logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

SnG early stadijos strategija

S&G, MTT aptarimai, jūsų rengiami turnyrai.

Moderatorius: auskaras

SnG early stadijos strategija

Standartinė sweet » Pir Sau 18, 2010 9:39 am

Pradejau daugiau mokytis teorijos ir prisiskaiciau, kad SnG early stadijoj reikia zaisti tik su premium handais. Bet isbandziau praktiskai ir man kazkaip nepasiteisina :roll: Zinoma, neiskrentu toj stadijoj, bet smarkiai atsilieku pagal chipsus nuo kitu oponentu. Kaip pakomentuotumet toki mano pastebejima?
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: SnG early stadijos strategija

Standartinė fuxx » Pir Sau 18, 2010 6:31 pm

Tai cia daugiau stebejimas o ne laukimas premium kortu tesiog eigu jau gavai tai suzaist ... O i tuos chipsus gali neziuret vienas all inas ir apsisuka 360
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė Brilijant » Ant Sau 19, 2010 2:25 am

nu mano patirtim tai tight (tiksliau net labai tight ) zaidimas ankstyvosiose STT ir Sit&go MTT stadijuose yra raktas i sekme. Ir sunkiai isivaizduoju kitoki buda. Nes kaip ir STT tai situacijos standartines visos, nedaug ten veiksmu laisves ir t.t. sedi lauki geros kortos, tiksliau geros situacijos ir stengiesi pasipelnyt max, o siaip stebi oponentus daraisi notes(uzrasus) ir lauki kol issitaskys fishai visi. Beje neuztenka vien sita suzaiskt gerai kad laimet STT reikia ir gerai moket zaist kai ateina laikas push-fold ir poto bubble sulost bei heads-up ir tu pirmas.
O tau kodel nepasiteisina gal labai mazai dar turnyru sulosei, sulosk bent 100 pradziai ir tada daryt pirma vertinima veikia? neveikia? tada 500, 1000, ir t.t. kuo daugiau tuo geriau, ir kuo daugiau suzaisi manau tuo labiau isitikinsi kad pradzoi labai svarbu tight zaidimas.
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Standartinė sweet » Ant Sau 19, 2010 9:52 am

Brilijant rašė:nu mano patirtim tai tight (tiksliau net labai tight ) zaidimas ankstyvosiose STT ir Sit&go MTT stadijuose yra raktas i sekme. Ir sunkiai isivaizduoju kitoki buda. Nes kaip ir STT tai situacijos standartines visos, nedaug ten veiksmu laisves ir t.t. sedi lauki geros kortos, tiksliau geros situacijos ir stengiesi pasipelnyt max, o siaip stebi oponentus daraisi notes(uzrasus) ir lauki kol issitaskys fishai visi. Beje neuztenka vien sita suzaiskt gerai kad laimet STT reikia ir gerai moket zaist kai ateina laikas push-fold ir poto bubble sulost bei heads-up ir tu pirmas.
O tau kodel nepasiteisina gal labai mazai dar turnyru sulosei, sulosk bent 100 pradziai ir tada daryt pirma vertinima veikia? neveikia? tada 500, 1000, ir t.t. kuo daugiau tuo geriau, ir kuo daugiau suzaisi manau tuo labiau isitikinsi kad pradzoi labai svarbu tight zaidimas.

Bijau, kad kol tiek suzaisiu visa bankrolla istaskysiu :lol: Anyway, bandysiu ir toliau laikytis sios strategijos. Vakar 1 is 2 turnyru laimejau pinigini priza.
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Grįžti į Pokerio turnyrai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta