![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Step tickets
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Step tickets
Sweiki nusipirkau, ps uz taskus 27 eur step ticket, nes galvojau kad taip pat kaip ir full tilt galesiu juos isleist ant kokio mtt turnyro, bet man neleido, tai ka man dabar su juo daryt??? negi daba turesiu butinai tik stepus lost??? ir beje kokia nauja kad pereini i aukstesni lygi jei nagali lost uz tuos pinigus turnyru?
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
Re: Step tickets
tai tavo ticketas 27 euru vertes? man rodos tu ji gali panaudot tik ant tu turnyru kuriu buy in yra 27 eurai. pvz EPT setalaitai ( kuriuose galima panaudoti ir C kaip pas tave ticketa).uzsiregini su ticketu arba buy in darai, laimejimo atveju gauni D (aukstesnio lygio ticekta) arba dar kazka,gal ir pinigu.o tai tu butent manei kad galesi uzsiregistruot i bet koki turnyra? nu tas ept setalaitas bus ryt tai ir suzaisi 
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
Ne visiškai taip. Step 1 ticketas yra į vieną atrankinį turnyrą, kuriame tu gali - a) laimėti bilietą į aukštesnė pakopą b) likti toje pačioje pakopoje c) pralošti. Kad nominalu, kuriuo galėtum įsipirkti bilietą jis taptu, nepamenu bet reikia ar 2 ar 3 step'o.
- KailineKepure
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 103
KailineKepure rašė:Ne visiškai taip. Step 1 ticketas yra į vieną atrankinį turnyrą, kuriame tu gali - a) laimėti bilietą į aukštesnė pakopą b) likti toje pačioje pakopoje c) pralošti. Kad nominalu, kuriuo galėtum įsipirkti bilietą jis taptu, nepamenu bet reikia ar 2 ar 3 step'o.
bet tai kas man is to jei as laimesiu ticketa i aukstesne pakopa? ten vel bus tas past arba kelies auksciau arba zemiau, o kaip man ji panaudot kad pasiimt pinigu arba sudalyvaut kokiam didesniam turnyre. pamenu full tilte tai galedavau taip uz taskus nuspirkt bilietus i 22 dolcu ir didesnius turnyrus. bent jau budavo kur taskus investuot
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

Armage rašė:tai tavo ticketas 27 euru vertes? man rodos tu ji gali panaudot tik ant tu turnyru kuriu buy in yra 27 eurai. pvz EPT setalaitai ( kuriuose galima panaudoti ir C kaip pas tave ticketa).uzsiregini su ticketu arba buy in darai, laimejimo atveju gauni D (aukstesnio lygio ticekta) arba dar kazka,gal ir pinigu.o tai tu butent manei kad galesi uzsiregistruot i bet koki turnyra? nu tas ept setalaitas bus ryt tai ir suzaisi
dekuij uz knygas
Paskutinį kartą redagavo tupaccavelli Šeš Sau 15, 2011 6:36 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

PokerStars Lobby eik į Requests -> Tourament tickets. Parodys kokius turi, o ant jų paspaudus parodys, į ką gali registruotis.
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 55
- Turai: 5
tupaccavelli rašė:KailineKepure rašė:Ne visiškai taip. Step 1 ticketas yra į vieną atrankinį turnyrą, kuriame tu gali - a) laimėti bilietą į aukštesnė pakopą b) likti toje pačioje pakopoje c) pralošti. Kad nominalu, kuriuo galėtum įsipirkti bilietą jis taptu, nepamenu bet reikia ar 2 ar 3 step'o.
bet tai kas man is to jei as laimesiu ticketa i aukstesne pakopa? ten vel bus tas past arba kelies auksciau arba zemiau, o kaip man ji panaudot kad pasiimt pinigu arba sudalyvaut kokiam didesniam turnyre. pamenu full tilte tai galedavau taip uz taskus nuspirkt bilietus i 22 dolcu ir didesnius turnyrus. bent jau budavo kur taskus investuot)
Tau iš to labai paprasta nauda:
a) Tu nusiperki bilietą, kur dalyvauji turnyre, kuriame yra daugiau laimėjusių nei įprastai
b) Tu, perėjęs kelis stepus, kuriuos yra kur kas paprasčiau pereiti nei satelitus, gali savo bilietą iškeisti į nominalą, pvz keturiasdešimties baksų turnyrą arba su mažesniu rizikos faktoriumi pamėginti laimėti dar daugiau
Vienu žodžiu, pasibaigus bankrolui, stepai yra tikrai neblogas užsiėmimas
- KailineKepure
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 103
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių