeed_FANat1c » Tre Sau 14, 2009 12:30 am

su QQ nesakau kad bad beatas, bet su tripsais pries flusha tai buvo, nes jis ant riverio pagavo ta savo bugna
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Ankstesnis

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta